ל שמיניה משמונה המעיינות

ל שמיניה משמונה המעיינות ../images/Emo26.gif

ששמחתי ונהנתי לארח להם לחברה ביום שישי - הנה סרטון קצר מהטיול. הסרט יעלה בקרוב. גדי

רֶשֶף

New member
וואו! גדי משתפר כל הזמן ../images/Emo12.gif

סרטון רק יומיים לאחר הרכיבה. בקרוב מאד הוא יחשוף טכנולוגיה חדשנית (וסודית), שתאפשר לו להציג סרטוני פרומו של הטיולים עוד לפני שהם התקיימו. מדהים!

../images/Emo13.gif לא לפני אבל אני עובד

בימים אלו על שידורים ישירים בזמן אמת . הפרויקט יכלול תחנת שידור ניידת המחוברת לקסדה (משקל מוערך 15 ק"ג)המתח החשמלי יגיע ממערכת (סודית עדיין)המחוברת לבולם הקידמי וכל עליה ירידה שלו יתורגמו לפולסים חשמליים . כמו כן על גב חלק מחברי הקבוצה יותקנו קולטים סלולרים ובכיס האמצעי של החולצה שלהם יושתל מצבר זעיר ( משקל מוערך 23 ק"ג). האנטנה (משהו כמו 23 מטר גובה - משקל מוערך 35 ק"ג)תהייה מחוברת לנאבה האחורית משודרגת ומחוזקת בגלגלי עזר (זה עדיין בפיתוח במחלקת גלגלי העזר שליד הטכניון ). בסיום הפיתוח יערך טיול נסיוני בעליות של בית אורן - דרושים מתנדבים ... מחלקת הפיתוח מודה מראש לכל מי שיכול להוסיף עוד רעיונות יצירתיים בנושא.

יורם חן

New member
גדי, עד שאתה לא יורד מהרעיון ....

אני מקפיא את הטיולים המשותפים שלנו
מצברים זעירים כאלו כבר סחבתי בצבא

aFish

New member
גדי, באמת!

הבטחת לא לגלות לפני שזה יוצא לשוק....
ולעיניננו...היה באמת טיול נהדר. יש ימים כאלו שבנוסף להנאה הרגילה ממסלול משובח יש משהו באויר, באוירה, שמעביר עוד איזה בונוס של הנאה. בהחלט חויה מצוינת עם קבוצה לא קטנה של רוכבים שזרמה יחד יפה מאד. בנוסף הגשמתי שני חלומות קטנים (רק שתדעו שמי שלא חולם בקטו גם לא מגשים בגדול) 1. מעבר בניקבה ה"סודית" של מנזר יוחנן במדבר מבריכת הטבילה למטה ועד לבריכונת עם המפלון והכוסות למעלה. חויה מצוינת לאוהבים להדחף לחורים חשוכים וצרים
2. ....פגשתי סוף סוף את גדי אלוני
לחיי הטיולים שבדרך.....

IlanShacham

New member
הנקבה הסודית

אריה לוקח פנס ואומר לי "בוא, יש כאן ניקבה נחמדה, רק כמה מטרים", אז אני לא אבוא. אני מוצא את עצמי מטפס בנקבה צפופה וחשוכה, כשהקירות מנסים לשרוט אותי מכל הכיוונים, מתקשה למצוא עוגנים לרגליים בחושך. לבסוף אנחנו מגיעים למעלה ואני רואה את אריה מזדחל בקושי דרך חרך קטן אל האור. למי שלא יודע אני, איך לומר, קצת יותר רחב מאריה. אני מביט בחרך בחוסר אמון ותמונות של פו הדוב התקוע בפתח ביתו עולות במוחי. אני שוקל אם לרדת עכשיו ברברס בחשיכה, אבל גם זה לא תענוג גדול, אז החלטתי שעל החיים ועל המוות - אני הולך על זה. בדרך קסם, לאחר כמה מאמצים מצאתי את עצמי בבריכונת הקטנה שבצד השני של החרך. וואלה חוויה...

aFish

New member
הידעתם../images/Emo35.gif

מלבד היותו צלם מחונן מסתבר שגדי גם מכונופן מוכשר. לאחר שניסה לרכב על גלגל בו כל השפיצים רופפים (משהו שמיועד לשיפור השיכוך ע"י השגת גלגלים רכים במיוחד) החליט גדי באמצע הטיול כי זה כבר לא כל כך מתאים לו והצמיג שמשפשף את השילדה בשמיניות שורט לו את הצבע ולפיכך יש להעמידו במקומו! לאחר בירור קצר שבמהלכו הסתבר שהקשר היחיד של הרוכבים בטיול לתיקון שמיניות הוא העובדה שבבעלות כולם מפתחות שפיצים החליט גדי לקחת את המשימה על כתפיו. היות וכל השפיצים היו רופפים לחלוטין (טוב נו...לפחות 50% מהם) האסטרטגיה שנבחרה היתה פשוט למתוח אותם בזה אחר זה. אח"כ עוד קצת ניסינו להזכר איזה שפיצים מותחים יותר מאחרים בשמיניה וכולנו זרקנו אימרות שפר שקראנו כאן בפורום (שני אלא חצי סיבוב, זה רבע סיבוב). גדי סובב עוד קצת לפי התחושה והופ....השמיניה התכווצה. קלי קלות

שכחת אותי

שהבאתי את מפתח השפיצים וחוץ מזה היה טיול מצויין וגם אתה עשתי ספלאש לא קטן בכניסה למעיין

רֶשֶף

New member
אני רוצה להבין...

הייתם שמונה רוכבים. עשית את מסלול "שמונה מעיינות". ולאחד מכם היתה שמיניה?

alonaski

New member
תלמד, פיש!!! ../images/Emo26.gif

אני תמיד רוכבת עם מספר הטלפון של טימון - אצלי בנייד!!!
הוא לא ממש שימושי, ככה... ביומיום (-הטימון הזה)... אבל למקרים כאלה - טימון הוא אחלה כתובת!!!
ממליצה לכולם!!! (שוקלת לצרף את ההמלצה הזאת להצטידות לקראת טיול רכוב - להרצאה הבאה שלי בעניין ...
)

alonaski

New member
חחח... אילן!!! אתה נראה כמו תינוק

באחת מחוויות האמבטיה הראשונות שלו!!!!
חחחח... לשכפל את זה מיד
!
!
!!!!!!!!! --------------->>>> לפורום ניווט רכוב!!!

IlanShacham

New member
אני שמח שנהנתם... ../images/Emo3.gif

אני עדיין מחכה לראות את זיו פניך בפורום ניווט רכוב...

aFish

New member
אם לא הבנתם....

אילן הוטבל במעמד זה לנצרות היות ובריכת המעין היא בתוך המנזר וכנראה מתקשרת לאיזו אמונה של אחינו בני דת ישו. ראיתי שם יותר מפעם אחת מאמינים מגיעים לטבול. הבריכה סגורה בוילון ממש כמו אמבטיה, המים צלולים צלולים וכל אחד יכול לסגור את הוילון, לפשוט בגדיו להרביץ איזה הצתלבות על החזה ולהצטרף....

למעלה