../images/Emo46.gifנקמה ../images/Emo46.gif
טוב למי שלא זוכר אני הגעתי חודש וקצת לפני החתונה , יעל ידעה שאני אמורה להגיע והסכימה לעשות לי השמלה בזמן כה קצר. לפגישה הראשונה הגעתי ישבנו על השמלה, צירנו, וחישבנו מחיר- לא נמוך !!! למדידה הראשונה הגעתי נרגשת (כמו כולן) ואבל כמה דקות אחרי שמדדתי את השמלה , זה היה רק טוויל והיה צריך דמיון מפותח ... נכנסו אנשים של הפגישה הבאה. ואז היא כאילו רק רצתה שאליך , ואני רציתי לאות עוד את השמלה עלי , כי היא היתה מאוד חושפנית... המדידה השניה היתה שבועיים אחרי הראשונה - הגעתי עם שיער חפוף , ואתם יודעות הוא כזה נפוח...
אז יעל אמרה לי בזיזול "מזה השיער הזה ?"ונגעה לי בו ... המדידה השלישית (השמלה היתה אמורה להיות מוכנה זה היה שבוע לפני החתונה) הגעתי אחרי שבוע ימים של עצבים כי שרון נתקע בארהב ולא יכול להגיע (בגלל האסון בניו יורק) אז היתה לי נשירה איומה , וכמובן היא טרחה לומר לי את את "מזה כל השיער נושר לך.." השמלה לא עמדה טוב בחזה ובצלעות , היה קטן מידי, היא האשימה אותי שרזיתי , ממש כעסה עלי, במקום לומר איזה יופי... בכל מקרה זה לא נכון , אני בחורה רזה אין לי יותר מה להוריד בחזה (בקושי שיש לי....) ובטח לט באיזוא הצלעות , היא פשוט לא תפרה טוב !
באותה מדידה גיליתי שהיא בכלל לא מסרה בד לעושה הפרחים ! אז בערב ראש השנה נסעתי לדרום ת"א בשיל לעשות פרח ! אחר כך היו החלפות של צעקות בטלפון, היא התעקשה לבוא להלביש אותי (כנראה רצתה להיות במרכז העיננים), לי זה היה נוח - אני לא אחראית על השמלה... אבל כשהיא הגיעה להילטון , התחילה להלחיץ את כולם , "איזה חום" "המזגן לא עובד טוב" "את תזיעי בשמלה" ולי בכלל היה טוב קודם לפני שהגיעה . אה, כן היא לא הסכימה שאלך להצטלם בים... אך הקש שבר את גב הגמל , היא לא הפסיקה להתפעל מהעיצוב ואמרה כל הזמן שזה שלה ...ושהיא רוצה לעשות מזה קולקציה חדשה. הנקמה היא לא חוקית אבל ... כעבור יומיים אחרי החתונה חזרתי הביתה עם שמלה, טול ארוך משגע, וצעיף... שלכם הצעירה