ל B l u e H a w k ולכולם - סיכום 2
מישהו ענה לי שיש את מועצת ה 54 - נו באמת ?!!! הרי אנחנו כ"כ קטנים לעומת צויליציות ששרדו מי יודע כמה שנים - הם כאן ואנחנו לא יודעים, לא רואים - יש כ"כ אנשים שחושבים שהם יודעים משהו שזה ממש בדיחה. אולי פה ושם יש להם גם טעויות, ראו ערך רזוול וכיוצ"ב - אבל כ"כ שטויות מסביב. אנחנו מתעסקים בתעופה נאמר 100 שנים, מי אנחנו לעומת צויליזציה שעושה זאת נאמר 30,000 שנים !!! שהייתי ילד היה לי מעיין מעבדה שקופה של נמלים, ראיתי אותם אוכלים, בונים, הורסים, מחרבנים ומה לא !!! - ואנחנו מה ? נמלים קטנות במשחק "האלוהים". אולי גם לנמלים יש מחשבות, רעיונות והם לא מונעים בלבד בגלל האוכל ? ואם לא אז מה ? אנחנו כלום בריבוע. בסרט של גברים בשחור שהשחקן ,ברח לי השם שלו, פותח את הארון ואנחנו נראים תא קטן במשהו אסטרונומי תרתי משמע - מכירים ? היה יכול להיות הרבה יותר טוב ויעיל אם נושא הזיופים לא היה קיים. מכוון שיש המון זיופים אזי הממשלות יכולות לא להתייחס ברצינות לנושא ולהתחמק מלענות על ידיעות אמיתיות בטענה שהכל אחיזת עייניים. כן, מצב בעייתי. אבל ככה זה - הזייפנים, "היוצרים" למינהם מקלקלים לנו לגלות את האמת ואולי טוב שכך. אולי לא כדי לנו לדעת מהי האמת כי לא נאכל "לסחוב" אותה ? אולי עדיף להיות בור מאשר חכם ולהשתגע שהסוף כ"כ קרב ? שאנחנו כלום ? שבעצם אנחנו זה לא המרכז אלא אנחנו מאוד שוליים ובעצם "אלוהים", הפתרון הנהדר הזה הוא שונה ממה שחשבנו - ושנקבל את האמת בפנים ....... בום !!! אנדרלמוסיה טוטלית וחורבן אמיתי כמו שקרא על "הכדור" מספר לא מבוטל של פעמים ??? אנחנו מתעסקים בפרנסה כמו מטורפים, קונים רכב חדש, אוכלים במסעדות, מזיינים וחושבים שאלו החיים. אבל החיים שלנו כ"כ פשוטים לעומת מה שבאמת קורה ביקום !!! היקום כ"כ מורכב ומסובך ואנו, בני האנוש, מבחינה נפשית לא נחזיק מעמד שנדע מה קורה בחוץ. העולם ישתגע, אנשים ישתגעו, יהיה גל התאבדויות מטורף, אנשים יעשו דברים מטורפים כי אולי זה הסוף..... מצב זה עלול להיות, לא ? עדיף להיות טיפש, קל להיות טיפש ופשוט, נחשוב שאנחנו מיוחדים, לבד, שמחים בחרא של עצמנו, במלחמה על הבית, העבודה, האישה והילדים (למי שיש). מה רע לנו ? יתכן שיהיה הרבה יותר רע !!! רגע ...רגע ..................................................................... ואולי יהיה טוב ? אולי יהיה סוף למלחמות, סוף למחלות, הפיתוח של המח (8% אמרו בשימוש) יהפוך להיות 28%, אולי הכל יהיה שונה , לא יהיה עוני בעולם, לא מלחמות, רוגע, נהפוך להיות לציביליזציה אחרת ? חכמה ? חושבת ? לא נזדקק לממשלות כאלה ? קצב לא יאלץ לדחוף ידים לגברת כי יהיה חלופות ממחושבות כמו בפרק שמר וולף נכנס למחשב ונילחם בו לאחר שהוא תכנן כל מיני דמויות, כל אחד יעשה כל מה שהוא רוצה, לא יהיה רצח, אונס כי כל אחד יבוא על סיפוקו, "תאילנד" תהיה כאן ונסע לטייל שם אחת לשבוע למשך יומיים שלושה, נסע על אופנועים מהירים מאוד, נשחק כדורגל עם רונלדיניו, נטוס ולגלה עולמות אחרים, נאכל ונשתה מבלי לדאוג לדיאטה (מי שצריך) אוכל לקרוא כל היום, לעשות ספורט, לאכול סטייק טוב ולהתעסק בפילוסופיה כל אימת שארצה, אולי אשב תחת התאנה, אשוחח עם אבי על עניינים מגוחחים, על מה היה "פעם", אספר לחברתי היקרה שוב את סיפורי פעם על הצבא, אולי יהיה לי כבר ילד בעולם ההוא ? קראתי כאן בפורום שהתוודעתי אליו רק לאחרונה הרבה כתבות, החכמתי מעט ידעתי הרוב ו ......רשמתי כמה דברים שאמורים היו להיות חצי מבדחים חצי הגיגי לב. נכון, כבר הבנו שאנו נחותים "מהם" - ויש לי עוד מחשבה.