ל"חברים הטובים שלי"

shirijessy

New member
ל"חברים הטובים שלי"

אין לכם מושג כמה איכזבתם אותי, כמה דאגתם לגרום לי סבל ועילבון על כך שעשיתם פשוט הכל על מנת לפגוע בי ולהכאיב לי. אתמול בערב פשוט הגיעו מים עד נפש, די, נמאס לי כבר, לא מסוגלת יותר לסבול את זה שהחברים שלי שאמורים להיות החברים הכי טובים שלי הופכים להיות כמו אוייבים, צוחקים עליי, יורדים עליי ומתנהגים כמו חיות כלפיי. במרבית הפעמים אני ממשיכה הלאה וצוחקת איתכם על מנת לא להיראות כבדה בעינכם או בעיני חברים אחרים שלכם אך בלב- ליבי דואב, נשמתי גם כן כי בזה הרגע החלטתי להפסיק להיות חברה שלכם, כי לא מגיע לי לסבול התנהגות שכזאת. מעכשיו אני לא מתכוונת לצלצל אליכם יותר והכל יהיה תלוי בכם. אתם בחרתם להתנהג ככה אליי ואתם גם תבחרו אם ברצונכם להיות חברים שלי או לא ואם תבחרו להיות חברים שלי תצטרכו להתייחס אליי בהתאם.

סטיגמטי

אין מה לעשות אנשים, אני פשוט מסכים איתה. אומנם מצד אחד בן אדם בוחר את החברה שאיתם הוא/היא מסתובב/ת. מצד שני, כן הייתי רוצה שהחבר´ה מסביב יהיו בסה"כ מבינים, וכמו שאומרים ,´מפרגנים´. אני את ה´להקה´ האחרונה שלי עזבתי ואני מחפש חדשה, רק בגלל אותן סיבות. - סטיגמטי

סטיגמטי

New member
(--- תיקון טעות ---)

טעות נפלה בין שם המשתמש לתוכן ההודעה. קבלו הודעה זו כתיקון. -סטיגמטי

ה מוזה

New member
חבר הוא .....

מי שתמיד יכבד אותך מי שתמיד יגן עליך מי שתמיד ירצה את טובתך אם לא תמתחי גבולות , הם פשוט ימשיכו לעבור אותם .. בין אם הם חברייך ובין אם לאו , אין סיבה שתבחרי להיות בחברת אנשים שלא עושים לך טוב, להיפך מכאיבים לך ופוגעים בך מצאי לך חברי אמת ..כאלו שתוכלי לפרוח באמצעותם ואיתם ברוכה הבאה
למכתב שלא נשלח

shirijessy

New member
למוזה שלום!

קודם כל, אקבל בברכה את הברוכה הבאה לפורום הנפלא למרות שאני בפורום כבר חודש וחצי בצורה פאסיבית וכולם פה נפלאים. אני יודעת שאני צריכה להתרחק מהם כי הם מתנהגים בצורה ממש מגעילה כלפיי, אני פשוט לא יודעת מה לעשות כי סה"כ אני מכירה את שני החברים האלה שהובילו את העניין כל כך הרבה שנים וכואב לי להפסיק חברות. אין לי בעיה שיצחקו עליי אבל שזה לא יהיה הדבר העיקרי במפגש או בשיחה ושזה יהיה צחוק שמכוון לכולם ועל כולם ולא רק לי. אני יודעת שאני צריכה להתרחק מאנשים שמעליבים אותי ופוגעים בי ומתייחסים אליי כאוייבים ולא כחברים אבל אלה הם החברים שלי. בנתיים החלטתי לא לצלצל אל שני החברים שהובילו את העניין וצחקו עליי ביום שישי האחרון ופשוט שזה יהיה תלוי בהם ולא בי כדי שיבינו שמה שהם עשו היה טעות מאוד גדולה. אני רוצה שתבינו שאני כבר דיברתי איתם מלא פעמים על זה אבל זה לא עזר כי אל איכפת להם ממני. חבל שאלה היו החברים שלי ועל הזמן שנתתי להם מזמני. חבל...

ה מוזה

New member
שירי..אל תאמרי "חבל"..

מכל אחד שנקלע לדרכנו ..אם זה באופן זמני או קבוע אנחנו לומדים עוד משהו על עצמנו .. אל תאמרי "חבל שאלה היו החברים שלי ועל הזמן שנתתי להם מזמני. חבל... " כי בזכותם בעצם למדת ..מהו כן חבר אמיתי , מהי ידידות .. הם פשוט הראו לך מה את לא רוצה - כל שנותר לך הוא לומר תודה על הניסיון ולצאת ולמצוא חברות טובה יותר , אמיתית יותר ..

shirijessy

New member
קשה שלא לומר "חבל"

קשה שלא לומר חבל על הזמן שהשקעתי בחברים האלה. קשה שלא לומר חבל על האהבה שנתתי להם ועל הכבוד שרחשתי להם ושלא קיבלתי חזרה. אני יודעת שמכל אחד שאנו פוגשים אנו למדים דבר מה על עצמנו או על הסובבים אותנו- אני למדתי שעליי להיות חזקה ולבחון אנשים טוב טוב לפני שאני בוטחת בהם והופכת להיות חברה שלהם. אני חשה כעת בלבול שכן אתמול נאלצתי להתקשר לאחד מהחברים האלה (למרות שהבטחתי לעצמי אל להתקשר) כי היה לו טלפון של מישהו שהייתי חייבת לצלצל אליו ואז הוא באמת עזר לי עם זה והרגיע אותי כי הייתי מאוד לחוצה והוא פתאום התנהג כמו חבר. אני לא יודעת מה לעשות- להמשיך להיות חברה שלהם או לתת להם את האפשרות להיות החברים שלי מבחירה שלהם שהם באמת יהיו חברים בכל מובן המילה. מה לעשות? תודה...

למעלה