ל*שיר. אני חושבת שזה יענין אותך

יעלי2

New member
ל*שיר. אני חושבת שזה יענין אותך

מדריך לונלי פלאנט לתיאלנד. למי שאוהב לעשות שיעורי בית לפני נסיעה.

יעלי2

New member
עדין לא נסגר, אבל תודה על הטלפון

עשיתי עוד בירורים ואוליאני אעשה בסוף איפור ושיער ברמת השרון בשוקי זיקרי, כי הורי גרם שם. מבחינת העלות, שוקי זיקרי עם איפור ניסיון ותסרוקת נסיון, יוצא מחיר דומה ואולי אפילו יותר נמוך בקצת. אני עוד לא החלטתי ואני מודה לך על כל מקרה. (נודע לי על העסקה אצל זיקרי אחרי שלקחתי ממך את הפרטים).

oc101

New member
יעלי2 תבררי טוב מי המאפרת

אחות של שרון עשתה שיער ואיפור ביום חתונתי אצל שוקי זיקרי והמאפרת הבריזה לה !! שמה קרן אור !!!! מזל שרון פרי היה לידי בדיוק שהיא התקשרה בוכייה , ואישתו של רון מאפרת בעצמה אז הוא סידר לה איפור אצל אחת מחברות אישתו - במזל-!!! שלך הצעירה

oc101

New member
אני לא יודעת מי המאפרת

אבל האיפור היה יפה מאוד, אבל איזה לחץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתי בזמנו שאלת איך הענשתי את יעל גרין... זה לא לפורום- אני אשלח לך אימייל הצעירה

יעלי2

New member
לצעירה

את חייבת לספר גם לי. כבר הזכרת הרבה פעמים שהענשת אותה. אני כבל כל כך סקרנית. אם מחקת את המייל הקודם שלי, את יכולה לשלוח לי ל [email protected] תשלחי לי? נ.ב. יש לי השערה

יעלי2

New member
שמעתי על מאפרת של זקרי שהבריזה

חשוב לי מאוד לדעת אם היא היתה אמורה לבוא אל הכלה, או כמו שמדובר כאן, הכל תחת קורת גג של המיספרה שלו. אני באה אליהם. אם כבר הזכרת דבר כל כך משמעותי, תוכלי בבקשה לבדוק לי את זה??

oc101

New member
גרוע מזה ../images/Emo46.gif

אחות של שרון הלכה אליה הביתה , והיא לא היתה !!!! אני עדיין מעדיפה משהו שלא עושה "המון" כלות כמו ליאור איך את חושבת שהענשתי את יעל? הצעירה

הילית*

New member
את מסקרנת אותי לגבי העונש

ואם לא קראת את המסר שבעברתי לך אז המון תודה על המתכון ואני מקווה לנסות בקרוב...

*שיר

New member
כן, OC, בבקששששששה תספרי

אני כלכך אוהבת לשמוע על נקמות מתוקות....

יעלי2

New member
לצעירה - תשובה

האמת שהדרך היחידה שעולה בדעתי, זה להבריז חזרה לחו"ל עם השימלה. כלומר לא להחזיר אותה. יש מצב? ולגבי המאפר/ת משוקי זיקרי, מדובר על תיאום ישירות מול המיספרה וכל הטיפול ביום האירוע נעשה שם. אני מתקשה להאמין שמאפר שמחויב לזיקרי-לא לי, יעז לקלקל את שמו. אבל אי אפשר לדעת. אני חושבת לתת להם צ´אנס. נ.ב. החברה עשתה איפור ניסיון?

oc101

New member
../images/Emo46.gifנקמה ../images/Emo46.gif

טוב למי שלא זוכר אני הגעתי חודש וקצת לפני החתונה , יעל ידעה שאני אמורה להגיע והסכימה לעשות לי השמלה בזמן כה קצר. לפגישה הראשונה הגעתי ישבנו על השמלה, צירנו, וחישבנו מחיר- לא נמוך !!! למדידה הראשונה הגעתי נרגשת (כמו כולן) ואבל כמה דקות אחרי שמדדתי את השמלה , זה היה רק טוויל והיה צריך דמיון מפותח ... נכנסו אנשים של הפגישה הבאה. ואז היא כאילו רק רצתה שאליך , ואני רציתי לאות עוד את השמלה עלי , כי היא היתה מאוד חושפנית... המדידה השניה היתה שבועיים אחרי הראשונה - הגעתי עם שיער חפוף , ואתם יודעות הוא כזה נפוח...
אז יעל אמרה לי בזיזול "מזה השיער הזה ?"ונגעה לי בו ... המדידה השלישית (השמלה היתה אמורה להיות מוכנה זה היה שבוע לפני החתונה) הגעתי אחרי שבוע ימים של עצבים כי שרון נתקע בארהב ולא יכול להגיע (בגלל האסון בניו יורק) אז היתה לי נשירה איומה , וכמובן היא טרחה לומר לי את את "מזה כל השיער נושר לך.." השמלה לא עמדה טוב בחזה ובצלעות , היה קטן מידי, היא האשימה אותי שרזיתי , ממש כעסה עלי, במקום לומר איזה יופי... בכל מקרה זה לא נכון , אני בחורה רזה אין לי יותר מה להוריד בחזה (בקושי שיש לי....) ובטח לט באיזוא הצלעות , היא פשוט לא תפרה טוב !
באותה מדידה גיליתי שהיא בכלל לא מסרה בד לעושה הפרחים ! אז בערב ראש השנה נסעתי לדרום ת"א בשיל לעשות פרח ! אחר כך היו החלפות של צעקות בטלפון, היא התעקשה לבוא להלביש אותי (כנראה רצתה להיות במרכז העיננים), לי זה היה נוח - אני לא אחראית על השמלה... אבל כשהיא הגיעה להילטון , התחילה להלחיץ את כולם , "איזה חום" "המזגן לא עובד טוב" "את תזיעי בשמלה" ולי בכלל היה טוב קודם לפני שהגיעה . אה, כן היא לא הסכימה שאלך להצטלם בים... אך הקש שבר את גב הגמל , היא לא הפסיקה להתפעל מהעיצוב ואמרה כל הזמן שזה שלה ...ושהיא רוצה לעשות מזה קולקציה חדשה. הנקמה היא לא חוקית אבל ... כעבור יומיים אחרי החתונה חזרתי הביתה עם שמלה, טול ארוך משגע, וצעיף... שלכם הצעירה

אתי@

New member
../images/Emo6.gif נקמה מתוקה ביותר... ../images/Emo45.gif

אולי הנקמה לא חוקית - אבל גם גניבת עיצוב זה לא כ"כ חוקי... ואם אין חוק כזה - אז זה בטוח לא מוסרי

שמופית

New member
כל הכבוד אוסי ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

איזו מעצבנת חוצפנית היעל הזו
הייתי משתגעת... והיו תגובות
היא התקשרה להורים שלך או אליך
רק שלא תתבע אותך... ואגב אתי@, כל המעצבים גונבים עיצובים אחד מהשני. עבדתי פעם אצל מעצבת מאוד ידועה שפשוט היו לה מליוני ירחונים פתוחים דרך קבע על שולחן העבודה ומשם היא היתה "שואבת" רעיונות... אני מניחה שככה זה כמעט אצל כולם.

אתי@

New member
יש לה בעית טקט נוראית ../images/Emo5.gif

לא אומרים דבר כזה ליד המעצב המקורי!!!

dorlim

New member
בוודאי שזה לא חוקי- זו עברה מתחום

הקניין הרוחני. אכן, ישנן נקמות מתוקות, ואין ספק שפרסום שלילי פה בפורום היא אחת מהן...

למעלה