ל*כ*ו*ל*ם!!

יעליייי

New member
ל*כ*ו*ל*ם!!

רק שתבינו איזה ילדה אחלה אני איתכם... לא רק שהבאתי את עצמי לפורום..גם הבאתי את בת -דודה שלי הילו´ש! הכפרה היפה הזו..! שגם חולה על מזרחית!! והיא כבר תעלה לכם ת´רמה של הפורום..!! נכון הילו´ש מותק??

הילוש...

New member
אחותי.............וכולם

באמא שלך את שפוכה רצח אה........ מה קורה איתך כפרה עליק??? התגעגעתי לעיניים האדומות שלך??? להזרקות שהיינו מרביצות כל יום להסנפות , למכות שהיינו דופקות לחנונים לאן נעלמו ימי הזוהר האלה..... אז אחותי מה המצב???? בואנה פורום כמו שצריך סוף כל סוףף... משה מזל טוב..... אני ויעלי וגם אור הZונה מבטיחות שנעיר את הפורום הזה נכון דודה??? וחוץ מזה אני אוהבת אותך כפרונה שיהיה לכם לילה טוב אנשים!!!

יעליייי

New member
מאמי..!!

תשמעי..היה לנו עבר קשה..אני מסכימה.. אבל..חיים הלאה.. אני מבקשת ממך לא להזכיר את זה שוב טוב?? (חחחחחחחחח) סתם סתם מאמי..!! בואי נחשוב על דרכים להעלות את הרמה פה... אממ..בואי נעשה איזה סקר.. אממ... מי יותר אהובה זהבה בן או שרית חדד.???

הילוש...

New member
ואללה אחותי........

תראי אז ככה זהבה בן...... חולה על השירים שלה ועכשיו עזבי רגע את הסקר..... אולי יש מצב אני מגיעה חמישי הבא לאיזה מפגש כמו פעם תביאי איתי מיטת כיס....... נעשה את התנוחה שלנו מהספר שרשמנו על התנוחות..

תודה - ואני מקווה שתצליחו - ../images/Emo9.gif

איתי או בלעדיי... (להעיר את הפורום) רק דבר אחד: להימנע כמה שיותר משיחות פרטיות שלא קשורות.

לא, באו אליי 2 חברים טובים שלי,

ישבנו, מוזיקה צחוקים שטויות. לפני 20 דק´ הם הלכו. הכל טוב, מה איתך? יצאת?

הילוש...

New member
לא.......

הלכתי לחברה ישבנו עישנו נרגילה העברנו קטעים מאיפה אתה משה?

אור בת 18

New member
בואנה הילוש...

למה אור הZונה אה יא מניאקית? שום רמה אני לא יעלה פה אני שונאת מזרחית בכלל חחחחחחחחחחחח

יעליייי

New member
בואנה אור...

אל תשחקי אותה לא שומעת מזרחית ...הא.. יג´סי כהן אחת!! שאני לא אתרגזזז!!

אור בת 18

New member
יעליייייי...!!!

אני לא משחקת אותה לא אוהבת מיזרחית מה אני חייבת לאהוב??? ותתרגזי מה אכפת לי למה אני רואה אותך ממטר? :)

יעליייי

New member
אור רררר רר

יש לך מזל שלילה ואני עייפה.. את יודעת מה..היום אני לא אקטול אותך.. ביי ביי מותק.. :)

הילוש...

New member
אורררררררר

אור אור אור מה יהיה איתך תגידי לי אההה דיברנו על זה שאת כבר Zונה למה את מכחישה למה מתוקה?!!? ובקשר לזה שאת לא אוהבת מזרחית באמת חבל שלא דיקלמת בעל פה את כל שמות הזמרים המזרחים למעיין חחחחחחחחח מתה עלייך

אור בת 18

New member
טוב יאללה אל תאמינו...

אני לא שומעת מזרחית תאמינו או לא חחחחחחחחחחחח

הילוש...

New member
כפפרה........

מישהו אמר פה שהוא לא מאמין לך חחחחחחחחחחחחחח אנחנו מאמינים נשמה

דודו21

New member
בי את מתעטפת...

ובי את מתכסה ואותי את מנסה אפשרי לי לשתות כוס| קפה| ראשון... בטרם אני יתעצבן... שבת קסומה לכולם!!!

למעלה