ל-משנה תורן

Iron-Maiden

New member
ל-משנה תורן

אני לא מכיר אותך, ולא מתיימר להכיר אותך, אבל לאחרונה אתה באמת מתחיל לעצבן פה, לא רק אותי, אלא את כולם. אז אם אתה באמת חייל כל כך קרבי כמו שאתה מספר פה בכל הזדמנות, אז יאללה - לך תעשה את העבודה שלך ותרד מהמלש"בים כאן שאין להם שום עניינים בויכוחים חסרי שחר עם מישהו כמוך. שם הפורום הזה אם לא שמת לב הוא "מתגייסים", ועד כמה שאני מבין מאמרותיך אתה כבר בהחלט לא מתגייס, אז לך תחפש את הזהות שלך במקום אחר. במילים אחרות, אלא אם כן אתה רוצה עסק איתי, כדאי לך ללכת לחפש ת´חברים שלך במקום אחר.

אמיר גל

New member
תתחיל להרגיע את הפה שלך

כדאי לך מאוד מאוד להירגע זכותו של משנה תורן להיות פה ולהגיד מה שבא לו בוויכוח הקודם עמדתי לצידך אבל עכשיו באמת הגזמת תרד לאנשים מהחיים!!!!!

Iron-Maiden

New member
זה עניינך תגיד?

פניתי אליו ולא אליך - ואני לא צריך שתעמוד לצידי בשום ויכוח. תבדוק את ההודעות האחרונות של החבר החדש שלך ותראה איזה אגרסיביות הוא מפגין בכולם כמעט - רק אחר כך תפתח את הפה.

אמיר גל

New member
זה לא ענייני אבל....

אם הוא רוצה להגיד משהו שיגיד כל עוד הוא לא פוגע באף אחד, והוא לא פוגע למרות שזה לא ענייני, יש לי את הזכות שבעולם לבוא ולהגיד לך שאתה מגזים ואתה רק מחמם את כולם עלייך במקום שתבוא ותנסה להתיידד פה עם אנשים אתה רק מחפש במי להיכנס ועל מי לרדת, תחשוב על זה אמיר

Iron-Maiden

New member
מה אתה מדבר?

תסתכל על כל ההודעות העוקצניות שלו, כמעט כמו שלי. לכן אני מבקש ממנו לחדול מכך, ובטח אם הוא איננו מלש"ב. ואם הוא מתעקש להישאר לפחות שיתנהג יפה. תודה

לאמיר גל - תודה

אני החלטתי כבר אז, בזמן הבלגן שהיה איתו ועם קסיוס(חפש, מזמן) שאני לא מגיב להודעות שלו. בכל מקרה, תודה על תמיכתך. כל טוב.

אמיר גל

New member
למשנה תורן

כן גם אני הייתי נוכח בוויכוח הזה רק שמרוב הטימטום שלי ניסיתי להגן עליו וניסיתי לשכנע את האחרים לרדת מזה ולהפסיק עם הוויכוח הזה כי זה לא מועיל לאף אחד אחרי שראיתי שלא מפסיקים לרדת עליו. אבל אני רואה שזה כבר הרגל אצלו לחפש אחרים וזה כבר נמאס ואני מעריך את מה שאמרת מקודם אחי. אמיר

Casus Belli

New member
יפה מאוד משנה תורן!

כל הכבוד שבחרת לא להגיב! אתה גדול... כולי תמיכה בך. הלוואי והדיון יסתיים במהרה. לילה טוב, Casus

giladlvy

New member
אני מנצל את המקום...

בשביל להגיד לך שעניתי לך בעמוד הקודם על עניין ה"תומכי לחימה", תסתכל שם.

Casus Belli

New member
איירון

אולי תפסיק? אני לא הולך להגיב להודעה שלך. משנה תורן עושה את מה שצריך לעשות על הצד הטוב ביותר (לא להגיב), וזה מעשה חכם ביותר. לכן, אני אסיים את ההודעה כעת. ד"א - מה זה "לא רק אותי, אלא את כולם"??? ממתי מינו אותך לדובר הפורום? ביי, Casus

Casus Belli

New member
בעצם... אתה יודע מה?

עזוב... אל תענה על ההודעה שלי. עדיף שנגמור עם הויכוח הטפשי הזה מוקדם.

למעלה