ל-DORONIZ

תירתיר2

New member
ל-DORONIZ

נכנסתי לאתר הבית שלכם, כל הכבוד. יפה ומרשים. בהצלחה לעומר בכל... וגם לאופיר. תירתיר.

זהבה נ

New member
אני חושבת שהכוונה לעמוד הראשון כאן

לפני שנכנסים לפורום יש את עמוד הקהילה. בהצלחה,

doroniz

New member
האתר שבניתי

לכל המעוניינים - הכוונה היא לאתר אינטרנט שבניתי שבו אני מספר על המשפחה שלי שכמובן עיקר האתר עוסק בבן שלי אבל אסור לשכוח שיש עוד חברים במשפחה. בכרטיס האישי שלי מצורף לינק לאתר - כולם מוזמנים/ות לבקר, להתרשם ולהעיר הערות. דורון.

Diana M

New member
ביקרתי באתר דורון. מרגש../images/Emo70.gif

רותי ואתה בעצם חשיפתכם ופעילותכם עושים רבות למען קידום האינטרסים של אוכלוסיית האוטיסטים בישראל. המסר המרכזי שהאתר שלכם מעביר, מבחינתי, הוא , אנחנו משפחה כמו כל משפחה, יש לנו ילד עם צרכים מיוחדים ואנחנו לומדים לחיות עם זה לעשות הכל עבורו מבלי לוותר על להיות משפחה ככל המשפחות. אותי זה מרגש חיזוק ואימצו

doroniz

New member
אני מסמיק

נכון - אנחנו מאוד משתדלים לשמור על המשפחה ולהיות משפחה ככל המשפחות. אבל מה לעשות שהמציאות שונה - אנחנו לא משפחה רגילה. זר לא יבין זאת לעולם, ואנחנו מנסים לגרום לאחרים להבין מעט מהקשיים שלנו תוך הסתכלות אופטימית על החיים. בכל מקרה, תודה על המחמאות. דורון.

Diana M

New member
אתם משפחה רגילה, רק שהיא כוללת

חבר יקר ומיוחד. ילד עם צרכים מיוחדים. עומר החמוד. אתה יודע דורון, יש משפחות שונות . עברו הימים בהם משפחה "נורמלית" היתה אבא אמא, שניים וחצי ילדים , כלב ובית עם גינה וגג אדום. וגם משפחות של ילדים בעלי צרכים מיודחים חשות היום הרבה יותר נח להצהיר בגלוי על כך. וכמה טוב שהגענו למצב זה ויש לעודד התקדמות נוספת בכיוון זה.

זהבה נ

New member
לדורון ורתי../images/Emo50.gif וגם../images/Emo51.gif

על שאפשרת ואתם מאפשרים לפתוח את ה
שלכם להורים אחרים. אני אישית מאמינה שהורים מעורבים יכולים להזיז "הרים" כאשר הם עובדים בצורה מועילה למען האוכלוסיה שאותה הם מייצגים. עשיתם זאת באתר בצורה כל כך רגישה, אמיתית ויצירתית. מי יתן ותוכלו להגשים לילדים שלכם את כל הטוב שאפשר... מאוד נהנתי לבקר באתר, לקרוא ובמיוחד מגלרית התמונות, שמראה את הנפשות הפועלות מאחורי השמות. תודה שוב,

דורי 7

New member
כל הכבוד../images/Emo127.gif

יופי של אתר נחמד לראות את הפנים שמאחורי הסיפורים. הרבה הצלחה בהמשך.

1אמא שלך

New member
גם אני נכנסתי לאתר הבית ...

והתרשמתי מאוד איזה משפחה מקסימה ... כמה כוח ואהבה גאה בכם.

נ ג ה 33

New member
אני מצטרפת לכל המחמאות..

ומוסיפה עוד פעם: הידד על ההחשפות! כל הכבוד! (לי אין את האומץ לכך.. כן כן צריך אומץ ופתיחות רבה)

doroniz

New member
תודה עם בקשה

אני מודה לכולכם/ן על המחמאות. הייתי שמח אם המידע שבאתר שלי (או כתובתו) יופצו ברבים. הסימפטיה שאני מקבל בתוך קהילת ההורים מאוד מעודדת אבל לא משרתת את המטרה האמיתית - הציבור הרחב צריך להסתכל על החריג כחלק מהחברה ולא כנטע זר.

דורון, אכן התלבטתי אם אתה מעונין

בפרסום האתר שלך או לא. כמובן שלא עשיתי כלום עד עכשיו. כעת, כשאני יודעת שאתה מעונין, אפרסם אותו. רציתי להוסיף, שכאשר יש ילד עם צרכים מיוחדים בבית, כל המשפחה הופכת להיות בעלת צרכים מיוחדים. ככה זה אצלנו לפחות, הפכנו ממשפחה רגילה למשפחה לא רגילה. כמובן שאפשר לדון רבות ולשאול את עצמנו מה זו משפחה רגילה והאם קיים כזה דבר, אבל ההרגשה הפנימית שלי ושל מי שמרגיש כמוני היא שבעקבות אותו ילד חריג (תלוי גם מהי מידת חריגותו וכמה קשיים יש איתו), כל המשפחה מתגייסת והופכת להיות יוצאת דופן. אצלנו הדבר מתבטא ביתר שאת כי יש גם את בעיית החריגות וגם בעיית התנהגות מאד מאד קשה שלמעשה לא מאפשרת לנו לחיות חיים נורמלים.

doroniz

New member
פירסום האתר

עצם זה שכתבתי אתר אינטרנט והעליתי אותו לאויר מראה שאני רוצה לפרסם אותו. במידה מסוימת אפשר לומר שאני רוצה פרסום אישי, אבל בעיקר אני רוצה להעביר מסר של "החריג הוא חלק מאיתנו, למרות שהוא שונה". סקרנות אישית - איך ואיפה את מתכוונת לפרסם? שאדע למה לצפות! דורון.

אני חושבת שזה מסר חשוב מעין כמוהו

ומאחר ואני מכירה המון אנשים גם מתחום החנ"מ וגם לא, ולפעמים גם שואלים אותי ומתיעצים בי, חשבתי להפנות אותם בין השאר לאתר שלך. כמו כן, בבית הספר של הבת שלי, למי שיהיה מעונין. מאד חשוב להעביר להורים שאין במה להתבייש(למרות שכל אחד בקצב שלו). זהו. התקבלתי לעבודה בתור יחצ"ניתך?

doroniz

New member
יחצ"נות

בהחלט התקבלת לעבודה - סעי לשלום, המפתחות בפנים.

למעלה