ל``גם וגם``... גבר,מעניין אותי ידעת מה יש לאחד כמוך להציע(לנשים).כי בנינו לי יש המון להציע...
פ פוקס New member 30/12/00 #1 ל``גם וגם``... גבר,מעניין אותי ידעת מה יש לאחד כמוך להציע(לנשים).כי בנינו לי יש המון להציע...
ג גם וגם. New member 30/12/00 #2 בקתה מבודדת בגליל,מוזיקה טובה,נשים,גברים... סקס,ס..,אלכוהול ובקיצור פרטייה מגניבה וחופשית וכולם נהנים מכולם.מה דעתך?
בקתה מבודדת בגליל,מוזיקה טובה,נשים,גברים... סקס,ס..,אלכוהול ובקיצור פרטייה מגניבה וחופשית וכולם נהנים מכולם.מה דעתך?
פ פוקס New member 30/12/00 #3 דעתי על הבקתה אח שלי,נשמע מצוין.סטלן עם מקום מבודד ל sexparti אין יותר טוב.לסחבק, יש 23.7 אם זה מעניין אותך.
דעתי על הבקתה אח שלי,נשמע מצוין.סטלן עם מקום מבודד ל sexparti אין יותר טוב.לסחבק, יש 23.7 אם זה מעניין אותך.
ג גם וגם. New member 30/12/00 #4 סבבה,טוב לדעת שאתה בעניין. אני צריך פרטנר להרים את זה.צריכים לגייס עוד אנשים כמובן ולרוץ עם זה
ג גם וגם. New member 30/12/00 #5 ואין ספק שאני מתרשם מהדיוק של המדידה(ומהגודל).. בשבילי זה מעולה אבל צריך גם דגדגנים בעניין,אחרת זה לא שווה,נכון?
ואין ספק שאני מתרשם מהדיוק של המדידה(ומהגודל).. בשבילי זה מעולה אבל צריך גם דגדגנים בעניין,אחרת זה לא שווה,נכון?