אסתי???? הלכת לישון??
טוב, אז אני אכתוב משהו קטן. אני מאד נהנית מנשים. מליטופים עדינים, כאילו תמימים, מפטמות בולטות מהחולצה, מזדקרות ישר מולי בלי שבת שיחי שמה לב, וממשיכה לחייך אליי חיוך מדהים ולדבר איתי על הא ועל דא. זה קורה במסיבות עם חברים, כשבאים בזוגות, אני פשוט מטורפת על פטמות ושדיים. אני מתה למצוץ. אני לומדת באוניברסיטה, ולבחורה שאני לומדת איתה קוראים נילי. בחורה מדהימה- שיער שחור גולש, רזה, עם שדיים ענקיים, שתמיד מזדקרים מחזייתה. מזדקרים ונכבים. אני מסתכלת עליה בשיעורים, על השדיים הזקורים שלה, והיא מחייכת אליי חיוך שמח בחזרה. או, מה שהייתי מתה לעשות איתה- להיות איתה בחדר, רוקדות סלואו צמוד. היא לא קולטת מה קורה. אני מכוונת את הידיים שלה אל כתפיי ושמה את הידיים שלי על מותניה הצרים. פניה מול פניי ואנחנו מדברות. לוחשות. אני מנשקת אותה על שפתיה. היא לא קולטת מה קורה, אנחנו ממשיכות לדבר ואז בעדינות אני נושקת את צווארה. אנחנו ממשיכות לרקוד ואני מנשקת אותה שוב על שפתיה. אנחנו עוברות למיטה- אני על הגב והיא יושבת עליי, מבולבלת קצת. אני מורידה את חולצתה, וחושפת את שדיה המדהימים. מכניסה כל שד לפי ומוצצת מוצצת מוצצת. היא מדהימה! כל כך עדינה ותמימה. היא אומרת שלא כדאי שנעשה את זה. אני מתחננת- "אני אוהבת אותך, אני מטורפת לא יכולה, בבקשה". היא אומרת לי שהיא מסכימה שרק אמצוץ את שדיה, וזה מה שאני עושה עד שאני גומרת בטירוף חושים!