ל י ג ת א ל ו פ ו ת!!!!!!!!!!!!!!

ל י ג ת א ל ו פ ו ת!!!!!!!!!!!!!!

אוווווווווווווווו ליגת אלופווותתתתתתתתת ליגת אלופות ליגת אלופותתתתתתתת ליגת אלופותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חיפה לאאאאאאאא בשלב הבאאאאאאאאא חיפה לא בשלב הבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אווווו הקופים בשוקקקקק הקופים בשוק הקופים בשוק הקופים בשוקקקקקקקק ה ם ב ש ו ק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או אה או אה או אה או אה או אההההההה תודה רבה לך A.C MILAN אנחנו נזיין אותכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין מילים!!!!!!!!!!!! רק אני יאמר שכל הקופים על הז*ן שלי והאדומים במיוחד!!!!!!!!! תודה לך מכבייייי עשיתם אותי הכי מאושר בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וג'וני המלך קיבלתי ממנו חיבוק!!! תודה לך מכבי!!! הירוקים אוכלים תלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוווווווווווווווווווווווווווווו ליגת אלופותתתתתתתתתתתתתתתת ליגת אלופותתתתתתתת ליגת אלופות ליגת אלופותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יייייייייייששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אני האדם הכי מאושר בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמרו לי שמחר! יווווו אני לא ישן

בלילה הקופים הירוקיםםםםםםם מעתיקים שירים יציע ג' עגלה מכבי חיפה חי ז ב א ל ל לה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמעו אותנו טוב נכון????????

יו אני צרוד מתתתתתתתתתתת איזה טירוף היה!!!!!!!!!! סעמק חבר שלי רצה להתערב איתי מי מבקיע היום אמרתי לירן כהן הוא אמר ברונו הייס בסוף לא התערבנו,אבל הרווחתי 40 שקל על כרטיס שמכרתי חחח מה איכפתתתתתתתתתתתתתת יווווווווו אני רועד מרוב שמחהההההההה

האדומיםםםםםםםם

אוכלים תלב האדומים אוכלים תלב !!!!!!! אין אדומים אין פיגועיםםםםם שער 5 הם מוסלמים לא מייצגים את ישראל(מזל שלא!) סלים טועמההה מ ח ב ל !!!!!!!!!!!!!

red 1

New member
אל תדאג

גם בבית כזה אין לכם סיכוי להשיג יותר מנקוה

ReLoser

New member
דם צהוב אח שלי

למה לקבל כזה ביתת מסריחחח , דווקא נגד הקבוצות האפורות האלו פורטו וכל אלו אנחנו מפסידים בטוח , תן לי את ריאל מדרידדדד , כל השחקנים שלנו עולים עם מוטיבציהה , אין לנו מה להפסיד תאמין לי שנפתיעעע , וחוץ מזה סוף סוף נראה כוכבים אמיתיים בבלומפילד ! יא ראבאק בקהאם זידאןן מת כבר שהיום הזה יגיע

ReLoser

New member
חח החלום שלי

ישמעאל אדו מבקיע צמד נגד ריאל מדריד, חחח נתניה מוכרת אותו באיזה 20 מיליון דולר, ואנחנו אימפרייההה

דוגרי הלוואי נקבל בית כזה:

מנצ'סטר יונייטד מילאן פאריס ואנחנו בית אדיר!!! יש שמועות שמקבלים שם מציצות בשירותים בסן סירו חחחח,והמשחקים לא יהיו בבלומפילד אחי,זה יהיה בר"ג,יאללה אני הולך להתקלח יש לי תריח של הזיעה של ג'וני המלך!!!!!! איך הוא רץ עם דגל ישראל פשוט מרגששששששששש

red 1

New member
אל תצפה למציצות

בסאן סירו הייתי שם , אין כלום

ReLoser

New member
מה ברמת גן ??!?!?

בואנא אם זה ברמת גן בווינר צריך להוסיף הימור חדש !! : באיזה מחצית יהיה הפסקת חשמל ( הראשונה!!!) : 1 = מחצית ראשונה X = אין הפסקת חשמל , והיחס של זה יהיה 10 חחחח 2 = מחצית שנייה

הם ניצחו רק בגלל תמיר כהן

הם רצו להגן על הבית שלו חחחח שום מציצות בסאן סירו , התכוונתי לנסוע לסאן סירו באוקטובר , אני דוחה את זה קצת לדצמבר , לעשות סקי ....

וואי נראה לי יום שבת שוב נפסיד סעמק

נראה לי מי שרוצה משחק ביחס טוב זה בני יהודה,נראה לי שמכבי תתעסק עד שבת בחגיגות,אין זמן לאימונים בכלל מחר כבר יום חמישי,מקווה מאוד שלא נפסיד שוב בסוף ניקח ליגת אלופות ונרד ליגה חחחח

למעלה