ל benkok

sani48

New member
ל benkok

אהלן,יש לי שאלה אליך בקשר לחוקים החדשים של הויזות,ראיתי שמישהו רשם למטה שיש שינוי גם בויזה- Non-Immigrant ניסיתי לקרוא את מה שרשום בלינק שהוא צירף אבל לא הבנתי כלום(הקריאה שלי באנגלית היא לא משהו)אז אם אתה תוכל לעזור לי ולהגיד לי מה השינוי אני יודה לך מאוד,וסתם שתדע אני מקבל את הויזה הזו כי אני גר בתיאלנד ויש לי ילדה,עד עכשיו קיבלתי בשגרירות תיאלנד בלאוס כל פעם 3 חודשים ואחרי זה היו מעריכים לי את זה בתיאלנד בעוד חודשיים,כך שיצא שכל חמש חודשיים אני יוצא ללאוס,אז מקווה שאין איזה החמרה עם זה,מחכה לתגובה ממך. בתודה מראש אריק.

Benkok

New member
אני כרגע בארץ לחופש...

הילדה תאית? אתה נשוי רשמית לתאית? איזו ויזה אתה מקבל? איזה מסמכים אתה מגיש בדרך כלל?

sani48

New member
כן

הילדה תאית,צירפתי לך אפילו תמונה שתיתרשם חח(אבל היא דומה לי אז היא ניראת יותר ישראלית),כמו כן, לבנתיים לא הלכתי למישרד להירשם כנשוי, משתי סיבות,דבר ראשון מבחינת ויזה אני יקבל את אותו ויזה שיש לי עכשיו שזה ויזה Non-Immigrant,והסיבה השנייה שאני מיתכון להשקיע בעתיד כסף בתחום הנדלן(בית עם אדמה קניתי כבר),הבית שקניתי רשום על האישה,והיינו אמורים להירשם בדיוק באותו זמן כנשואים,אבל העורך דין אמר לנו שעדיף שלא ,כי אם יגלו שהיא נשואה לתייר,אז לא יתנו לה לרשום גם את האדמה על שמה,אמנם אם היא לא תשנה את השם בתעודת זהות אז מאוד קשה יהיה לעלות על זה,אבל עדיין בנתיים אין לי טעם לקחת את הסיכון הזה, כי גם ככה זה לא יועיל לי כלום לויזה,אלה אם אני ינסה להוציא ויזה שנתית אז אני יהיה חייב להירשם כנשוי,אבל זה מסובך מאוד להוציא ויזה שנתית בלי שתעלה לי איזה 40000 באט,לכן אין לי טעם לעשות את זה,ואני בנתיים נישאר עם הויזה שניקראת Non-Immigrant ,המיסמכים שאני מציג זה רק מיסמך מהבית חולים שרשום שם שאני האבא,וחתימה של אישתי על המיכתב,עם הצילום של התעודת זהות שלה,עד עכשיו כמו שאמרתי קיבלתי בלאוס 3 חודשים ואחרי זה בתיאלנד עוד חודשיים,מקווה שלא יצא איזה חוק חדש שמקשה על העיניין הזה,יש מישהו למטה שצירף איזה לינק ואמר שגם לגבי הויזה הזו יש שינוי,רק שלא הבנתי מהו,ולכן חשבתי אולי אתה תדע.

sani48

New member
באסה

התמונה יצא גדול מדי חח,בקיצור אם אתה יודע משהו אז תגיד לי. ביי בנתיים

למעלה