ל - jasmine38

shedevil1

New member
ל - jasmine38

בעמוד הראשי של תפוז יש לינק לפורום הזה (תחת הכותרת "מגיפת הסארס - קהילה), ולכן אנשים מגיעים לכאן וחושבים שיעזרו להם בעניני סארס בפרט ובריאות בכלל. הייתי מצפה מאדם בוגר שתהיה לו הרגישות לענות ולהפנות לאנשים במצוקה בריאותית בצורה נאותה ולא בגסות ולאקוניות משוועת כשלך. אדם במצב רגיש ראוי ליחס הולם, ודאי וודאי בפורום שעיסוקו המרכזי הוא בריאות (אפילו אם מנהל בריאותי). הבעיה הזאת מתחילה ונגמרת בהנהלת תפוז, שלך - מי יודע?

jasmine38

New member
ל...SHEDEVIL1

1. הבעיה אכן מתחילה ונגמרת בהנהלת תפוז. אם בהפנייה לפורום זה, אם בהעדרות מנהל לפורום, לזמן ממושך, ללא מחליף, ואם בהגדרת שם הפורום. אולי צריך שם חדש כמו: פרלמנט למינהל וחוק הבריאות 2. רק לאדם שמן מותר ל"צחוק" ע"ח שמנים, ורק למרוקאי מותר ל"צחוק" על מרוקאים. אחרת יחשבו לכאלה שצוחקים על פגמים לכאורה של אחרים, או גזענות וכו.... ועל אותו המשקל....... אני משתתף בפורום מאחר ש"זכיתי" להיות בצד האומלל של הסטטיסטיקה. ואותי לא יכולים להאשים בחוסר רגישות, למרות הסגנון. מה עם הרגישות של מי שפנה לפורום הלא נכון ובשאלה שלא מן הענין? (יש כמה צדדים לבחון התנהגות) 3. כפועל יוצא מהיותי שייך לאלה ש"זכו", בקושי הרפואי ממשי, ונוסף, בעול כבד מאוד, של התמודדות עם הממסד הרפואי שיש בו גם צדדים של אטימות ושרירות לב. וגם ואו בעיקר למטרה זו, קיים הפורום הזה. כל עיסוק בבעיות רפואיות ואו אישיות פרטניות, מטשטש את המטרה העיקרית של הפורום. אני מקווה שעיינת בדברי מנהל הפורום, במעלה העמוד. 4. , רוב הפונים, זכו לקבל ממני לינקים, לאתרים, שאולי בהן יקבלו תשובה מקצועית וראויה, אם התגובה בפורום ואם באמצעות הודעה אישית. היה מקרה נוסף שהתנצלתי בפני משתתף בפורום, בהודעה אישית. מקרים בודדים, שזיהיתי כמעשי קונדס או ליצני, מצד פונים לפורום, זכו לתגובות ראויות לנסיבותיהם. 5. תאור של מר ישראלי מצוי.......... מר ישראלי נמצא בקומה 3, ומבקש לרדת באמצעות המעלית ללובי בקומה 0. לוחץ לקריאת המעלית, על לחצן למטה ולחצן למעלה, (שהמעלית תגיע יותר מהר
), ועם פתיחת הדלת, נכנס פנימה, ואז המעלית עולה.......... המקרה מוכר לך?......... שואל מר ישראלי...... "וואו, מה, המעלית עולה? חשבתי שהיא יורדת" היכן הבעיה?..... מר ישראלי לא הבחין שמעל דלת המעלית, מהבהב החץ לכיוון מעלה. (כמובן שמר ישראלי עיקב את שאר המשתמשים במעלית, כי אחרת, המעלית היתה מדלגת על הקומה שלו, ואפילו מגיע אליו מהר יותר, בכיוון למטה). ** ובואי נניח (למען ההגזמה של המקרה), שמר ישראלי ספורטאי ובריא גופנית, ויכול היה לרדת במדרגות?
** האם את מבינה את הסיבה שסיפרתי לך על מר ישראלי? אם כל שאילתא בפורום הייתה בתשלום, האם השואל/ת היה/היתה מברר שהוא שואל במקום הנכון? (ואני לא מתכוון לאלה שהופנו לכאן בלינק שגוי) האמיני לי , "מה שרואים מכאן, לא רואים משם"

למעלה