תהיי חזקה
מעיין, תסלחי לי שאני עדיין פונה אלייך בלשון נקבה. זה קצת קשה לעבור, כשאת בפירוש אומרת, שאין לך כל בלבול לגבי הזהות המגדרית שלך - שהיא של אישה. בכל מקרה, אם תבקשי, אני אפסיק. נראה לי, שבמערבולת שבה את נמצאת, זה הפיתרון הכי "קל" כביכול - להגיד "אני בן", ואז כל הלחץ החיצוני של הסביבה פוחת, על חשבון לחצים פנימיים יותר, שכלפיהם את מרגישה עכשיו אולי יותר בשליטה. את אומרת: זאת הממלכה שלי, כאן אני יכולה. אבל, מעיין, את מזיקה לעצמך. תנסי להיות רכה יותר כלפי עצמך, סלחנית יותר. נראה לי, שעכשיו את באמת לא צריכה להטריד את עצמך לגבי השינוי, שאולי באמת גם לא תעברי אותו. וזה מותר ובסדר. אבל את עדיין טרנסית. את עדיין לא בן. את אישה בגוף זכר, וכל עוד נוח לך לחיות כך, תעזבי את השינוי. השינוי דורש מאיתנו הרבה כוחות נפשיים ויציבות מסויימת, ואלו דברים שכרגע חסרים לך. השינוי הוא גם לא דבר בינארי - כן או לא. למשל, את יכולה בבוא היום ליטול הורמונים, ועדיין להמשיך לחיות בחברה בתור גבר, כל עוד זה נוח לך. את לא צריכה לראות את עצמך כמי שמחוייבת לשינוי, שזה ה"גורל" שלך. "הגורל" שלך הוא לא תהליך השינוי הפיזי עצמו, אלא מי שאת. ואת מי שאת, כדאי לך לרוב לזכור. אני מאחלת לך אושר ורוגע, ומקווה שפסטיבל בומבלה יעשה לך המון טוב. אוהבת סתוית