ל Boston Guy ולכל ה mavens:

joyspring

New member
ל Boston Guy ולכל ה mavens: ../images/Emo56.gif

פתחתי שרשור חדש, מאחר והשרשור הקודם לא קפץ למעלה. קודם כל - תודה ל Boston Guy על התשובה הממצה
בעניין טלפון סלולרי לחסרי SSN והסטורית אשראי!. אני מעוניין לקבל הבהרה לגבי מסלול ה pre-paid: לא הבנתי אם לא תהיה לי בעיה במצבי להוציא מכשיר כזה? (בלי SSN והיסטוריית אשראי וכו'). ניתן לרכוש מכשיר וכרטיסי pre-paid בדוכנים/חנויות? (אני מתכוון למכשיר במסלול כמו טוקמן או bigtalk בישראל) אם כן - על אילו רשתות סלולריות היית ממליץ? (אני אהיה הרבה בבוסטון) דרך אגב - האלטרנטיבה של לקבל שיחות באורנג' שלי בארה"ב תעלה לי הון תועפות: משהו כמו 1.5$ לדקה לשיחה נכנסת או יוצאת! (השיחה האירוטית הכי שווה בעולם לא שווה כזה תעריף..), ככה שהאפשרות הזו לא רלוונטית מבחינתי

Boston Guy

New member
ניתן לקנות מכשיר PP בחנויות של הספקים

בדוק באתרי האינטרנט שלהם איפה יש להם חנויות. מכשירים של Virgin ראיתי גם ברשת Best Buy - ואני די בטוח שגם רשתות כמו Circuit City או Radio Shack מחזיקות כזה. למיטב ידיעתי אין צורך ב SS# לרכישה.

joyspring

New member
רגע, מה עם ה sim card?

וירג'ין היא הרי החנות והמותג של הסלולארי (כמו נוקיה), אבל אני לא צריך במקביל לבחור גם ספק? או שהם מחברים אותי אוטומאטית לספק (verizon/cingular etc)? בכל מקרה, יש למישהו מושג כמה עולה לקנות מכשיר PP הכי פשוט? עלה לי עוד רעיון שאני תכף אבדוק: אני יכול לחפש מכשיר כזה יד שניה (ebay/craigslist..) וביותר זול מחדש נראה לכם רעיון טוב? רכישת מכשיר PP יד שנייה כרוכה ברישום אצל החברה הסלולרית? וכן - Boston Guy צדק. אני מחפש משהו ללא יותר משנה (בכל מקרה, אורך החיים של המכשירים הללו הוא קצר, ככה ש 600$ פקדון זה גזילה

odedee

New member
אתה מקבל אותו.

וירג'ין היא ספק, למרות שלדעתי הפרישה שלהם לא משהו, לא מכיר אותם. טלפון prepaid לא צריך לעלות יותר מ-$100 בלי שום פקדונות נוספים. אני אישית משתמש ב-go phone של AT&T, מחייבים לך את כרטיס האשראי פעם בחודש (או כשהיתרה מתחת ל-$5), השיחות זולות יותר מ-prepaid ואתה מקבל שירות טוב. אני קניתי את המכשיר בקצת פחות מ-$100, אח"כ אמרו לי שניתן לקנות אותו ב-costco ב-$70 וגם לקבל חודש ראשון בחינם. כמובן, אם יש לך מכשיר GSM מתאים לארה"ב אתה יכול לקנות/לקבל את ה-SIMM בלבד ולא לקנות מכשיר.

bizzi

New member
לקנות רק SIM

יש לי מכשיר שהבאתי מהארץ שעובד כאן אבל ביוקר (שייך לאורנג'). האם אפשר לקנות רק SIM שיהיה PREPAID מבלי לקנות מכשיר? תודה.

odedee

New member
כן, לפחות אצל חלק מהספקים.

אצל AT&T למשל, אפשר. זה בהנחה שהמכשיר שלך הוא לא SIMM-locked, אם קנית אותו מאורנג' הוא כנראה דווקא כן. אם הוא בבעלותך (אתה לא משלם עליו תשלומים) אפשר לפתוח אותו לכל SIMM בתשלום מסוים.

odedee

New member
תלוי.

אם המכשיר שלך (את לא משלמת עליו תשלומים חודשיים לאורנג') אני חושב שאורנג' חייבים לפתוח אותו בחינם על פי דרישתך, פשוט כי הוא שלך. אם את עדיין משלמת עליו, הם ירצו כנראה 100-200 ש"ח תמורת השחרור. את פעולת השחרור אפשר לבצע רק במרכזי השירות שלהם. לחילופין את יכולה לעשות זאת אצל כל מיני מאכרים בתחנה המרכזית בת"א. אם את לא מגיעה לארץ בקרוב יש מאכרים כאלה גם בארה"ב, אפשר למצוא אותם בחיפוש ב-ebay או בגוגל של דגם הטלפון שלך - תקווי שיש לך דגם שקיים גם בארה"ב אחרת הסיכוי נמוך.

טל ר

New member
תאום ציפיות

כשאתה מגיע ללא SSN וללא היסטורית אשראי, כל מה שיציעו לך הוא גזילה.

odedee

New member
לא ממש, ראה מעלה.

AT&T מציעים עסקה לא רעה בכלל במסלול go-phone.

טל ר

New member
אם כך אז יופי לו וכל הכבוד לך

מהי החבילה? כמה דקות לחודש באיזה מחיר, ומה המחיר לכל דקה נוספת?

odedee

New member
יש כל מיני חבילות.

למשל ב-$40 דולר לחודש אתה מקבל 400 דקות שיחה, לעומת 600 בתכנית רגילה (עם בדיקת קרדיט והתחייבות לשנה וכו'). אלה דקות national, ובנוסף שיחות ללא הגבלה (גם כן national) בלילה ובסופי שבוע. אין "מחיר לדקה נוספת". אתה מחויב לחודש מראש, ברגע שיתרתך יורדת מתחת ל-$5 אתה מחויב שוב בתשלום החודשי, שתקף לחודש. כלומר המחיר הוא בעצם כמו בחבילת הבסיס, כ-10 סנט לדקה. לא חייבים לתת מספר כרטיס אשראי, ניתן לשלם באופן יזום (בינתיים השירות כמובן מושעה עד שאתה משלם), ולחדש את התשלומים כשמתאים לך. אז זה אכן יותר יקר מתכנית שבה עליך להתחייב לשנה ולספק ערבון או הסטורית אשראי, אבל בעיני זה מאד סביר, בהחלט לא גזילה. כל הפרטים פה. ולא, אין לי מניות ב-AT&T.

טל ר

New member
אכן לא גזל

רק טיפה יותר יקר - באופן סביר לחלוטין. שונה מאוד ממה שהוצע לי לפני מעט למעלה משנה.

aviadl

New member
תאמת לדעתי לעתים זה עדיף על התוכנית

הרגילה. אחד היתרונות של התוכנית הוא שבעצם יש לך בנק בסכום התשלום החודשי שלך שבוא אתה יכול לדבר בשעות היום במחיר של 10 סנט לדקה אבל גם להשתמש בבנק הזה ל-ROAMING או להעברת קבצים וכד'. אם אתה מנצל פחות מ-400 דקות לדקה (בתוכנית של ה-40 דולר לדוגמה), אתה יכול לנצל את יתרת הכסף לשירותים הנוספים. בתוכניות הרגילות אין דבר כזה. אתה מקבל כמות דקות קבועה. כל שיחה מחוץ לאיזור שלך תעלה לך אקסטרה וכל העברת קובץ תעלה אקסטרה - ולא משנה אם דברת 40 דקות או 400 דקות. בנוסף, בתוכנית ה-GO אם משלמים לפני תום 30 יום את התשלום החודשי אז היתרה שלך עוברת לחודש הבא (מעין רול -אובר). חוץ מסינגולר, אף תוכנית אחרת לא מאפשרת לך לעשות את זה. ואת זה שאין התחייבות אמרנו?

טל ר

New member
אופציה ב'

לא בדקתי את הנושא, אך להערכתי לא תהיה לך ביה לקבל טלפון Pre-Paid במחיר מופקע. הבעיה של Pre-Paid היא המחיר הגבוה שתשלם לכל דקת שיחה, והמחיר הראשוני בעבור מכשיר הטלפון. חלופה אחרת היא לקבל טלפון במסלול "רגיל", במחיר שיחה "רגיל" (עם מבצעים וכו'), אלא מה - ללא SSN והיסטורית אשראי תידרש להפקיד סכום כסף גבוה כערבון (לפני מעט למעלה שנה נדרשתי להפקיד אצל TMobile סכום של $600 לכל קו). סכום כסף זה יוחזר לך (בד"כ לאחר שנה). יתרונות: לקבל שרות ומחירים "כמו כולם". חסרונות: כואב היום בכיס (ובזמן המעבר זה מיתוסף להוצאות רבות נוספות המכאיבות באזור זה), אולם הכסף יוחזר לך לבסוף.

Boston Guy

New member
אם הבנתי נכון הוא מחפש משהו זמני

משום מה אני הבנתי שמדובר על משהו לתקופה קצרה משנה.

joyspring

New member
תודה לכולם ../images/Emo39.gif

נראה לי שהעסקה של AT&T משתלמת ביותר ואם אבדוק עוד אופציות אז אשיג דיל טוב יותר. בכל מקרה, תודה לכולם - קיבלתי ממכם בדיוק מה שהייתי צריך. 10x. דרך אגב, במחירים כאלו של סלולארים, שווה בכלל לקנות מכשיר PP חדש ולהחליף את האורנג' המעאפן שיש לי בישראל..

odedee

New member
יש catch אחד

המכשירים שאתה קונה פה מהספקים הם SIMM-locked... מכשירים לא נעולים אפשר לקנות ב-ebay למשל, אבל הם בדרך כלל יעלו יותר.

PathGirl

New member
שאלות לגבי כרטיס SIMM

1) אם יש לי מכשיר שקניתי בארץ, שמתאים לארה"ב ושהוא לא SIMM-LOCKED, כמה יעלה לי לשים כרטיס SIMM בארה"ב? 2)האם אפשר לשלב מכשיר שלי + SIMM אמריקאי עם תוכנית כמו Go-phone של ATT או Pre-paid אחר? (זה דגם שמוכרים באתר של ATT). תודה מראש!

odedee

New member
אפשר.

זה בדיוק מה שעשינו. באנו עם מכשיר triband מישראל, הכנסנו SIMM של AT&T ואנחנו בתכנית go-phone. בחנות של AT&T נתנו לנו את ה-SIMM בחינם. זה היה מקרי, פשוט נגמרו להם ה-SIMM בתשלום (אמורים לעלות משהו כמו $10-$20 אם זכור לי נכון) אז הם נתנו לנו אחד שנשאר להם "עודף" ממכשירים שנמכרים לשידרוגים ואז ה-SIMM בהם מיותר.

למעלה