הבטחנו לך כמה דברים לקריאה. אז הנה כמה קישורים. כמובן שהם לא מייצגים בהכרח את כל מה שידוע ואת כל הגישות, ואין אלו מאמרים מדעיים, אבל הם נותנים מושג... תרגישי טוב!
10033בפורומי תפוז היום מעט בסהר זה אני! עובדה עצובה אבל זה מה יש קראתי את המאמר הבהחלט מדעי (למה לא?) שתורגם לעברית וזה מצא חן בעיני אני עברתי את מצב הבעת האני ולצערי יכול להזדהות עם ריבוי אישיות הנדיר בחלק מהסימפטומים שלו אני בשום פנים ואופן לא מתנתק ובעיות זיכרון? לי? לא ממש! אבל תופעות מסוימות שם מתאימות לי קראתי את המאמר 3 פעמים !!! והמסקנא כמו המעשן שקרא שעישון מזיק והפסיק לקנות עיתון למה צריך לקרא מאמרים בכלל (שאלה לעצמי) ולכל המנסים להאשים שכמותי בתסביכי אדיפוס למיניהם רשמתי למומחית בפורום מאתר אחר מה זה אאדיפוס הזה היא אמרה שאחפש בעיות אחרות ולא אתעמק בשטויות של פרויד שכבר נמאס ממנו אהבתי את זה עדיין אני טוען שפסיכותרפיה איננה תמיד התשובה ולראיה המקרה של הבעת האני אצל המהנדס המוכה שלא עזר לו טיפול בכלל הכאה או מס הכנסה הם דוגמאות לזרזים אבל לכל אחד יש משהו שונה שמהווה אצלו זרז!! אמנם לא אמצתי אשיות חדשה אבל קשה לי לקבל שהשתלטה עלי למרות שעברתי שינויים שחלקם מזכירים מעבר למצב של ריבו-י- -אישיות אבל אין -זה המצב לחלוטין לא התנתקויות ולא אבדן זכרון שהם הסיפטומים העיקריים אני לכאורה פציינט שהמודע לזרזים שלו שכבר הפכו לבעיות ממש קליינט טוב מה שנקרא אבל המודעות הזאת גם מבהירה לי שההתאבדות היא עניין של זמן כשהבעיה המזורזת תאבד תשמיט את הזרזות לחלוטין ותהפוך לסופנית