ל DREAM11 ו - may24

אביטל666

New member
ל DREAM11 ו - may24

הכנסתי קישורים לאתרים של חנויות להלבשה תחתונה עם מידות גדולות הנה קישור להודעה שלי אני מכניסה הודעה חדשה כי השירשור לא קפץ ולא רציתי שתפספסו את זה

קצת בעייתי לקנות חזיות באינטרנט

לא? גם אם אני כבר מוצאת משהו במידה שלי, יש מיליון ואחד דברים אחרים שעלולים לא להתאים, או שהחזיה פשוט לא נראית טוב עלי (על הדוגמנית היא תמיד נראית טוב...)

may24

New member
אביטל../images/Emo13.gif

תודה רבה על הקישור אני מקווה שבנות ישתמשו בו למרות שנאי חושבת שצריכים כרטיס אשראי בינלאומי כדי לרכוש משם כי זה לא מהארץ. בכל אופן נחמד מצידך להעלות את הקישור שבת שלום, מאי

לא צריך כרטיס אשראי בינלאומי

ניתן לקנות באתרים בחו"ל עם כרטיס מקומי רגיל, מניסיון. אם כי יש אתרים שלא מאפשרים קניה מישראל בגלל ניסיון "חיובי" במיוחד שיש לחנויות בחו"ל עם קונים ישראלים. לי בכל אופן, אמצעי התשלום לא נראה הבעיה העיקרית פה...

אביטל666

New member
זה בהחלט נכון

זה מאוד בעייתי לקנות בגדים בכלל, והלבשה תחתונה/חזיות בפרט דרך האינטרנט. אבל אם כן מחליטים ללכת על זה אז כדאי לבדוק את מדיניות ההחזרנות שלך החברה. לחפש באינטרנט על ניסיון של לקוחות קיימים, לטוב ולרע. ואם כבר יש חזייה במידה המתאימה אז הכי כדאי זה ללכת על דגם זהה או דומה של אותו חברה.

DREAM111

New member
תודה אביטל

מקווה ביום חמישי שיהיה לי כבר מחשב שאני יוכל להיכנס לניהול אז אני הוסיף את הקישורים לשורת הקישורים למעלה בשמחה. תודה על העזרה.

למעלה