ל"חברה" הכי טובה שלי

ל"חברה" הכי טובה שלי

אני כותבת לך עכשיו כי ...נ-ש-ב-ר ל-י!!! אני אומרת לך דוגרי פשוט נמאס לי, זה התחיל כבר ממזמן! במשך חודש שלום אני מתקשרת כל יום, ואת לא טורחת להזיז את התחת שלך ולענות, ואת קוראת לעצמך "חברה" הכי טובה, את יודעת שאני נמצאת בתקופה הכי קשה שלי אולי פשוט החלטת להצטרף לשאר "החברות" שלי... ובלי תירוצים כי שתינו בדיוק באותו מצב, גם אמא שלי חולה ויש לנו אותם מבחנים שיעורים וכל הבולשיט הזה, ואל תתני לי את התירוץ הצולע של האוטובוסים, כי את יודעת שלוקח בדיוק חצי שעה להגיד משם לפה. קשה לך כל כך להרים טלפון?! למה??? כי "אין לך זמן"...בחיית שתינו יודעות ששם את לא כל כך נהנת ואין לך בדיוק מה לעשות, אז להרים טלפון ל"חברה" הכי טובה שלך לא תגזול זמן מזמנך ה"יקר"! ותאמיני לי שאם הייתי רוצה הייתי יכולה למצוא חברה אמיתית, אחת שלפחות תקדיש לי קצת זמן...אבל את, מה פתאום שתקדישי לי זמן מלוח הזמנים "הצפוף והעמוס" שלך, אין סיכוי! עד עכשיו שתקתי, אבל יש גבול לשתיקה שלי! עכשיו עברתי את הסערה שלי לבד, בלעדייך, ותאמיני לי עכשיו אני מעדיפה לעבור גהנום במאשר להיות איתך. ולהגיד לך ת´אמת, זה דיי מעצבן שבמקום להתקשר אליי את מתקשרת לצ´אט הקולי... וכל בוקר את באה ומעיזה לשאול "את אוהבת אותי?" ואת מתלוננת שאני אף פעם לא עונה לך...אז פעם הבאה שתשאלי אני אגיד לך בפנים "לא" ונגמור עם הכל! ואל תזייני לי את השכל עם הבולשיט של "הבעיה הכספית" כי את יודעת יפה מאוד מה המצב שלי, ואני מתקשרת אליך כל יום! שיחה של 5 דקות לא עולה יותר מ-70 אגורות, אז אם אי פעם שיתחשק לך כמובן, לדבר איתי...תוותרי מראש!!! חבל על המאמץ שלך וחבל על העצבים שאני אחטוף אחר-כך! "חברתך הטובה" נופר נ.ב. אני לא עושה את זה מתוך שינאה אלייך...אני עושה את זה כי הבנתי שעדיף לי להשקיע בקשרים שיצא לי מזה משהו, ולא רק בכי ועצבים! וטוב לי יותר עם מיכל גיא ועידו, מאשר איתך, הם מדברים איתי מתקשרים ו-מ-ת-י-ח-ס-י-ם!!! כיף לי להיות איתם, ולהם איתי... ובאמת שלא מפריע לי שאת עם נועה ולירון... רק תזכרי מי תמיד הייתה איתך ברגעים הכי קשים! אז שיהיו לך חיים יפים, אני מתכוונת לזה. וחבל שזה נגמר ככה...אני מקווה שתחזירי לי תשובה, ובעצם אולי עדיף שפשוט... ל~א!!!

למעלה