מאז שאימצתי את ההמלצה שלכם לעבור למשקה שקדים (סויה לא עשה לי את זה).
אגב, באמת יש צורך לזנוח את החלב לטובת תחליף? בסה"כ מדובר על כ-4 גר' פחמימות ל100 גר'.
לא עלה בדעתי לחפש תחליף לחלב. מה שכן, אני שוקלת להתחיל לשתות בלי ממתיק, מפני שכל החיים (הקודמים) לא רציתי להשתמש בממתיקים המלאכותיים (פרט לשנה אחת כשהייתי בת 15), אבל עדיין לא הצלחתי...
לאחרונה חזרתי להמתיק את הכוס תה של הבוקר בכפית סוכר אחת.
את הנס והשחור עדיין עם כדור אחד של סוכרזית.
ניסיתי תקופה של תה ללא המתקה וזה רק ביעס לי הבוקר. החלטתי להשיב את השמחה ובכפית סוכר אחת.
מה לעשות עם כוס/ות הקפה שלא הייתי מוכנה לוותר.
אחרי התנסויות מצאתי שחלב סויה טרי (לייט) או עמיד של תנובה עומדים במבחן הטעם שליץ דווקא אלפרו ואחרים שהם יקרים יותר לא אהבתי.
אם אני רוצה עמידאז אני מזמינה מהמכולת זוג שנמכר במבצע ב-14.90 (יש ורך להזמין כי לא מוכרים אותו באופן רגיל בסופר או במכולות)
כמובן עד שייגמר -א בל זה כבר שנה לא נגמר.
אני מזמינה 3-4 צמדים ויש לי שקט-למרות שאני עדיפה את הטרי.
לאחרונה ניסיתי מספר קרטונים של חלב שקדים-היה ככה-ככה - כל אחד וטעמ עמו.
בסופרים לא כל כך מבינים ובשם "חלב שקדים" ניסו למכור לי חלב אורז, חלק אגוזים, אגוזי לוז ועוד כל מיני.
האגוזי וז היה לא רע אבל יקר רצח לשימוש יום-יומי.
אז נשארתי עם סויה של תנובה.
וגם מאחר ואני שומרת כשרות נגמר המשחק של מתי גבר אפשר לשתות קפה.
מתה על הריח של קפה שחור טוב אבל לא מסוגלת לשתות
הבעייה שלי היא לא התחליף לחלב. כזכור, אני שותה חלב קוקוס,
והוא טעים מאוד.
הבעייה שלי היא מה קורה כאשר אני נמצאת בחוץ ואין
בנמצא מקרר או שלא מגישים תחליף לחלב,
אז בניתי על כך שיהיה קפה שכבר יש בו תחליף לחלב רק
בלי סוכר.