ל- A-S-NIV

מצב
הנושא נעול.

a-s-inv

New member
לא התכוונתי אליך ואם באמת,,,

כל הקטע הזה של הפורום הוא סתם כזה בעיניך בקטע של צחוק אתה מוזמן להצטרף לקואליציה שלי אם בא לך תקבל את תיק הצחוק (-8

bibi12

New member
גדלות

יש לך שיגעון גדלות.............. מי אמר שיש לך בכלל קואליציה ??????? בנתיים אני רואה שאתה במיעוט (למען האמת יחיד פה)

ben188

New member
אני לא יודע

למי התכוונת אבל אני לא מתעצבן (בטח אל מהפורום מקסימום צוחק) ולעולם לא מקלל.

bibi12

New member
אתה

לא אקוריום אתה אפילו לא דג אולי דג ללא עמוד שידרה ואם אתה באמת עומד להתגייס אני מקווה שלא יגייסו אותך

a-s-inv

New member
אהבל? מתעצבן ? מקלל? מכנה בשמות?

אתה עוד דג שקפץ לאקוריום שלי וברצינות,,,אני לקראת גיוס אחי המשך יבוא

bibi12

New member
לא הסתלבטת

אתה סתם אהבל לא צריך לכעוס יש גם כאלה אלוהים ברא מכל הסוגים - זוכר את תיבת נח אז יש גם כמוך

ben188

New member
פשוט תינוק

רוב הזמן אתה עושה רושם של אדם שאני לא מסכים איתו אבל הוא אדם אינטלגנטי אבל לפעמים אתה מדרדר לרמה של פשוט תינוק. שאלות פשוטות ועדיין אתה מתחמק. אם אתה מתבייש אז תגיד !!! אני גאה בעצמי ובדברים שאני עושה, אולי זה ילדותי אבל ככה אני למה אתה מתבייש (או עושה רושם כזה) בעצמך. תרים ראש, תגיד את האמת. הרי ההצעות להפגש הן בריחה מהמציאות כי על תעלב אבל יש לי פשוט דברים יותר חשובים לעשות בזמני. אם יש לי זמן פנוי אז אני לא ארוץ לפגוש אותך בשביל זה יש את הפורום פה אנחנו נפגשים. אגב כל השטויות עח מתקלח פעם בחודש ומסריח ושחור וכו` מעולם לא רמזתי או חשבתי זה אתה אמרת, מאיפה רגשי הנחיתות הנוראיים הללו ??? חוסר כבוד עצמי זה דבר נוראי. אם אתה לא מכבד את עצמך איך אחרים יכבדו אותך ???

a-s-inv

New member
ממש התרגשתי

ממש נגעת לליבי ידידי תגיד לי מה אתה רוצה שאני אריב כאן כל הזמן הרי כולם כאן בדיעה אחת נגדי הפוך מה,,, רחוב אז במקום לריב כאן אני מתלוצץ קצת כדי להרגיע את העסק והחבר``ה כאן ובתוכם אתה כל כך רציניים שזה פשוט מדהים איך אי אפשר להוציא מכם חיוך קטן אפילו על עצמי סיפרתי בדיחה ראה אחת ההודעות למעלה בתשובתי לאלוני כמדומני אז חלאס צא מזה תהיה קול ודי בקשר לשאלה עניתי למטה בטעות לביבי כמדומני אני מתכוון להתגייס כן אם זה מרגיע אותך אני באמצע מבחנים ולימודים מסובכים עד כמה שזה נשמע לךצ לא מובן עובד? עובד מעבר לזה שלח פקס אשלח לך קורות חיים בסדר? יללה צחק

a-s-inv

New member
תשובה

לא שירתתי ולא אשרת איני עובד ומעולם לא עבדתי אני חי על חשבון המדינה ומקבל קצבה חודשית שמינה כל חודש אני לא משלם מיסים ונמצא כאן כדי לעצבן אתכם אין לי מוסר עבודה אני מסריח ומתפלל כל היום ומתקלח פעם בראש חודש שפת האם שלי היא יידיש ועל כן אני עלוקה לשמה אני שחור מבפנים ובחוץ לא יודע אנגלית פיזיקה וחשבון והשאלה הנשאלת האם אני אדם גדול והסתלבטתי קצת או נער שלא מלאו לו 18 ומתעעל בשכמותך אתה מוזמן לבדוק כבר אמרתי?

מצב
הנושא נעול.
למעלה