ל"ג בעומר.

Blutige Erde

New member
ל"ג בעומר. ../images/Emo117.gif../images/Emo170.gif

אזאז... מה עשיתם? איך היה? ספרו חוויות-- את מי ומה שרפתם על הדרך? אתחיל דווקא מדוגמא קלילה לפשטות הפסיכולוגיה האנושית המודרנית: *פלאפון מצלצל* Blutige erde: היי. ידיד: את באה למדורה של כולם? Blutige erde: לא, אני הולכת למדורה אצל עומר. מי זה 'כולם'? ידיד: לא יודע, אבל כולם באים. Blutige erde: רגע, אז אם כולם באים, למה זה עושה אותנו אם אנחנו לא באים? 'אף אחד'? ידיד: כן, כי כולם באים. יהיה נחמד, כדאי לך לבוא. אל תנדי את עצמך. Blutige erde: אתה אפילו לא יודע מי זה כולם! יש סיכוי שאתה בכלל לא מכיר אותם, אבל עדיין אתה בא רק כי זה 'כולם'. למרות כל המאמצים, זה לא עושה אותך רק חלק מה'אף אחד'? כי מה זה שווה להרוס את הכיף שלך והיחסים עם החברים הנוכחיים שלך רק בשביל להראות חלק מהם, כשאתה אפילו לא באמת חלק מהם? אבל טוב, אולי אני אקפוץ אם אתה שם להגיד שלום, איפה זה? ידיד: *אומר כתובת כלשהי* Blutige erde: טוב, אני באה. אבל תשלם עליי. ידיד: מה? למה? Blutige erde: הרגע בזבזת לי שיחה. זו הכתובת של עומר.

Gilliana

New member
היה נורא ואיום האמת

במתנ"ס מול הבית שלי היתה הילולה של דוסים - שטיפת מח בלתי פוסקת להמון רב של דרדקים בנוסח המשיח אוטוטו מגיע (תתפללו הרבה!), מוזיקה מזרחית בלתי נסבלת ורעש איימים עד חצות. אני בעד להוציא את ל"ג בעומר מחוץ לחוק.

0Pandemonium0

New member
באמת אמרת את זה?../images/Emo6.gif

האמת שהייתי בבית באותו יום, אז בפוטנציאל יכול הייתי לעשות משהו, אלא שלא היה לי כוח או חשק. אני בכלל מתחיל לחשוב שזה חג מיותר ודבילי.

Blutige Erde

New member
לא. שיקרתי.

סתם, אני משקרת עכשיו. אבל שיניתי את השמות. דיסקרטיות וזה. לא שאתם מכירים את האנשים ממילא. בטח שמיותר! אבל תראה, פיתות, אנשים, מרשמלו. מה רע?

למעלה