ל-בן
ככה אתה הרבה, אבל הרבה יותר חמוד!
האמת שאני לא פעם ראשונה בפורום. אבל אני פעם ראשונה מגיב בפורום, חח פעם ראשונה בחיים שלי, לא רק בפורום הזה אלא בכלל. וראיתי שדיברו על זה כבר. אני נכנס לכאן מידי כמה ימים. ראיתי שדיברו על האף שלה. אם תשים לב לא דיברתי איך היא נראית או איזה ניתוח היא צריכה לעשות, משום מה אנשים חושבים שמי שעשתה שינוי מין צריכה לעשות את כול הניתוחים בעולם, כאילו שזה לא מפריע לה, יש מין מחשבה כזאת "יאללה אם היא כבר עשתה שתעשה גם ניתוח אף" כאילו שזה שוק, אבל כמו שאמרת דיברו על זה כבר ואין טעם לפתוח את זה שוב. בכול אופן , דיברתי על משהו שמפריע להופעה שלה ובאיזשהו מקום מפריע גם להצלחה. כי אם רואים מישהי על במה שמסדרת את עצמה כול שנייה זה לא נראה טוב בעין, אמרתי כבר מה אני חושב אין טעם לחזור על זה. היא גם יכולה לקבל או לא זו זכותה המלאה. סתם העלתי נושא כי זה הפריע לי.. תכלס אני לא איזה צדי צרפתי שאני יכול להעיר לה על ההופעה שלה, אבל הרגשתי צורך להעיר על זה דווקא בגלל כמה שאני אוהב את ניקה ואת ההופעה שלה. מצטער אם יצאתי עליך קצת
ושמחתי לראות את הקבלה שלכם כלפיי לפורום! אהבתי מאוד! חחח חמודים אתם כאן! (אני "קצת" חפרן, אני מניח שתתמודדו עם זה..
)
ככה אתה הרבה, אבל הרבה יותר חמוד!