ל כ ו ל ם!!!!!

rahelm

New member
ל כ ו ל ם!!!!!

אם שמתם לב ברוב הרעיונות עם התאומות אשלי ישבה בצד ימין ומרי קייט בצד שמאל , עכשיו אני ישים תמונות של רעיונות של כמה גילאים שלהן ותראו!!!

rahelm

New member
שמתם ../images/Emo23.gif

שאשלי תמיד מימין ומרי קייט משמאל!!!!

rahelm

New member
רק כשמראיינים אותן הן יושבות...

אשלי מימין מרי קייט משמאל!!!!!!!

טוב זה הגיוני

אשלי היא הימנית ומרי קייט השמאלית כנראה שככה נוח להם או שככה הושיבו אותן ובכל זאת גילוי טוב

omer wild

New member
עוד גילוי בקשר לראיונות .....

למי שמצליח להוריד את הראיונות מהאינטרנט או ראה בטלויזיה יכול לשים לב שכמעט לכל אורך הראיון רק אשלי מדברת ומרי קייט משחילה מידי פעם מילים ! אשלי היא יותר המסבירה... זה כולל גם את הראיון שהיה בג´יי לנו !!!

rahelm

New member
נכון לרוב מרי קייט מדברת...

אני לא יודעת למה היא לא כל כך דיברה הרבה בגיי לנו אבל בדרך כלל היא זאת שמדברת יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ענבר 2002

New member
עזבו אותכם משטויות....

שניהם מדברות אם בא להם לדבר אולי יש רגעים שלאשלי אין כול כך מה לומר ולמרי קייט יש יותר או הפוך , זה קשור למי "שמדברת הכי הרבה" אם יש לאחת מהן משהו לומר הן יגידו אותו... ובקשר לצדדים כן זה נכון בגלל שמרי קייט שמאלית יותר נוח לה לשבת מצד שמאל .....

Alexis14

New member
זה לא כל כך נכון בקשר לישיבה שלהן

התיאוריה נכונה- הן יושבות ע"פ זה שהן שמאלית או ימניות, אבל התבלבלתם- מרי קייט יושבת מצד ימין ואשלי בשמאל, וככה זה נוח בגלל שהידיים הפעילות שלהן (מרי קייט-שמאל, אשלי- ימין) לא מתנגשות. כנראה התבלבלתם בגלל שבתמונה לנו זה נראה הפוך....

omer wild

New member
לאושרת דחוף !!!

טוב אז כנראה שבראיון הזה מרי קייט דברה...אבל אני ראיתי לפחות עוד 3 ראיונות מכל הגילאים שלהן ! ואשלי דברה... ויש לי שאלה אלייך: מתי היה הראיון של התאומות בערוץ E ???

למעלה