רק שתבינו איזה ילדה אחלה אני איתכם... לא רק שהבאתי את עצמי לפורום..גם הבאתי את בת -דודה שלי הילו´ש! הכפרה היפה הזו..! שגם חולה על מזרחית!! והיא כבר תעלה לכם ת´רמה של הפורום..!! נכון הילו´ש מותק??
באמא שלך את שפוכה רצח אה........ מה קורה איתך כפרה עליק??? התגעגעתי לעיניים האדומות שלך??? להזרקות שהיינו מרביצות כל יום להסנפות , למכות שהיינו דופקות לחנונים לאן נעלמו ימי הזוהר האלה..... אז אחותי מה המצב???? בואנה פורום כמו שצריך סוף כל סוףף... משה מזל טוב..... אני ויעלי וגם אור הZונה מבטיחות שנעיר את הפורום הזה נכון דודה??? וחוץ מזה אני אוהבת אותך כפרונה שיהיה לכם לילה טוב אנשים!!!
תשמעי..היה לנו עבר קשה..אני מסכימה.. אבל..חיים הלאה.. אני מבקשת ממך לא להזכיר את זה שוב טוב?? (חחחחחחחחח) סתם סתם מאמי..!! בואי נחשוב על דרכים להעלות את הרמה פה... אממ..בואי נעשה איזה סקר.. אממ... מי יותר אהובה זהבה בן או שרית חדד.???
תראי אז ככה זהבה בן...... חולה על השירים שלה ועכשיו עזבי רגע את הסקר..... אולי יש מצב אני מגיעה חמישי הבא לאיזה מפגש כמו פעם תביאי איתי מיטת כיס....... נעשה את התנוחה שלנו מהספר שרשמנו על התנוחות..
אור אור אור מה יהיה איתך תגידי לי אההה דיברנו על זה שאת כבר Zונה למה את מכחישה למה מתוקה?!!? ובקשר לזה שאת לא אוהבת מזרחית באמת חבל שלא דיקלמת בעל פה את כל שמות הזמרים המזרחים למעיין חחחחחחחחח מתה עלייך