ל Digi Lista להוסיף למאמרים,

gilseri

New member
ל Digi Lista להוסיף למאמרים,

קטגוריית "דברים שלא ידעתם על..." אופנימון 1.היא עבדה בתור קריינית לאתה החולייה החלשה שלום! אבל פיטרו אותה כי היה לה קול מעצבן. 2.היא מאוהבת בסרפימון. 3.היא אוספת מחברות של סנופי. 4.היא פעם קיריינה בסנופי. 5.במקור היא בראזילאית. 6.יש לה מבטא שוודי. 7.היא היתה אמורה להיות ההתפתחות של ליידידוימון אבל היא מפחדת מאנשים עם שיער לבן... 8.היא בת8888. 9.יש לה תואר שני בהכנת חביתות עם גבינה. 10.היא הייתה קופיקו ב"לב" והיא עזרה למרקו למצוא את אמא שלו. 11.בחתונה שלה ושל סרפימון היא בגדה בו אם קאזומון. 12.היא הסבירה לקאזמון שזה היה חד פעמי אבל היא התאבה בה. 13.היא שברה לקאזומון את הלב. 14.היא,לילימון,תאומון,זפרמון וקאלמרמון היקימו מועדון פימיניסטיות. 15. המועדון התפרק כשקלמארמו ירקה על כל המועדן את חומצה הזאת שלה (לא זוכר איך קוראים לה...). 16.היא הרוצחת מהסרט הראשון של "סיוט ברחוב אלם". 17.היא נוצרייה. 18.היא התאסלמה בגיל789. 19.היא חזרה בתשובה בגיל 4779. 20.הצבע האהוב עלייה הוא בז'. 21.היא אלרגית לצ'יטוס גבינה 22.בעונה 4 קואיצי נהיה רע בגלל שכשאופנימוןדיברה אליו וכיוונה אותו היא הייתה מסוממת. 23.היא פקחית חנייה 24.היא שכנה של יולי 25.יולי לא מפסיקה לבקש ממנה סוכר 26.היא תמיד מביאה ליולי כוס סוכר 27.יולי תמיד מתכוונת למשהוא אחר... טוב זהו אני מקווה שתפרסמי את זה!!

Apikachu L

New member
בדרך כלל

מזמינים עוד חברי פורום להשתתף בהמצאת שטויות הזויות על דמויות. ככה יוצא יותר מצחיק. מותר להצטרף גם? :)

Digi Lista

New member
בטח שאפשר../images/Emo13.gif

מדובר בחבר פורום חדש שדיבר איתי במסרים אחרי שקרא כמה מהמאמרים,מבחינתי זה מבורך שיש כמה שיותר משתתפים

gilseri

New member
בטח!!

אין לי כל כך הרבה רעיונות אז אני אשמח עם תוסיפו....

Apikachu L

New member
אוקיי, המשך!

28. אם תביטו בה היטב תגלו, מן הסתם, שהיא שיחקה בהרבה סרטים. 29. לדוגמא, את המרכבות ב"נסיך מצריים" וב"גלדיאטור" 30. מכשירי רפואת שיניים ב"מוצאים את נמו" 31. וכן כל סרט שבו הייתה מקדחה חשמלית. 32. אופנימון השתתפה במסעות הצלב. היא הקימה ארגון אבירים נשי ויצאה בראשו לכבוש את אדמות פלשטינה. 33. למרבה הצער הן השתמשו באטלס הלא נכון. בעצם, זה היה אטלס בכבודו ובעצמו, שכאשר עשה את ההפסקה מנשיאת השמיים הספיק גם להדריך כמה קבוצות טיולים למקום הלא נכון בזמן שהרקולס קרע את התחת. (ראו ערך: מיתולוגיה יוונית) 34. בסופו של דבר ארגון האבירים הנשי כבש מפעל אלקטרוני קטן בהודו, ובין הפסקת חשמל אחת לאחרת הן נשאבו פנימה ויצרו את העולם הדיגיטאלי. שלושת הירחים אגב, מקורם בפלוץ, גיהוק והתעטשות של אופנימון. 35. נראה שהקריירה הצלבנית של אופנימון הסתיימה באותו השלב, אך היא מעולם לא הפסיקה לשאת את סמלי הארגון בתקווה שיום יבוא והיא תצא מהעולם הדיגיטאלי ותמשיך במסע הצלב האבוד כנגד המאורים. 36. אופנימון לובשת חגורת צניעות. 37. שמועות לוהטות טוענות שדווקא ספיידרמן, הוא שמחזיק במפתח. למרבה הצער הוא לא הסכים להשתתף בסדרה בתור "ספיידרמון". 38. ארוקנימון החליפה את ספיידרמן, אבל אופנימון לא הסכימה להעביר לה את המפתח בשום אופן. 39. אם להודות בכנות, אופנימון היא המתנגדת העיקרית לזוגות הומו-לסביים בעולם הדיגיטאלי. 40. בעצם, היחידה. לאף אחד שם לא אכפת, כי לא קיים מוסד זוגיות כלשהו אצל דיג'ימונים. 41. כמו (כמעט) כל הדמויות בסדרה, גם היא התנשקה עם מיוטיסמון. היא אפילו תכננה לעשות זאת שוב, אבל ריח הפה שלה הבריח אותו. 42. למרות הסברה הרווחת, אופנימון היא האחראית לדי ריפר. לאמיתו של דבר, הוא פודינג תותים שיצא מכלל שליטה. היא שוב בקשה עזרה מאטלס... 43. אופנימון למדה בטכניון עיצוב. את התלבושת שלה היא עצבה בעצמה. 44. בשירות הצבאי אופנימון שירתה במערך הטכני של חיל האוויר. אגב, התלבושת שלה עשוייה מחומרים שמקורם בשירות הצבאי. 45. נגלה לכם, שזה היה אמור להיות פיתוח ישראלי סודי ביותר למטוס קרב בשם "לביא". הטענה הרווחת בארץ שהוא בוטל בגלל חוסר תמיכה אמריקאית. בעצם, זו הייתה בכל אופנימון... 46. אופנימון הייתה המאפרת בסרט "דמדומים". שיטת האיפור שלה כללה אגרופים לעיניים של השחקנים לשם יצירת מראה "דוב פנדה" אותנטי. 47. צידת הנעליים שלה היא 54. 48. אופנימון ניסתה לפתוח עסק עצמאי לציוד לאבירים. היא השתתפה בתשדיר הפרסומת בעצמה, וכל כך אהבה את התלבושת שהחלה ללבוש אותה באופן קבוע. 49. למרות שאופנימון היא אישה יש לה דלקות חוזרות בבלוטת הערמונית (קיימת רק בגברים*) 50. בגיל ההתבגרות היא התפרסמה כמלצרית מזמרת, ואף השתמשה בכנפיים לחיתוך עוגות. 51. היא אמא של ישוע מנצרת. בעלה היה נגר. היא בגדה בו עם אלוהים. למרבה הפלא, שמה אינו מריה. הוא מרים. 52. היא משתמשת בחזיה מתנפחת. 53. אופנימון כותבת חצי מהשאלות המופנות למדור "על בנים ועל בנות" של מעריב לנוער. בדרך כלל הכינוי שלה הוא "אלמונית בת 12". 54. היא טוענת שהיא דיג'יגדילה כלשהי של אנג'וומון. אף אחד לא מאמין לה כי לאנג'וומון יש חזה הרבה יותר גדול. 55. היא השתתפה בתחרות יופי והגיעה למקום השני, לאחר איפמון. 56.היא התעצבנה וניסתה לדקור את איפמון ברומח שלה. 57. למרבה הצער היא פספסה ודקרה את המכשפה הרעה מהמזרח. 58. המכשפה התעצבנה ולקחה לאופנימון את הנעליים החדשות. 59. במשך שנים ארוכות אופנימון הייתה יחפה בגלל האירוע הזה. לא נמצאה שום חנות עם נעליים במידתה. בסוף היא מצאה נעליים סולידיות בצבע טורקיז ונאלצה לשנות את צבע התלבושת שלה בהתאמה לנעליים. 60. הקודמות, אגב, היו בצבע אדום לוהט, והיא נהגה ללבוש אותן עם גרביוני רשת. 61. יש לה משתמש במקושרים. 62. למרבה הצער אין לא חיבור לרשת, אז היא לא מודעת לזה. 63. פעם היא השתכרה והתנשקה עם צ'רובימון, שרץ לספר לכל החברה... 64. למרות שיש לה ישבן גדול מאוד, מידת המכנסיים שלה היא 32. כנראה כי היא לובשת אותם רק עד הברכיים...

Apikachu L

New member
רגע, יש לי עוד!

65. היא פתחה קבוצת תמיכה:"אנשים שלבושים כמו קופסת שימורים". איירונמן ואיש הפח הצטרפו מייד. אנדרומון פתח קבוצה מקבילה "קופסאות שימורים אנושיות" וכולם ערקו אליה. 66. אופנימון אוכלת קוסקוס לארוחת הצהריים. 67. בזמנו היא מצאה את פרנסתה כמלהטטת באש. 68. היא שונאת אותי, אז היא תוקעת לי את המחשב. אני שונאת אותה בחזרה. 69. השיער שלה לא בלונדיני במקור, הוא בצבע חום עכברי. 70. היא שוב תקעה לי את המחשב. אני הולכת להרביץ לה! 71. משום מה, היא ניצחה. 72. פעם היא, מיוטיסמון וריינאמון שיחקו סטריפ-פוקר. קלאומון ניצח למרות שלא השתתף כלל. 73. היא הפסידה הכל, פרט לחזיה המתנפחת שלה. 74. אגב, כאן אתם יכולים להבין מהיכן לריינאמון הכפפות ולמיוטיסמון המגפיים. 75. אומרים שהיא הייתה רס"רית בצבא. 76. היא אפילו גידלה שפם, במיוחד. 77. יש לה שלוש כליות. 78. יש לה תסמונת קלייפנטר (3 כרומוזומי X) 79. היא הייתה אמורה להיות הדמות המרושעת ביותר בסדרה. בגלל שמיוטיסמון לקח לה את המגפיים במשחק סטריפ פוקר הוא הצליח לקבל את החוזה. 80. היא השתתפה במצעד הגאווה. 81. היא יצגה קבוצה שהזהות המינית שלה הייתה "אנשים שלובשים פחיות שימורים, לובשים חזיה מתנפחת ולא יודעים מה הזהות המינית שלהם". 82. בילדותה היא חיה בקנזס. 83. היא עשתה ניתוח פלסטי להנשיית תווי הפנים (כן, יש דבר כזה!) 84. יש לה טחורים.

Digi Lista

New member
../images/Emo3.gif

כמה זמן לא ראיתי כאן את המשחק הזה... אכניס בכיף למאמרים
מזכירה לכולם שב1.7 אנחנו חוגגים יום הולדת אז תתחילו לחשוב על רעיונות,נוסטלגיות,איחולים ובכלל חגיגה אחת גדולה-אנחנו כבר בכיתה א'...

OOOO0

New member
../images/Emo6.gifקרעתם אותי!כל הכבוד על היוזמה!

למעלה