ל.ג.

another day

New member
ל.ג.

אני שונאת אותך כל כך !!! בגללך אני בכיתי כל יום עם עצמי !! במשך חצי שנה... לא יכולתי להסתכל לעצמי בפרצוף אחרי מה שקרה.. לא יכולתי לחיות עם עצמי.. ניסיתי לעצור את הנשימה שלי.. לחנוק את עצמי.. לחתוך את עצמי.. והכל בגלל שלא יכולתי להסתכל בפרצוף שלי.. למען השם!.. אתה קרוב משפחה שלי.. והיינו שני ילדים בכיתה ד´... אבל רק שנה אחרי שזה קרה הרגשתי שהמצפון שלי גומר אותי.. שאני חייבת לספר למישו, ניסיתי לספר ליומן שלי.. אבל לא יכולתי , לא יכולתי לרשום את מה שקרה. ואז אחרי שנתיים, בערך, בלילה, בכיתי כל כך הרבה עד שלא יכולתי לשמור את זה לעצמי. ירדתי במדרגות, מפחדת, אמא שלי דיברה בטלפון, ואמרתי לה שאני צריכה לומר לה משהו, היא סיימה לדבר, וביקשתי ממנה להתיישב... ישבנו שתינו על הספה והתחלתי לספר לה את מה שקרה, ובכיתי כל כך הרבה והיא חיבקה אותי, ואמרה לי שזה לא נורא, ואחרי זה הרגשתי כל כך טוב על הלב. אבל, אחרי חצי שנה, בערך, שוב זה קרה.. בכיתי שוב, הייתי חייבת לספר לעוד מישהו, החלטתי לספר לאחותי, שגדולה ממני בחמש שנים בערך, היא גם אמרה לי שזה לא נורא, אבל עכשיו כל פעם שאנחנו רבות אני מפחדת שהיא תספר לאבא על זה, כי היא מאיימת עלי, וקוראת לי בשמות גנאי... שאחרי זה אני בוכה עליהם בחדר שלי לבד, עם עצמי!.. והכל בגללך, אתה זה שהצעת את זה, והכרחת אותי... ואני שונאת את עצמי על זה עד היום, ואין יום שעובר שאני לא נזכרת בזה ובוכה על זה... והכל באשמתך
אני

ה מוזה

New member
אמא אמרה לך שזה לא נורא ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אז אני אומרת לך זה נורא ! זה נורא שאת לא יכולה לחיות עם עצמך זה נורא שניסית לחתוך את עצמך זה נורא - ובכל שפה שלא אשתמש זה נורא כי את נאנסת וקראתי את מכתבך מספר פעמים , לצערי הרב לא נראה לי שאני טועה .. "ואני שונאת את עצמי על זה עד היום, ואין יום שעובר שאני לא נזכרת בזה ובוכה על זה... " אין לאף אחד זכות ולא משנה גילו או קרבתו אליך , אין לאף אחד זכות על גופך ! אל תשנאי את עצמך את לא אשמה ! יקירתי , היומן אולי סופג הכל אבל הוא לא יכול לעזור לך בדיוק כמו אימך או אחותך .." זה לא נורא "? " קוראת לך בשמות גנאי "? פנית ,הושטת יד ..לעזרה ולתמיכה ממי שהכי קרוב לך ומסתבר שלא הסיוע שאת צריכה קיבלת אלא להיפך . גופך עבר טראומה ונשמתך נותרה בה צלקת .... הפסיקי את מעגל האימה הזה פני לקבל סיוע שיעזור לך להחלים , פני לכל גורם שרק עולה בראשך ..אל תשמרי בבטן את הבכי האשמה השנאה יכולה את הרגע להתקשר 1202 או לפנות לפורום סהר , לפורום המקום .. רק אל תשמרי בבטן , אל תכתבי רק ליומן , פני לגורמים שבהם תוכלי לקבל סיוע שתוכלי עם הזמן לרפא את הצלקת הזו בנשמתך . ולגבי הנער - הוא חולה .. ואם לא יקבל טיפול יגדל להיות איש חולה . מאחלת לך שתמצאי את הדרך ואת היד המושטת הנכונה שתעזור לך להתגבר ולהחלים .. אנחנו פה בשבילך גם כן . ואם טעיתי בפירוש המכתב - מתנצלת מראש , מקווה שטועה..

r o n i1

New member
אני רק מקווה

שמה שהוא לא עשה לך את תהיי בסדר.. זו לא אשמתך זה אשמתו. זה שעשה את מה שעשה.......... אני מקווה שאת בסדר. את יכולה תמיד לכתוב לי מתי שרק בא לך בשביל כתף לבכות לצחוק או מה שבא לך...... אוהבת רוני

Never forgotten

New member
תודה ../images/Emo24.gif...

אממ... אגב.. זאת אני .. (another day) תודה לכם ... לא ספרתי לאמא שלי הכל .. על זה שניסיתי לחתוך את עצמי.. וכו´..
אני

למעלה