ל"ג בעומר.

system רולז

New member
ל"ג בעומר.../images/Emo210.gif../images/Emo109.gif../images/Emo117.gif

טוב מי שרוצה שיספר עם הוא נהינה? היה לא כיף?חוויות?:)

2MayaN

New member
היה כייף:] |קרמבו|../images/Emo221.gif

ישנתי איזה 5 שעות
אבל היה ממש כיף

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif הלכתי לחברה

הזמנו פיצה ודיברנו עם בריטים במסן לא היה מי יודע מה כיף כל מה שעשיתי שמה זה לישון חחח אבל אחכ קמתי וראיתי ספר בדיחות כזה אז התחלתי לקרוא והיה שמה בדיחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "איך יודעים באיזה צד הראש של התולעת ? מדגדגים אותה באמצע ומסתכלים איזה קצה מחייך" כולנו התחלנו למות מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מרוב שזה כזה לא מצחיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

system רולז

New member
אתם לא רוצים לדעת מה קרה לי.../images/Emo210.gif../images/Emo109.gif

תכננו לישון באוהל עם כמה חברות אצל ילדה אחת.
הגענו לשם. היה הכל טוב ונחמד. מיקמנו את עצמנו שמנו בתוך האוהל סמיכות מזרונים כריות. ואז באיזה 12 בלילה, שעמדנו לישון, אז אני אומרת כזה.. "מה זה הקול הזה"?
ואז חברה שלי אומרת לי אוי שיט. אני פותחת את האוהל כי לא הבנתי מה זה אני רואה כל הממטרות פועלות.
ואז אני כזה "פאק!" כי האוהל מלאה מים מוצף כל הסמיכות שלנו הכל הסדינים מה לא רטובים!. אנחנו כזה בבאסה כבר תיכננו וזה הכל היה מסודר.
והממטרות האלה פועלות אוטומטי כל איזה שעתיים והשכן אחריי אליהם אז לא היה נעים לבוא אליהם שיפסיקו את הממטרות וגם הם ישנו. ואנחנו כזה מתחילות לטלות את כל הדברים שיתיבשו. והיה ממש חראא.
ואז ישנו בסלון של הבית שלהם כל הלילה ראינו סרטים. קיצר ל"ג בעומר חרא. אבל היה מצחיק.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif דאמט איזה כיף לכן

אני אוהבת לשבת בדשא כשהממטרות פועלות חחחח אני וחברה מתישהו הלכנו לגינה מתחת לבית שלי והממטרות פעלו ואנחנו שתינו כזה עם חולצות לבנות חחחח פאיחות לאשמשנה אז קנינו חבילת בלונים והתחלנו למלא אותם ממים כאלה קפואים של קולר ואנחנו כזה עם הממטרות ובלונים וזה חחחחחח

system רולז

New member
כיף?../images/Emo6.gif

אני קפאתי מקור.
הייתי בלי נעליים והגביים שלי התרטבו.XDזה נקרא כיף?
אוקי אולי זה כיף כשחם D: ולא באמצע הלילה:)

Cuttie Cat

New member
חחחחחחחחחח

פעם גם אני ירדתי עם חברה לגינה ביום קיץ חמים ביותר אבל לי אין ממטרות יש צינור אז שתינו עם בגד ים מתרוצצות ברחוב עם הצינור חחחח איזה כיף זה :)

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח הזכרת לי חחח

שהלכתי רגע למכולת למטה לקנות משו ופתאום ראיתי איזה ילד בן 12 ככה רץ עם תחתוני ספידו כאלה שרשום עליהם "הכניסה מאחור" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רץ ככה בתחתונים ברחוב כמו לאדעת מה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

HaDaRoSh

New member
חהחה בוקר טוב ../images/Emo9.gif

היה ממממממממממממש כייף !!!!
הייתי בים. חזרנו בשמונה בבוקר.

למעלה