ל"תפוז" שלום!!

די לזיונים האלה מה אתם בהמות?!?

לכבוד האתר "תפוז" שלום!! אני חושב שזה ממש בושה שיש כאן בלוגים(בבלוג tv) שמתאימים יותר כפרסומות לבתי זונות ושרותי ליווי! זה ממש מגעיל להיכנס לאתר שחשבתי שהוא לפחות נורמאלי ולצערי גם הוא התחיל להיות עוד חלק מתעשיית הזנות של האינטרנט. מה זו הרדידות הזו? מה הבהמיות הזו? זה לא מתאים!! זה לא מכובד!! גם בשעות מאוחרות וגם לאנשים מעל גיל 18 לא יזיק לשדר משהו ברמה יותר! מופנה לגולשים ולבעלי בלוגי המין למיניהם !: צאו מהשפל הנוראי הזה של הצריכה המזוויעה בסקס וסקס וסקס כל היום! אנחנו לא בהמות. אפשר לשמור על איפוק, אפשר לשמור על האינטמיות.

יוסי771

New member
אתה צודק! אבל בשביל הרייטינג עושים

אולי מנהלי האתר יבינו את דבריך?! ואולי אף הם בעצמם חושבים כמוך! אבל, לצערנו ברגע שזה קשור לרייטינג ולכסף אז שוכחים מהכל והכל מותר. משהו מעין "המטרה מקדשת את האמצעים" גם אני אשמח אם בוני האתר ימנעו כניסה של זיונים לבלוג!

גם אני מסכים איתך!!! זה ממש גועלי!!

מי שכל כך רוצה סקס שיפנה לכל האתרים שמתאימים לזה לא צריך להפוך גם את תפוז לבית זונות!!!

גולשים יקרים

כפי שכבר ראיתם, אנו עושים את מיטב יכולתינו לנסות ולרצות את קהל הגולשים. התכנים של המבוגרים מועלים רק החל מהשעה 22:00 שזו הגבלה בפני עצמה. הקמנו את ה- Blog Police אשר שומר במהלך היום ואף במהלך הלילה שלא יהיו תכנים לא מתאימים. אנו ממשיכים לעבוד על נושאים חדשים על מנת שהגולש יוכל לבחור את התכנים שלו המתונים והפחות מתונים - לבחירתו.

F00D Is G00D

New member
הנהלת הבלוגים.....

מצאתי לנכון להעיר על זה עכשיו אני רואה שאתם מפתחים עכשיו את הרובוט במף2 ואני חושב שממש לא בעיה להוסיף לרובוט הזה פקודה של בדיוק שורה חת שברגע שנכתב בערוץ מילה גסה או למשל תתפשטי (בשעול לא הולמות) או כל מילה אחרת הגולש ייחסם בכלל מבסרבר וכל החסימות של כל האנשים האלו ירדו החל משעה 22:00! זה כל כך פשוט לביצוע....

De-Panther

New member
ואם מישהו מדבר על..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

משהו שאנשים אומרים בשעות אחרות?? ואם מישהו אומר את זה סתם בצחוק?? זה כבר מוגזם

אבל רצוי לחשוב לפני שמפעילים רובוט

למשל, רובוט שמעיף את כל מי שכותב "תתפשטי", האם יעיף גם את מי שיכתוב "אל תתפשטי"? גם הנטייה של השוטרונים או הרובוטים להעיף את בעל החדר עצמו - לא נראית הגיונית במיוחד. מעבר לכל זה, תקראו לאטרקציה החדשה של תפוז איך שתקראו, בלוג זה לא. זה צ'אט עם מצלמת אינטרנט, שבאופן כמעט אוטומטי גלש לקטגורית ה"ג'ני קאם".

אין רובוט שמופעל

על ידי תפוז, יש את ה- Blog tv police, שהם שומרים/מפקחים על חדרי הצ'אט ומוודאים שאין מילות גנאי וכד' בחדרים.דבר שהינו אנושי לחלוטין, עם יכולת הפעלת שיקול דעת.

n u l i t

New member
הינה רעיון:

תבנו את יסודות הבית, טרם אתם מנחיתים את ה-גג !! רשלנות.

רות תות

New member
ל"תפוז" שלום!!

דיי לכל הזיונים הללו!! דיי לכל הבושה הזאת!! מה הפכתם לבית זונות?! תפסיקו את כל שידורי הסקס בבלוג טי וי הזה! זה לא יפה! זה לא מתאים! מי שכל כך חם שילך למקום אחר!! "תפוז" זה לא מרכז מפגש לכל הסוטים של העולם!!! תתבגרו ותקחו את הנושא בידיים!! אל תסתנורו מה"רייטינג הסוטה" שזה מביא!

inish

New member
לכל הסוטים והסוטות תלכו מכאן יש מספ

יש מספיק אתרי סקס ברשת!!

HuSqVrNa

New member
מה אתם מדברים שטויות....??????

יש כאלה רוצים לראות .... אתם לא רוצים לראות אל תיכסנו אבל למה להרוס לכולם ????

מי שרוצה שילך לאתרי סקס!!!

תפוז זה לא המקום!! אם כי נראה שהמערכת לצערי, מוכנה לעשות הכל בשביל ה"רייטינג".

זה ממש נחמד הרצאות וכאלה

טוב שיש כאן בן אדם אחד שרוצה תוכן אבל עדיין מי אתה שתגיד בית זונות על ניסיון לפתוח לאנשים את המודעות כלפי סקס ואם אתה עוד תקוע בספרים של המינגווי על הזקן והים אם היית קצת נבון אז היית מבין שבכדי להתקלח צריך גם להירטב בכל מקרה אנחנו מתים על צדקנים כמוך אז אם אתה רוצה להמשיך ולחיות בסרט הישן שלך תמשיך אנחנו בהפסקת פופקורן שיהיה לך חיים מלאי אורגזמות ואהבה וחבל שאתה לא מבחין בין בית זונות לאהבה כנראה שאין לך מושג מסכן יום טוב

לא נראה לי שזה נקרא אהבה!!

אנשים הפכו לסוטי מין מזוועים ופשוט זה לא הכי נחמד להיות אחד כזה אז מגדירים את זה- אהבה! חארטה!! זו לא אהבה לזיין כל אחת, אתה לא אוהב אותה אתה אוהב את עצמך ובמסגרת האהבה העצמית שלך אתה דואג לספק את היצרים הבלתי נשלטים שלך בעזרת עוד אחת כזו או שהיא סתם מסכנה שחושבת שאתה באמת אוהב!

מי שלא מבין לא יידע

אם כל הכבוד להגדרות הנסחפות שלך לבלוגי הסקס אולי לא הזדמן לך אפילו לא פעם בחייך לטעום את טעם האהבה ולכן אתה משווה זאת לבית זונות כנראה שבביתך חוית חוויות נורא קשות בקשר לזוגיות של הוריך ושלך ולכן אתה כל כך נסחף וכל כך מתעצבן אולי לא יצא לך ליהיות בחדר שלנו אבל יותר בטוח שלא חווית אהבה ולא הרגשת את הצורך בלשתף את כולם ברגש העמוק והנפלא הזה שמקנה אהבה אין פה שום ניצול זה הכל נתינה וקבלה אולי המושגים האלה אינם מוכרים לך וצר לנו תמיד יהיו את האנשים שהראש שלהם תקוע במקום חלק ולבן מסיד בכל מקרה מציעים לך בחם להכנס אלינו לחדר ולהעשיר את עצמך בתוכן שעוד לא למדת ורק להזכירך בכל הדתות בכל העולם יש התייחסות לסקס וגם שזה תמיד חלק מחיינו אז במקום לשלול זאת בוא ותלמד משהו על החיים שיהיו לך חיים נפלאים ונתראה אצלנו בחדר בכיף ובאהבה (שטרם טעמת) אדם וחווה

omit22

New member
זכויות הפרט

מתחסדים יקרים באשר הם .... אני מבין את הבעיה האישית שלכם בנוגע המיניות המוגברת פה באתר ! אך יחד עם זאת אני לא חושב שזו מזכותכם למנוע מגברים ונשים שבאופן לגיטימי לחלוטין רוצים סקס סקס סקס !!! זהו חלק מטיבעו של האדם ... ואם לא לטעמכם עד רבה , אתם אנשים בוגרים ומשכילים ואני כולי סמוך ובטוח שלא יגרם לכם נזק נפשי .. פשוט אל תכנסו באופן אישי לחדרים עם אינדיקציה לסקס !! ובאמת אם כל הכבוד ויש כבוד ... תתחילו לנגב את התחת שניה אחת לפני שאתם טוענים שהישבן של הבחור לפניכם מסריח ! בתודה מראש עבדכם הנאמן

זכויות הפרט יש למלא במקום המתאים!

"תפוז" זה לא אתר סקס!! נקודה.....!!!!! אלא שלצערי מנהלי האתר כנראה מוכנים לעשות הכל בשביל רייטינג וכסף או שגם הם מתעניינים בכל זה!

F00D Is G00D

New member
כפי שצויין.

עדיין אין פרסומות ורווחים מהשירות החדש... המערכת עדיין בהרצה. וכפי שאתה שם לב כל יום נכנסים כמה שינויים למערכת על מנת להתאימה לשביעות רצונם המלא של הגולשים. בין השאר הפרדה של אזו המבוגרם לאזור נפרד לגמרי באתר.

שלומי יא ג'וחא

אולי תפסיק לבלבל תשכל, כל אחד יעשה מה שבא לו- אתה לא מעוניין לראות אל תכנס אף אחד לא הכריח אותך...אתה לא רוצה לראות סקס אז זרוק את המחשב מהחלון ואל תקרא פה לאף אחד בהמה יא רמד

למעלה