ל"תאומות אולסן מעריצה"!!

ל"תאומות אולסן מעריצה"!!

מצאת את האתר של הבגדים האלה?!

../images/Emo7.gifניצו"ש חשוב../images/Emo7.gif

שלום לכולם... אני כותבת את המכתב הזה בעצב רב... אני רוצה להגיד שאני ממש אבל ממש מצטערת
היה לי ביום שלישי מבחן במחשבים ואח שלי לא נתן לי לזוז מהקלסר...הייתי חייבת להתכונן... ואני כל כך מצטערת שגרמתי לכולכם בעיות
אין לכם מושג עד כמה אני מרגישה חרא עם עצמי עכשיו... אני מקווה שתוכלו לסלוח לי... אריאלה...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאריאלוש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מותק שליייייי
אנחנו לא כועסים עליך
בכלל בכלל לא
ואל תחשבי ככה
בסה"כ רצינו סיבה, זה הכל אל תבכי
ואל תהיי עצובה
אנחנו אוהבים אותך
נכון שאנחנו אוהבים את אריאלה

אריאלה...

האמת היא שבאמת זאת הייתה בעייה קשה כי אני אישית נכנסתי לצ´אט שלוש פעמים ובממוצע שלוש שעות בילינו בלחכות לך, אבל לא נורא, ברור שאני סולחת:) דאגתי לך!! לא כתבתי איזה יומיים!!!!! הכל בסדר? סך הכל מבחן... :)))

motib4

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

אריאלה, ברור שסולחים לך! את לא צריכה להרגיש חרא, כי סה"כ קורה (וגם זו לא הייתה אשמתך)!
אני מציע, שבמקום צ´אט, נעשה את הטקס כאן בשרשור בפורום (כולל מגישי פרסים, כולל ה-כ-ל, רק בפורום). ככה כולם יוכלו לראות את הכל, וזה יהיה יותר נחמד לדעתי.
ד"א- איך הלך המבחן?

אריאלוש מותק ../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif../images/Emo187.gif

ברור שסולחים לך
ואני אפילו מעודדת את זה כי לא יכלתי
ממש ממש לא כועסים עלייך
רק המווווווווווווווווון אוהבים אותך
את לא צריכה להרגיש חרא ולא כלום
איך היה המבחן

אוי../images/Emo70.gif תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני
את כולכם
ואני מניחה שזה יהיה אפשרי לעשות את זה בפורום... קצת מסורבל אבל אפשרי
אז צריך לקבוע יום ושעה (כל עוד זה לפני שבוע הבא כי יש לי 3 מבחנים). ולכל מי שהתעניין- המבחן הלך חרא
לא סיימתי אותו
נ.ב. קארין- לא היה אמור להיות היום את
מלך הטריויה

למעלה