ל"ג בעומר קרב מה עושים ???

blaumark

New member
ל"ג בעומר קרב מה עושים ???

אני חושב שרצוי שנתחיל כבר עכשיו כדי שנוכל באמת להרים אירוע מדהים מה אתן מנהלות הפורום חושבות ??? יש כבר כמה הצעות אוסנת מבת חפר הציע את ביתה שנוכל למנגל וגם להישאר את הלילה ושרון הציע את ביתו בשישי אחרי ל"ג בעומר מה אתם אומרים גבירותי ורבותי היקרים בברכה מארק בלאו

night mistress

New member
אני יכולה לנדב את הגג שלי..

אבל אף אחד לא ירצה לנסוע עד חדרה..וגינה עם חצר נשמע יותר טוב... אני צריכה לראות אם הגנרטור שלי עוד במחסן..אם כן אני אביא גם אותו.. וכמובן נרגילה..וTAKI למשחקי החברה :))

voguemaster

New member
אהלן איש!

תגיד באיזה תאריכים יש אפשרות לבחור ? אני יודע שב-30 יש את הגומלין של ריאל מדריד וברצלונה (השנואה!!) בחצי גמר ליגת האלופות, ואני לא יכול לפספס בתור אוהד מושבע של ריאל
אלי

ל"ג בעומר בל"ג בעומר לא בא בחשבון

למרות שיש כאן לא מעט מובטלים וסוטדנטים, יש כאן גם לא מעט אנשים עובדים, שלא מתחשק להם לקחת יום חופש כדי להעביר אותו בשינה ביום שאחרי. על האש אפשר לעשות גם ביום רגיל, ולמען האמת, באופן אישי, נסיעה ישר ואז לפנות בטנק ימינה, אותי לא מושכת. אני אוותר על זה מראש. המיקום צריך להיות במרכז, נגיש לכולם. מעבר לזה.. שוב, באופן אישי, אני חושבת שאתם ממהרים לקפוץ מעל הפופיק. רק נפגשנו, מה הלחץ על עוד מפגש? לא חייבים להפגש כל שבוע ומי שחבר לאנשים מיוחדים עושה את זה גם בלי ארגון לוגיסטי של כלל הפורום.
וכדי שלא תגידו שאני עד כדי כך שלילית, פארק הירקון הוא מקום מקסים לפינקניק/על האש של צהריים. לא צריך לנסוע עד טיזיבלוך (וסליחה עם הגרים שם
).

night mistress

New member
יש משהו בדבריה..

החברה שלי יכעסו מאוד אם אני לא אהיה איתם השנה.. אבל לדעתי הם יתגברו..מה עם יום אחרי ל"ג בעומר?

אמנם , אך

זה לא כאילו אנו תקועים בתחת אחד של השני היתה חוויה כיפית והכון שאפשר לארגן תמיד כזו אך יש לנו סיבה למסיבה וחבל לא לנצל הזדמנויות, כי הן ממהרות להיעלם. אני בעד- ים או יבשה, עדיף סופ"ש או יום חמישי בלילה, לפני או אחרי ל"ג. יום טוב

MemphisRaines

New member
בסופהשבוע שלאחר לג בעומר

ומה דעתכם על פ"ת אמנם הפסקה בלי עיר אבל באיזור שלי יש המון שטחים פתוחים שאפשר לקמזץ בהם בכיף
שרון

roygolan

New member
רעיון טוב

אני חושב שעוד מפגש כמו בפעם הקודמת זה רעיון מעולה! דרך אגב למי שלא זוכר אותי אני זה עם המשקפים שהגיע עם דודו, מי שעדיין לא זוכר זה גם בסדר, אבל אני בטוח שמארק זוכר

enicegirl

New member
אתה מכיר מקום טוב שרון?

גם אני מפ"ת ואם תמצא מקום ונצליח להביא עוד כמה זה יהיה אחלה. בפעם הקודמת לא יכולתי להגיע ואני מקווה שהפעם אוכל...רק תמצא מקום טוב באיזור שלנו...

MemphisRaines

New member
יש הרבה מקומות באיזור

אני גר באיזור הגובל עם כפר מעש ושם יש המון מקומות שמתאימים שרון

dianah

New member
גם אני מעדיפה....

חמישי בלילה (כי אני מניחה ששישי בלילה לא כל כך מקובל על שומרי מסורת/דת למיניהם...) כי הבוס לא יאות לתת לי יום חופש עבורכם, למרות שאתם כולכם נחמדים וכו´...
ואגב, עינת, התבלבלת בכיונים של מארק - זה בנגמש שמאלה...ימינה זה ישר לקלאנסווה
אבל לעצם העניין, עדיף משהו קצת יותר מרכזי, לא?!

MemphisRaines

New member
אז קדימה להחליט ותהחיל להתארגן

כך שלא יהיה לחץ ולא יחסר דבר שרון

voguemaster

New member
יש עוד משו.. ../images/Emo8.gif

ישנם (כן כן!) אנשים שמכורים לריקודים בימי שישי בלילה, ולכן זה קצת מעיק לקבוע משהו בשישי
אלי

dianah

New member
אז איזה לילה לפנות עבורך דודוש? ../images/Emo8.gif

ובמילים אחרות, מה הוחלט לבסוף? יום חמישי בשבוע של לג בעומר או ל"ג בעומר עצמו, קרי יום שלישי בערב?

למעלה