ל"תפוז" שלום!!

רות תות

New member
ל"תפוז" שלום!!

דיי לכל הזיונים הללו!! דיי לכל הבושה הזאת!! מה הפכתם לבית זונות?! תפסיקו את כל שידורי הסקס בבלוג טי וי הזה! זה לא יפה! זה לא מתאים! מי שכל כך חם שילך למקום אחר!! "תפוז" זה לא מרכז מפגש לכל הסוטים של העולם!!! תתבגרו ותקחו את הנושא בידיים!! אל תסתנורו מה"רייטינג הסוטה" שזה מביא!

אני מסיכמה איתך!!!!

גם אני חושבת שממש נסחפתם עם כל הסקס פה בבלוג טי וי !!!!!!!!!! תשאירו את זה לאתרי הסקס, שלא חסר!!

Dark Muse

New member
חחחח מיותר, אני מעדיף שאנשים כמוך

יעלמו ולהיות מיותר... בתקווה שאיזה משהו יקרה וזה יתגשם

Dark Muse

New member
אם זה הרעיון שהמוח שלך מביא

אז מי אני שאוסיף עוד מילה... אחרי כל, אני מיותר תזהרי רק לא לצחוק על עצמך

eYaL

New member
ובעצם, ענית לעצמך.

מי שלא נראה לא, שלא יפתח את זה. מה גם שתוכן השידורים לא קבוע ואינו נבחר ע"י תפוזף אלא דינמי ומעוצב ב100 אחוז ע"י הגולשים .

יוסי771

New member
וואלה, צודקת!!!

אנשים!! איבדתם את כל השפיות!! קצת בושה אנושית בסיסית!! איך בנאדם לא מתבייש את הדבר שאמור להיות הכי אינטימי לעשות בפומבי? מי שכל כך מיוחם שידאג לעצמו, למה כל אחד צריך להראות כמה שהוא יותר בהמה?

גם אני חושב שזה מוגזם!!

האתר פה כנראה מוכן לעשות הכל ולחצות את כל הגבולות העיקר שיש רייטינג וכסף!! זה עצוב!! ושפל כל כך!

גם לי נמאס לראות את כל הסוטים והסוט

..והסוטות כאן שאין להם תוכן אחר לחיים חוץ מזיונים!

golden ball

New member
לכל המתחסדים/ות!!אובייקטיבי לחלוטין

לא יצא לי לראות משהו XXX עדיין אבל הבנתי שמי שלא רוצה לראות לא חייב!!! ביי! ונתראה בפורום חסידי ברסלב

Dark Muse

New member
אם לא שמתם לב, זה מתחזה אחד

שעונה לעצמו כנראה הוא או היא כל כך מטומטמת שחושב שלא שמים לב

inish

New member
זה חצה את כל הגבולות!!

כל הזנות שיש פה בלילות! תפוז-תעשו טובה תעיפו את כל זה מכאן ושכל האנשים השפלים והסוטים למיניהם ילכו להם לאתריהם, הרי לא חסר סקס ברשת.

למעלה