ל BlueHawk- שכחת את התשובה בן אדם ?

tomeran10

New member
ל B l u e H a w k ולכולם כמובן ...

אז איך אנדריאן דביר הלך ? עם כל "הקטע" של החוצונים והריפוי ? אולי הם לקחו אותו אליהם והוא רק נפרד מהגוף הפיזי ? - נשמע קצת מופרך הקטע הזה, לא ? לבטח יש עוד אנשים שחושבים כמוני. אגב, מהו המימד הרביעי ? קראתי גם שיש חוצונים שחיים במימד העשירי - מהו ? קראתי גם ש"הם" יכולים לעבור גם דרך קירות כי "הם" חיים במימד אחר. מעניין מאוד. בברכה, תומר רן (שם בדוי)

HUhybrid

New member
בהיבט הפיזיקלי

התשובה לכך נמצאת בגישה חדשה שמגשרת בין היחסות הכללית של אינשטיין לבין מכניקת הקוואנטים. בעיקרה התיאורטי, החומר הבסיס ביותר מורכב ממיתרים. המיתרים מתחלקים באופיים לשתי קבותו-אב עיקריות: סגורים (מסלול סגור) ופתוחים (מסלול פתוח עם 2 קצוות). כמו-כן כל מיתר הוא ייחודי ושונה מכל האחרים באמצעות שני פרמטרים: 1. תדירות 2. אנרגיה. ככל שתדירותו יותר קבועה, הוא יכול לנוע ביותר מימדים. רמת האנרגיה האגורה בו תקבע עד כמה (אמפליטודית) הוא יתכווץ ויתרחב (תכונת הרטיטה שלו). להדגמה ויז'ואלית של העניין, לחץ כאן. למידע נוסף על תיאוריית המיתרים, לחץ פה. בסוף ספרו הראשון יש שני פרקים המוקדשים מעט להיבט הפיזיקלי של החומר והזמן עם הדואליות הפרדוקסלית הנלווית לעניין. כידוע לך, התנסותנו היומיות באמצעות חמשת החושים שלנו היא התנסות תלת-מימדית, דהיינו: תפיסת המרחב שסביבנו והאינטר-אקציה עימה פועלת בשלושה מישורים (רוחב, גובה ועומק). אך למעשה בתקופת אינשטיין הבינו לראשונה כי כל אירוע במרחב, שעל-מנת לתארו כייחודי יש להוסיף לו תיאור זמן, איננו אבסולוטי. כלומר, כשמתארים מתי הוא מתרחש, חשוב מאוד לשים לב למערכת המדידה שלנו שמודדת את הזמן, כי מערכות מדידה שונות יתנו תוצאות שונות. התנהגות זאת נוסחה במסגרת הגדרה חדשה של מימד רביעי, מימד נוסף שנקרא בפשטות הזמן- כי אלמנט זה עצמו גם משתנה במרחב ואיננו קבוע. ביחסות הכללית הראה אינשטיין איך הזמן עצמו מאץ בהשפעת שדות כבידתיים. אישית, אני לוקח את רוב תכני שני הספרים שכתב אדריאן באופן זהיר וספקני מאוד. עם חלק קטן מדבריו, שגם קיבל תקפות מדעית, אני מקבל באופן מלא- השאר מבחינתי נתון להמשך בירור וחקירה מעמיקים. עם זאת, עלי לציין ללא כל הקשר לוגי לדיון, כי באופן אישי עברתי חוויה (אחת מבין כמה) מהסוג השלישי, שבה שלושה חוצנים נכנסו אלי לחדר-השינה דרך הקיר בשנת 2003.

HUhybrid

New member
תיקון: הקישורים שסיפקתי מצורפים

לתחתית ההודעה הקודמת.

tomeran10

New member
קצת קשה לי להבין בדיוק למה ...

התכוון המשורר ..... ומכוון ש(יותר) משורר הנני ..... מאשר פיסיקאי או מדען - צר לי אך אינני מבין. אני מניח "שבינהם" (החוצונים) אין משוררים כי זה עבורם זמן לבטלה. לטוס, לטוס הם רוצים, לראות עולמות אחרים ואני אומר - מה עם הנפש ?, כמה הם שונים מאיתנו ? הם הולכים לפסיכולוג ? פסיכיאטר (כי הם חרדתיים) ? איך הם מתמודדים עם צורות חיים אחרות ? נחותות מהם ? אולי מתקדמות מהם ? מה יקרה בדיוק באוק' 2012 ? מה, נישן ובבוקר נקום לעולם אחר ? מה יקרה אם נקום והעולם יהיה כפי שהיה ? מה יגידו כל המאמינים בתאוריה הזאת ? יטענו כי המועד נדחה ? האם המזרח התיכון יגיע ל 2012 או "שנלך" בטרם עת לעולם שכולו טוב (או רע - תלוי אם עזרתם לזקנה לעבור את הכביש...) ?האם ידידו האירנים לא יסדרו לנו פגישה עם "אלוהים" בטרם עת ? ואם לא, ע"פ איזה סטנדרט נחיה כאן ? מה אמות המידה ההתנהגותיות "שלהם" ? האם הם כמו שלנו ? האם רצח הוא, לדוגמא, הוא לגיטימי בכוכב #$&#$&@!@^ ? האם נעזוב את כדור הארץ לטובת חיים אחרים ? איך נעביר לשם את הציוד שלנו ? האם מונטנה (כבר שבועיים אני מעורר את הציבור לקנות גלידה שם) תעבור איתנו ? אני כ"כ אוהב מונטנה. למה ? לא יודע. לכאורה סתם מקום מוזנח עם גלידה ותוספות - אבל אני אוהב. לפעמים אני שם לבד, לפעמים אני עם החברה שלא מבינה "מה הסיפור" - בואנה אנשים - גלידה טובה ולא אין לי מניות שם, אני לא עובד שם והזקנה בדלפק, תמיד נמצאת שם, היא לא סבתא שלי. סתם. מונטנה. טעים וגם בריא. טוב, אין מונטנה - אין ביקור שלהם כאן ואני לא זז מילימטר עם לא מביאים לי את המקום הזנוח הזה !!!

B l u e H a w k

New member
מצטר תומר :\

כתבתי הודעה ארוכה מאוד שלקח לי קרוב לשעה לרשום והיא נמחקה כששלחתי אותו.. אני יענה לך מחר,אם אתה ממש להוט לתשובות תבחר 5שאלות שהכי מענינות אותך ואני יענה לך. BlueHawk

tomeran10

New member
ל BlueHawk

ראשית תודה על התגובות. שנית, להוט כן אך אמתין בסבלנות על שיהיה לך זמן לענות. בברכת המשך יום נעים, תומר רן (שם בדוי) אגב, נראת נחמדה Gilliana - אתה חושב שהיא פנויה ? נראת טוב בתמונה

יבגנייי

New member
היי HUhybrid

תוכל לפרט קצת יותר לעומק על אותה חוויה שעברת? אני זוכר שלפני כמה חודשים סיפרת כאן על מקרה מסוים שקרה לך, זה אותו אחד?

tomeran10

New member
איך אני מכניס תמונה שלי.....?

אני מנסה להכניס תמונה שלי אל "העולם שלי" ולא מצליח. איך עושים זאת ? אודה למי שירשום לי ביי תודה

כריסטין

New member
אגב ../images/Emo207.gif

למנהלת כדאי להחליף את הסקר של הפורום לסקר חדש ואת ההודעות הנבחרות בדף הכניסה לפורום להודעות העדכניות בימים האחרונים כי שנה חלפה מאז , הגיע הזמן לשינויים

חפY

New member
אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה

שהתשובה לשאלת tomeran לא תכלול מיקומי בסיסים, מספריהם ותכניות מבצעיות סודיות....

tomeran10

New member
ל B l u e H a w k ולכולם - סיכום

דבריי בשבוע או אולי שבועיים האחרונים (איך שהזמן רץ שנהנים) ושאלותיי כמובן גם כאן : כלי הטיסה שלהם - תמיד כאן !!! הם נסתרים מעייננו. את סיפוריי זאל וורן כולנו מכירים מלפני המון זמן - הוא היה "מפנטז" טרם זמנו. היום זה סרטי גימס בונד עם הרכב שלא רואים ..... וכיוצ"ב - כל מיני רעיונות מטורפים מכל מיני סרטים הזויים ... לפעמים הם נגלים לעיין עקב תקלה או בגלל סיבה לא ברורה. מדהים כל נושא העבמים - אופן היכולת שלהם לזוז באמצעות מגנוט או מחשבה. אם אנו מתעסקים בתעופה 100 שנה ותוצאותנו הם X מה יהיה על צוליזציה שעושה זאת 1000 שנה ? ו 10000 ? ואולי 100000 ? אנו כל כך נחותים מהם מבחינה שכלית, ידע וכיוצ"ב. נאמר, החוצון קם בבוקר, מצחצח את הקרחת, ו ..... מניע את המינילית (מיני חללית של חב' UPO FOR YOU ) וטס לתקן אצל גב' %^^@#^#@^&%^% את הסתימה בשרותים ? (חוצון אינסטלטור ?) מאיפה הפרנסה לכל הדברים הללו ? הם חייבים להתפרנס באיזשהיא צורה, לא ? כל העסק הזה לבטח יקר נורא, עם האורות האלה שמעלים אותך למעלה וחופרים לך בגוף לחפש איזה שהוא משהו חדש. מה עם יחסי מין ? הם מתרבים באיזשהיא צורה ? יש להם סטייקים - אחרת אני לא נוסע איתם !!! אולי איזה אתר הכרויות בין חללי ? הם מחליפים נורה לבד ? מה הם עושים שהם עצבניים ? יורים בלייזר על משהו ? הם מחטטים באף ? מפליצים ? יש להם חופש מהעבודה לנוח קצת ? מקלחות ? ג'קוזי ? אולי טלויזיה ? אני בטוח שהם היו נהנים ממסע בין כוכבים !!! מה הם עושים אי שם כל הזמן ? משחקים דוק ? שש בש ? שותים מיץ פז ליד המכולת וגונבים קרטיב לימון שחם ? הם לבטח לא מתעסקים כל הזמן במשחקי החלל ובשיגועים אצל הנמלים, סליחה, בני האנוש המפגרים. יש להם איזה יגאל שילון ואנחנו בעצם פיספוסים מכוכב אחר ? אני בעצם מתעניין בעבמים ובכל נושא החיים "במקומות אחרים" הרבה שנים באופן חובבני לחלוטין, וסתם רציתי לכתוב עוד הגיג שעלה במוחי הקודח. קראתי כאן בפורום שהתוודעתי אליו רק לאחרונה הרבה כתבות, החכמתי מעט ידעתי הרוב ו ......רשמתי כמה דברים שאמורים היו להיות חצי מבדחים חצי הגיגי לב. בעצם, מכוון שיש הרבה זייפני "עבמים" בעולם ובטח מתוך 50 מליון 49 מליון עדויות שקריות - לא מתייחסים לנושא ברצינות הראויה. אבל .... יש בזה משהו.

tomeran10

New member
ל B l u e H a w k ולכולם - סיכום 2

מישהו ענה לי שיש את מועצת ה 54 - נו באמת ?!!! הרי אנחנו כ"כ קטנים לעומת צויליציות ששרדו מי יודע כמה שנים - הם כאן ואנחנו לא יודעים, לא רואים - יש כ"כ אנשים שחושבים שהם יודעים משהו שזה ממש בדיחה. אולי פה ושם יש להם גם טעויות, ראו ערך רזוול וכיוצ"ב - אבל כ"כ שטויות מסביב. אנחנו מתעסקים בתעופה נאמר 100 שנים, מי אנחנו לעומת צויליזציה שעושה זאת נאמר 30,000 שנים !!! שהייתי ילד היה לי מעיין מעבדה שקופה של נמלים, ראיתי אותם אוכלים, בונים, הורסים, מחרבנים ומה לא !!! - ואנחנו מה ? נמלים קטנות במשחק "האלוהים". אולי גם לנמלים יש מחשבות, רעיונות והם לא מונעים בלבד בגלל האוכל ? ואם לא אז מה ? אנחנו כלום בריבוע. בסרט של גברים בשחור שהשחקן ,ברח לי השם שלו, פותח את הארון ואנחנו נראים תא קטן במשהו אסטרונומי תרתי משמע - מכירים ? היה יכול להיות הרבה יותר טוב ויעיל אם נושא הזיופים לא היה קיים. מכוון שיש המון זיופים אזי הממשלות יכולות לא להתייחס ברצינות לנושא ולהתחמק מלענות על ידיעות אמיתיות בטענה שהכל אחיזת עייניים. כן, מצב בעייתי. אבל ככה זה - הזייפנים, "היוצרים" למינהם מקלקלים לנו לגלות את האמת ואולי טוב שכך. אולי לא כדי לנו לדעת מהי האמת כי לא נאכל "לסחוב" אותה ? אולי עדיף להיות בור מאשר חכם ולהשתגע שהסוף כ"כ קרב ? שאנחנו כלום ? שבעצם אנחנו זה לא המרכז אלא אנחנו מאוד שוליים ובעצם "אלוהים", הפתרון הנהדר הזה הוא שונה ממה שחשבנו - ושנקבל את האמת בפנים ....... בום !!! אנדרלמוסיה טוטלית וחורבן אמיתי כמו שקרא על "הכדור" מספר לא מבוטל של פעמים ??? אנחנו מתעסקים בפרנסה כמו מטורפים, קונים רכב חדש, אוכלים במסעדות, מזיינים וחושבים שאלו החיים. אבל החיים שלנו כ"כ פשוטים לעומת מה שבאמת קורה ביקום !!! היקום כ"כ מורכב ומסובך ואנו, בני האנוש, מבחינה נפשית לא נחזיק מעמד שנדע מה קורה בחוץ. העולם ישתגע, אנשים ישתגעו, יהיה גל התאבדויות מטורף, אנשים יעשו דברים מטורפים כי אולי זה הסוף..... מצב זה עלול להיות, לא ? עדיף להיות טיפש, קל להיות טיפש ופשוט, נחשוב שאנחנו מיוחדים, לבד, שמחים בחרא של עצמנו, במלחמה על הבית, העבודה, האישה והילדים (למי שיש). מה רע לנו ? יתכן שיהיה הרבה יותר רע !!! רגע ...רגע ..................................................................... ואולי יהיה טוב ? אולי יהיה סוף למלחמות, סוף למחלות, הפיתוח של המח (8% אמרו בשימוש) יהפוך להיות 28%, אולי הכל יהיה שונה , לא יהיה עוני בעולם, לא מלחמות, רוגע, נהפוך להיות לציביליזציה אחרת ? חכמה ? חושבת ? לא נזדקק לממשלות כאלה ? קצב לא יאלץ לדחוף ידים לגברת כי יהיה חלופות ממחושבות כמו בפרק שמר וולף נכנס למחשב ונילחם בו לאחר שהוא תכנן כל מיני דמויות, כל אחד יעשה כל מה שהוא רוצה, לא יהיה רצח, אונס כי כל אחד יבוא על סיפוקו, "תאילנד" תהיה כאן ונסע לטייל שם אחת לשבוע למשך יומיים שלושה, נסע על אופנועים מהירים מאוד, נשחק כדורגל עם רונלדיניו, נטוס ולגלה עולמות אחרים, נאכל ונשתה מבלי לדאוג לדיאטה (מי שצריך) אוכל לקרוא כל היום, לעשות ספורט, לאכול סטייק טוב ולהתעסק בפילוסופיה כל אימת שארצה, אולי אשב תחת התאנה, אשוחח עם אבי על עניינים מגוחחים, על מה היה "פעם", אספר לחברתי היקרה שוב את סיפורי פעם על הצבא, אולי יהיה לי כבר ילד בעולם ההוא ? קראתי כאן בפורום שהתוודעתי אליו רק לאחרונה הרבה כתבות, החכמתי מעט ידעתי הרוב ו ......רשמתי כמה דברים שאמורים היו להיות חצי מבדחים חצי הגיגי לב. נכון, כבר הבנו שאנו נחותים "מהם" - ויש לי עוד מחשבה.

tomeran10

New member
ל B l u e H a w k ולכולם - סיכום 3

מי אמר שההשתלטות עלינו צריכה להיות אלימה ? נאמר שהכוכב "שלהם" עומד להכחד והם צריכים מקום חלופי.... - למה באלימות ? אסביר לאן אני חותר. יש את הבחור החביב נמרוד הראל. באחת התוכניות ראיתי אותו גורם לשחקן כדורגל חסון, אשר דקה לפני הרים בחורה במו ידיו (השחקן), לא להצליח להרימה. הסברו של נמרוד הראל שלכולנו יש חושים כאלה אבל צריך לפתח אותם. נמרוד הראל גרם לשחקן כדורגל חסון לחולשה בגוף. אותו גוף שדקה לפני הרים את הבחורה בקלות. בקיצור, אם נמרוד הראל מנצל עוד, נאמר, מס' אחוזים במוח ואלו יכולותיו (ע"פ הבנתי) - ויש לו עוד הרבה יכולות מדהימות - מדוע שההשתלטות עלינו לא תהיה פיסית אם כי החלשתנו עד כדי אי כח. עד כדי אי יכולת תגובה. כלום אין לנו אלא לקבל את גזר הדין ? סתם מחשבה. המחשבה שיש לנו 100 אחוז מוח ואנו מנצלים רק 8 אחוז מתוכו משגעת אותי (אגב, יש כאלה שמנצלים פחות ...). מה היו יכולותנו אם היינו מנצלים יותר אחוזים מהמוח ? יכולות טלפתיות לדוגמא ? יכולות פיזיות אולי ? מדוע כ"כ מעט ? מדוע לאורך הצויליציה (אני לא יודע אם זה המונח הנכון), במשך מיליוני שנים המוח גדל אם אלו יכולותיו ? מדוע הראש של החוצונים גדול יותר ? כמה הם יותר מאיתנו ? כיצד זה מתבטא ? סתם עוד מחשבות. אז איך אנדריאן דביר הלך ? עם כל "הקטע" של החוצונים והריפוי ? אולי הם לקחו אותו אליהם והוא רק נפרד מהגוף הפיזי ? - נשמע קצת מופרך הקטע הזה, לא ? לבטח יש עוד אנשים שחושבים כמוני. אגב, מהו המימד הרביעי ? קראתי גם שיש חוצונים שחיים במימד העשירי - מהו ? קראתי גם ש"הם" יכולים לעבור גם דרך קירות כי "הם" חיים במימד אחר. מעניין מאוד. הרי אנו רואים עבמים לאור ההסטוריה והם תמיד עגולים. הרי יש הטוענים שאנחנו מקבלים מידע מהם. ראינו כבר בשנות ה 50 ברוזוול כלי שנפגע ונחת. אפשר היה, בטוח היה - חקירות והשקעה בחקירות ובנסיון הבנת המצב במיליארדים. מדוע עדיין - כ 60 שנה אחרי, 60 שנה זה הרבה באופן יחסי לזמן שאנו עוסקים בתעופה, איננו רואים כלי טיס עגולים ? במבנה שונה ממבנה הסטנדרט ? מחומרים שונים ? איך זה שאיננו מצליחים לעבור מהירות טיסה מסויימת ? שטיסות מחוץ לכדור הארץ הן כ"כ נדירות ? אם אנו מקבלים מידע והיננו בקשר עם "תרבות חוץ" - מדוע איננו מתקדמים לאיפה שהוא ? מדוע אנחנו עדיין תקועים בחרא הזה, עם המלחמות האלה, עם הערבים האלה, הקטנוניים, עם השנאה שלהם, מדוע איננו יכולים להחזיק נשק מתקדם ואם הם רק יפליצו אנחנו עושים מהם קציצות. אפילו ארה"ב הגדולה, בעלת הקשרים "איתם" נכשלה בעירק ואנחנו עם ארגון גרילה - האם באמת אנחנו מוכנים למלחמה בין כוכבים, בין יבשות / ארצות ? או אולי אנחנו לבד ביקום - לא מבחינת החיים מחוץ ליקום אלא מבחינת אנחנו לעצמנו בלבד - אז יתכן שקיימים חיים בחוץ אבל הם לא שמים עלינו כי אנחנו "נמלים" וסתם כיף לצפות בנמלים ושילך כדור הארץ לקיבינימט כי יש עוד הרבה גלקסיות לבקר בהם. ואנחנו ? אנחנו כאן, מעלים השערות, מחפשים קונספירציות ותאוריות וספקולציות והם שם, נעים במרחב הזמן, יודעים שהזמן שאול אבל למי איכפת ? 2012 כן או לא ? מי יודע. אולי המזרח התיכון יוחרב ובסיבוב הבא ה"חברים" שלנו יופיעו כדי למנוע עוד סיבוב הרס כזה ? זה יהיה ב 2012 ? מי יודע ... בעצם, נושא העבמים הוא נושא לא כ"כ מעניין עד שלא יהיה תוצאות חד משמעיות וידע לציבור הרחב בנושא כוונתם, יכולותם וכיוצ"ב כי עד אז הכל בגדר השערה, נכון קיים אבל מהי ההשלכה של הקיים ? לאן פנינו מועדות ללא מידע מדוייק. אולי שם, אין מלחמות מזמן אז אין כלי נשק, כי היו שם כמה שמאלנים, ביילינים" אבל שם זה "תפס", אז אין כלי נשק כי אין צורך, אין להם יכולת לעזור, וגם .... הרי, ע"פ מידע מועט שקראתי על אנדריאן דביר, המרפא הגדול שהלך לעולמו מ..... סרטן - אולי יכולות התעופה שלהם בשמיים, "תרתי משמע" אבל לא ביתר הדברים שאנו חושבים שהם חשובים קרי מניעת מלחמות, מחלות וכיוצ"ב אז ..... הם כאן, מבקרים, קופצים עם הצלחות המעופפות שלהם שמאל ימין וימין שמאל, מראים נוכחות ונוסעים חזרה לגב' ^@@#^@#^ לנוח בין חמוקיה הנעימים ....... ואנחנו כאן.

חפY

New member
תראה- אמנם קשה להיכנס לראש של

החוצנים, אבל סביר להניח שמטרותיהם עויינות בחלקן. ראה החטיפות האלימות, לקיחת הביציות והזרע. יש להם מטרות אנוכיות ויש אנשים פה שלא יודעים בכלל שהם פה כי הממשלה מסתירה את זה בגלל האינטרסים של כסף וכוח. .................................................................... אתה מצייר תסריט סביר של מה יקרה כאשר החוצנים יתגלו לעיני כל: מהומות, בלאגנים... אבל- צריך לקוות שהאמת תצא לאור ושהכל יהיה טוב כמה שאפשר.

למעלה