ל- ילדת פלא קטנה

paul verlaine

New member
ל- ילדת פלא קטנה

שלום לכולן, תרשו לי קודם כל לבקש את סליחתכן על כך שאיני אישה אבל הבנתי מהודעת המנהלת שאין הגבלה מוחלטת רק לנשים... לילדת הפלא, קראתי את סיפורך ואני חייב לאמר שהוא נגע ללבי במיוחד מאחר וזה מאוד דומה למה שעובר עליי (אמנם פחות זמן ממך - 3 שנים) אני מכור בצורה חסרת-תקנה למישהי (שגם היא מבוגרת ממני - 12 שנים) ושגם אני, כמוך לא יכול איתה ולא בלעדיה. כבר מעט יותר מ-3 חודשים שאנחנו לא בקשר(הפעם אני יזמתי את הפרידה) וזה פשוט מטריף אותי כי זה בדיוק כמו שאמרת - זה לא כאב נורמלי של פרידה/אבל אלא כאב פיזי מייסר - כאב של התמכרות... זה מנחם לדעת שיש עוד אנשים שיודעים מה עובר עליי - הייתי מופתע לגלות את הפורום הזה ... השארתי את המייל אם תרצי לחלוק את מה שעובר עלייך ואיך להתמודד- אני אשמח ...

קאלרז

New member
האמת,

אני מופתעת שגם בצד שלכם יש נפגעים. חשבתי שההתמכרות הזו היא של בנות כמעט בלבד.

Betterfly

New member
דווקא אני לא מופתעת

למרות שישנה כביכול נטייה של נשים הן לדיכאונות והן להתמכרות למערכת יחסים, נראה לי טבעי שגם גברים יכולים לעבור את אותו משבר. אני מאמינה שלבד מהקשרים תרבותיים, הנפש האנושית היא יוניסקס (לכולנו אגו, אלטר אגו וכו').

קאלרז

New member
אבל למה אלו לא הגברים שלנו?

לא מגיע לנבלות שלנו לשעבר לחוות את הייסורים האלו גם?

Betterfly

New member
חחחח שמעת על חוק ה"חוסר צדק"

שמתקיים בעולם? שצדק לא ייעשה אף פעם ולא משנה מה המחיר?!?!?!
לעולם אבל לעולם אדם לא יוכל לקבל את סיפוקו המיידי, גם אם הגורל יתאכזר אליהם לבסוף. זה לא יהיה באותה סמליות של "עין תחת עין". לא נורא, תמיד אמרתי לעצמי שהניצחון שלי על אנשים שדפקו אותי יהיה בחיים הטובים שאני אבנה לעצמי.
לאחרונה אני מתחילה לחשוב שהשתלם להם לדפוק אותי דווקא... אני לא רואה את עצמי כאחת שתבוא עם איזה סיפור הצלחה מרעיש, ש"מכניס למישהו בבטן".

כול כלב ביג'י יומו

חמדתי, מי שנמצא ביחסיי שימוש עם הזולת, מגיע יום שבו משתמשים גם בו. אם בא לך לעשות מזה קאריירה, את תגלי תוך כמה זמן שיש לו שוברת לב אינסטנט.

Betterfly

New member
../images/Emo4.gif

מדובר באדם חסין פגיעות. ברגע שמגלה שמישהי משתמשת בו הוא זורק אותה לכל הרוחות (כבר אמרתי שהוא לבד רוב הזמן?). יעני, לא דופק חשבון יותר מדי לאף אחד.

מאין את יודעת את האינפורמציה עליו?

זו לא שאלה קנטרנית, אבל מידי פעם כדאי לנסות לחשוב מהיכן יש לך אינפורמציה על בנאדם. אם זה רק הסיפורים שלו , כדאי לשים את זה ב"טעון בדיקה נוספת". מעבר לנטיה האנושית הכללית לשכתב את ההסטוריה , יש לטיפוסים מסויימים נטיה ליצור היסטוריה אלטרנטיבית ממש... כדאי לבדוק.

Betterfly

New member
המממ לא מסיפורים

הייתי נוכחת. כל פעם שמישהי היתה אומרת לו "לא", הוא היה מתבאס מזה בדיוק ל- 5 דקות. די, אין, הבנאדם כאילו עשוי מברזל (זה לא תמיד חיובי מן הסתם). בקשר לסיפורים שלו, עצם העובדה שבנאדם אוהב כל כך את עצמו כדי ליצור מציאות שבה הוא הכי סבבה שיש כבר מעוררת קנאה. לא שהייתי רוצה לחיות ככה במגדל שן (לפעמים לא מבחירה ישירה אלא מחוסר ברירה, אולי כי בנות אחרות לא רואות אותו כמו שאני רואה, כנראה שאני היחידה שרוצה בחור ציני ואינדבידואליסט ביי דפינישן), אבל... עדיין... כשאתה יכול להחליק כל דבר, החיים יותר קלים.

הפורום הזה הוא מקום מצוין להעלות

את כל הכאב בכתב. אני לא כותבת לך במייל מכיוון שזה המקום שנוח לי ביותר להוציא את הכאב ואני לא רוצה לערב את החיים האישיים שלי בכאב. נוח לי לעשות זאת וירטואלית. מציעה לך בחום להשאר כאן ולקבל תמיכה מהמון אנשים.

מילים כאלה גורמות לי להתרגש עד

דמעות. ולברך את הרגע שנסעתי למרכז של הפורטל ברמת גן כדי להתעקש לפתוח את הפורום הזה.

למעלה