ל
אוהב
דרושה
ה

ל ../images/Emo82.gif אוהב ../images/Emo24.gif דרושה ../images/Emo107.gifה

טוב אז בסוף לא הצלחתי להגיע לאס או אס בשבת (אחותי לא הרגישה טוב) וגם לא היסתדר העניין עם שושה המדהימה. בנוסף חשבתי לקחת את מוצ' אבל היסתבר לי שבמזל טוב הוא מצא בית
(אני מקווה שיהיה לו רק טוב). התחלנו לקנות כל מיני דברים לקראת האימוץ כשהמוכרת שמעה שאנחנו רוצות לאמץ כלב היא אמרה שאנחנו עושות מצווה ונתנה לנו הנחה בכול מיני דברים וגם כמה דברים בחינם היא גם ביררה לנו עם וטרינרית אם יש אצלה כלב שמחפש בית(בסוף היא מצאה בשביל דוד שלה כלב) בקיצור רציתי לדעת אם יש מישהו באיזור הוד השרון כפר סבא שמוסר כלבה קטנה בגודל קטן בינוני בגיל שנה רק רציתי להגיד שאנחנו מאוד מאוד רציניות ואחראיות ואין מצב שנזרוק את הכלב (כי משפחה לא זורקים ולא שוכחים) נורית

Noaal

New member
בוקר אור נורית ../images/Emo42.gif

בהצלחה בחיפושים אחר הכלב המושלם. כמו שלמסור כלב לוקח זמן, גם מציאת כלב לוקח זמן. ממליצה להתאזר בסבלנות, לנסות להגיע לימי אימוץ של SOS (עכשיו יש גם יום אימוץ "סגור" בימי שישי בכפר שמריהו), להציץ פה בפורום, וכמה שזה קשה - לבדוק עם ההסגר העירוני אם יש להם כלבה שעונה על "דרישותיכן". בהצלחה!

WTR

New member
בהצלחה במציאת כלבה! שאלה...

מי זו שושה? יש תמונה?

זאת שושה

וזה קצת פרטים על המקסימה(לא אני רשמתי) שושה : חסרת ביטחון (יתכן ועברה התעללות בעבר) היא מחפשת בית חם באמת ולכל החיים. בית מיוחד לכלבה באמת מיוחדת. אם אתם מעוניינים צרו קשר בטלפון: 054-4313055 תודה.

איזה חבל שאין לי אוטו ../images/Emo7.gif

גם היום לא הצלחתי להגיע לאס או אס בהרצליה אבא של חברה שלי עבד היום אז היא לא יכלה לקחת אותי בנוסף שאלתי את שכן שלי אבל הוא אמר לי שהוא לא נוסע בשבת (לא ידעתי איזה פדיחה). אם היה לי אוטו היתי לוקחת איתי את אחותי ונוסעות מצידי עד ראשון אוהבת חיות (אחותי מאוד התרשמה מהמקום) וגם לא היתה לי בעיה להיתנדב בשמחה לאחת העמותות. נ.ב. נראה לי שאני אלך ללמוד טיפול בעזרת בעלי חיים או משהו כזה.

אין לי בעיה עם זכרים

כל עוד הוא מסורס(אם לא נסרס אותו כמובן) וממושע אפילו רק קצת. ואם אפשר עליו קצת פרטים(יש דברים שהתמונה המקסימה שלו לא מעבירה) בן כמה הוא ? הוא מסורס? מחונך? מה האופי שלו היפראקטיבי, רגוע, שובב וכו'? הוא נראה באמת מקסים אני אשמח לקבל עליו עוד פרטים ואולי גם עוד תמונה שלו עם אפשר.

Noaal

New member
פרוייקה - הכלב שהוא כמעט אגדה

הוא לא מסורס, בן 9 חודשים (הערכת וטרינר), בינוני, הוא שקט ושובב כאחד. כלומר הוא יודע טוב מאוד את מקומו ולא להפריע, מצד שני הוא גור שמחפש משחק ותשומת לב. כמו כל הכלבים, הוא אוהב ללעוס דברים שהוא מוצא - אבל אם מספקים לו תחליף - לדוגמא עצם, הוא זונח את הכל מכרסם את זה. לגבי חינוך - היות ועד עכשיו הוא היה בעיקר בגינה (עכשיו הוא באומנה בתוך הבית), קשה לי להעריך כמה הוא מחונך לצרכים (אבל עושה רושם שכן). הוא יודע לתת יד, אבל זהו בערך. אם תבחרו לאמץ אותו, הייתי ממליצה על פגישה שתיים עם מאלף רק בכדי לעזור לכם בקליטתו ולתת לכם כלים ועזרה באילוף. אולי לנעה בעננים או לאטומיק קיטן יהיה מה להוסיף... נ.ב גם התמונה הזו לא עושה עימו חסד.

הנה אני מוסיפה...

אכן- לא מסורס...אבל זה בר-שינוי, לא?
כלב בעל מראה יחודי- מבנה של כלב שועלי בינוני עם צבעים של רועה גרמני. קצת שמנמן- בעיקר כי בקיבוץ האכילו אותו המון- הוא יראה מצויין עם תזונה נכונה. שיער לא קצר, אך גם לא מאוד ארוך- פרווה מבריקה. מצד אחד הוא גור, רוצה לשחק וחייכני (הוא מסתדר עם חיות אחרות, ממה שהספקנו לראות), אבל מצד שני יש לו שקט פנימי- כל היומימוץ הוא ישב בשקט מתחת לשולחן וכרסם עצם. כלב נוח-עשינו לו תרגילים: בזמן שהוא אכל הפרענו לו ולקחנו לו את הצלחת...הוא לא השמיע שום נהמה. כלב מקבל מרות ונוח לאילוף. כל הנסיעה לשם ישב לי על הברכיים והציץ מהחלון, באוטו היה גם חתלתול..וזה לא הפריע לו.

יש לי שאלה...

אני לא רוצה לפגוע, אני שואלת לאחר שעיינתי יותר טוב בדבריה של אחותך. למה ההורים שלכן לא נוסעים איתכן ליום אימוץ? למה צריך טובה מדוד או שכן? למה צריך להקים "עמותה" ע"מ שיעל תקבל כלב? או בשורהה התחתונה- האם ההורים שלכן מרשים שתביאו כלב? אני לא רוצה לפגוע, אבל רק אתמול ביום אימוץ של SOS ראיתי איזה 4 משפחות שההורים אמרו בפירוש: אנחנו לא רוצים כלב! זה בשביל הילד... והסכמת הורים היא תנאי לקבלת כלב...גם את פרוייקה. אנא, קבלו את דברי בהבנה. נעה

אז זה הולך ככה (ארוך זהירות)

ההורים לא נוסעים איתנו: א. כי אין לנו רכב ב. כי אבא שלי שומר שבת ג. הכלב יהיה של אחותי ד. אמא שלנו כבר לפני חודש מצידה היינו מביאות כלב ה. להורים שלי היה כלב כשאחי היה קטן שאימצה אותם אבל שהם עברו דירה הם השאירו אותה אצל סבא וסבתא. העמותה : אני הייתי בפורום בהייד פארק (מנגה אנימה) וכולם היו חברים בעמותות פאקטיביות(לדוגמה אח"ש אינויאשה חתולה שולטת) שכאלו וגם אני רציתי ככה הוקמה לה העמותה למען הכלב או בשמה המלא עמותת תל"כ תנו ליעל כלב. בזכות העמותה הצלחתי לחסוך קצת כסף אחרי שנים שלא הצלחתי לחסוך אגורה. בכסף שחסכתי קניתי לכלב שיהיה לנו דברים כמו קערות משחקים עצמות ואפילו צלחת מעופפת בכדי שנוכל לשחק איתו. אפילו קניתי ספר שמסביר על אילוף כלבים. הסכמת הורים: יש הסכמה של ההורים אמא : אמא שלי עוד לפני שהאוגר שלי נפטר רצתה שנביא כלב. אבא: אבא לא אמר לא להביא כלב. אבל חיכינו להחלטה סופית. הוא אמר לנו שאם נביא כלב הוא לא יזרוק אותו או אותנו, אנחנו יכולנו כביכול לעשות דווקא ולהביא אבל חיכינו. אני יודעת שכמעט כמו שאני רוצה כלב גם הוא רוצה. אנחנו משפחה שנורא אוהבת בעלי חיים ואם אבא שלי היה לוקח את הכלבה שהייתה אצלהם אז גם כנראה היו לנו כלבים גם אחריה, אבל זה פוספס וחבל.

atomic kitten

New member
הוא מחונך לצרכים ולא הורס רהיטים

אבל הוא אכל לי גרב... אנחנו עובדים עכשיו על "שב"

אני רוצה אותו מאוד

היתי מעונינת לדעת איך אפשר להשיג אותו? אני מכירה מישהי שתוכל לעזור לי באילוף שלו ומלא אנשים שאהובים אותנו הבטיחו לנו עזרה בעצות טובות ואולי אפילו ילמדו אותנו לספר (את הכלב כמובן)

atomic kitten

New member
תפני לNOAAL במסרים

את צריכה להיות מוכנה לחסן אותו, רצוי לסרס וגם להשקיע כסף באילוף אם תצטרכו - עצות טובות זה יפה אבל יש מי שיעזור כספית? מה ההורים אומרים על זה?

למעלה