ל : סופגי ומרנינה.

...זיגי

New member
ל : סופגי ומרנינה.

לחלק הצרוף: סופגי . אני כל כך רציתי לשוחח איתך ולא יכולתי. חומה של זכוכית הפרידה - אפשר היה לשברה. לא היה כח לדמם בשנית. אולי בלחש אבל בלי אבל `` אני אוהב אותך `` לבחינה- לסופגי ומרנינה לחוד ובמשולב. ------------------------------------ טיבם של חשדות < כוונות > ראוי להיבדק במישור המעשי ועפ``י המעשים לקבוע את החשדות < הכוונות >. לשאלתך הקשה והכואבת סופגי - `` מה היה חלקך בזה ? `` . היתחבטתי עם שאלה זו זמן רב , והנה מרנינה יכולה להעיד כי זו דעתי בטרם יקרה הדבר. במאמר מוסגר - לא היו כוונות זדוניות. ולחברתי הטובה מרנינה , אשר מבלי משים העידה ובדרך אגב נתנה את הפירוש הכן לכוונתי - אומר : מרני עדיפה תחושת מפלה מתחושה של `` יכולתי ולא ניסיתי ``. אומנם לא ניחנתי בזהירות מופלגת , שכן כאשר אצלך האדום דולק , אצלי הירוק מהבהב < זה המבנה הנפשי הפנימי שבין גבר לאישה > ולכם במשולב כעסי על עצמי היה גדול יותר מאשר עליה - אני שותף של מאה אחוז < לא בורח ולא נעלם מאחריות - האדום לא נידלק בזמן >. ולבעלת מקום מכובד זה : חיוך אחד אני ביקשתי עוד אחד - הלב ניפתח בחזרה. צריך להיזהר לבעלת המקום יש חיוך מקסים. ויש אורחת שיש לה מירשם קטלני להקסים , רחוקה ואיננה עירונית אני שמח שהיכרנו (הגם שנסיבות לא משמחות ).

תם ונשלם

זיגי יקר! הפסק להתחבט באיך ובמה. עברת חוויה לא נעימה. נכון. למד ממנה והמשך הלאה. אתה, שעברת קשיים לא מעטים, שנלחמת וטיפלת וגידלת והצלחת, תעבור גם זאת. תם ונשלם זיגזג. צא לדרך, וכפי שהגששים אומרים: המפתחות בפנים. סתתתתםםםםם, סתתתתםםםם קצת בדיחות הדעת. שלך סופגניה

אפרת.א

New member
איש קסום - דייני!

שמחה שהחיוך עשה את שלו שמחה שהצלחנו לחייך האחד לשניה שמחה שסוף סוף נפתח הלב בחזרה שמחה שפגשתי שאותך באותו יום גשום, אפרורי וחייכנו... שתהיה לך שבת קסומה ושבוע נפלא איריס

למעלה