ל פיני גרשון

ביטוח בסופ"ש ליוסי

לשאלתך, לפני 4 שנים אכן הייתי נוהג לבטח (דרך ביטוח הוריי) בסופ"ש בתקופת שירותי אינני יודע איזה חברת ביטוח מה שכן, נראה לי מוזר שחברה ספציפית כן מאפשרת זאת ואחרות לא בכל אופן, קח את הטלפון של סוכנות הביטוח-ספיר 036241530 ושאל אותם אתה יכול להגיד שאתה חבר של עידן צור שיהיה לך שבוע מצוין, שפע פיננסי, אהבה וכיף

versace

New member
ל פיני גרשון

לפיני שלום ברצוני להודות לך על התןכנית המצוינת בזכותך למדתי לכלכל את צעדיי ואני חוסך המון בזכות התכנית אני גם מיישם חלק גדול מהטיפים שאתה והיועצים שלך נותנים ישר כח .....נ.ב תזכיר אותי בתכנית תודה נפתלי

יוע.ץ כלכלי

שלום אני מאד מפרגנת לתכנית שלך, היא ממש נהדרת. המשך בה עוד הרבה. דבר נוסף, הייתי רוצה לדעת היכן אוכל לקבל המלצה על יועץ כלכלי, שבתי תוכל להעזר בו לצורך חישוב המשכנתא שהיא רוצה לקחת בבנק. מצבה הכלכלי לא יציב ודי מדאיג אותי. לכן, אם אתה יכול להמליץ לי על יועץ שלא ידרוש סכום כסף גדול, אודה לך מאד. עופרי 050-7721762

ורד1231

New member
ניהול תקציב ביתי

לפיני שלום אני סטודנטית לעבודה סוציאלית ובמסגרת הלימודים אני עובדת בלשכת הרווחה באור יהודה. קיבלתי פרויקט להנחות קבוצה בנושא:ניהול תקציב ביתי. בעקבות התוכנית שלך ,אני פונה אליך ומבקשת האם תוכל להקדיש חצי שעה בלבד מזמנך ולתת הרצאה באחד מהמפגשים. מיותר לציין את גודל המצוקה של האוכלוסייה אשר מגיעה ללשכת הרווחה ושיתוף הפעולה מצדך לא רק שיתרום הבנה בנושא אלא גם יעלה את המורל לאותם אנשים ובאותה נשימה אתה תהווה סמל עזרה לקהילה. בתודה מראש אברמוביץ ורד

ורד1231

New member
ניהול תקציב ביתי

לפיני שלום אני סטודנטית לעבודה סוציאלית ובמסגרת הלימודים אני עובדת בלשכת הרווחה באור יהודה. קיבלתי פרויקט להנחות קבוצה בנושא:ניהול תקציב ביתי. בעקבות התוכנית שלך ,אני פונה אליך ומבקשת האם תוכל להקדיש חצי שעה בלבד מזמנך ולתת הרצאה באחד מהמפגשים. מיותר לציין את גודל המצוקה של האוכלוסייה אשר מגיעה ללשכת הרווחה ושיתוף הפעולה מצדך לא רק שיתרום הבנה בנושא אלא גם יעלה את המורל לאותם אנשים ובאותה נשימה אתה תהווה סמל עזרה לקהילה. בתודה מראש אברמוביץ ורד

ורד1231

New member
שאלה ובקשת תגובה

למעלה