ל- levincor: שאלת על תוכנית החלל הסודית

franse

New member
ל- levincor: שאלת על תוכנית החלל הסודית

של האמריקאים? אדם המזהה את עצמו כמשרת בפיקוד החלל של חיל הים האמריקאי עונה לשאלות בפורום. תקציר דבריו: לאמריקאים יש כלים היכולים לעבור תוך יומיים חמישים (50) שנות אור. המרחק הכי רחוק שהוא הגיע היה 250 שנות אור מכדור הארץ. הוא ראה מהחלל אורות של ערים על פלנטות אחרות. עב"ם המשולש השחור הוא אמריקאי ומתוכנן לטוס לגבהים שמתחת ל- 150,000 רגל, לא לטיסה בין כוכבית. ישנו גל אנרגטי שמגיע ממרכז הגלקסיה. לא ברור מה תהיה השפעתו על מערכת השמש. כל הטכנולוגיה של אנרגיה חופשית שיכולה להחליף את הנפט והכורים הגרעיניים כבר קיימת. זו רק שאלה פוליטית אם לתת אותה לציבור. האם האיש דובר אמת או גוזמן? תחליט בעצמך.

hamamin

New member
תודה פרינס,לא יאומן.

אהבתי שאין לו ידע על נבירו ושטויות מסוג זה--- הלואי ויכולתי להאמין ,בכלליות אפילו, לשיחה המדהימה לגמרי. פיצוץ.

levincor

New member
,תזכיר לי מתי שאלתי. אני לא זוכר.וגם

באמת לא זוכר מתי שאלתי על כך. חוצמזה האם תוכל יותר לפרט על האתר הזה? מה זה בדיוק? מעין מרכזית פורומים? עד כמה זה רציני? כי כאלה אתרים יש הרבה באינטרנט. לפי רישומי האתר עצמו כמות הנושאים והגולשים בו ...זה לא בדיוק יאהו! ותודה פרנסי

franse

New member
אני לא מכיר את האתר.

זה הופיע גם ב- GLP אבל נראה לי שכאן המקור. לא שאלת. אמרת שבעצם הכל סיפורים ואי-אפשר להוכיח כלום. אז הנה עוד סיפור.

levincor

New member
כן עוד סיפור שגם אתה יכול לספר

זאת בדיוק הנקודה שסיפורים לא חסר. כיד הדמיון הטובה. וכל אחד עם קצת רצון יכול להשחיל עוד פרק בסאגת החוצנים והפיתוחים הסודיים. כל זה בשעה שארה"ב מתדרדרת ויורדת ממעמדה כאימפריית העולם. אז אני שואל אותך זה נראה באמת סביר? אני לא נכנס בכלל לקטע הטכני/מדעי בתורת אינשטיין שמדבר על שינויי זמן ככל שגוף מתקרב למהירות האור. כלומר 2 שנות טיסה במהירות האור משמעם עשרות ויותר שנות כדור הארץ כלומר מי שטס שנתים במהירות האור וחוזר מגלה שכאן חלפו עשרות שנים וזה כבר לא מתישב עם הנאמר. הקטע עם ההסבר על כך שהם חושבים כיצד להכניס את האנרגיה החופשית בגלל המצוקה של ארה"ב הוא מצחיק. אם באמת היתה אנרגיה חילופית זה היה יוצא כבר מזמן. האמת היא שפשוט אין! אם תבקש מהמאמין הוא יוכל לתת לך עוד הרבה אתרים עם סיפורים מרתקים על הקשר עם חוצנים וכל מיני תיאוריות מופלאות. לדעתי הכל סיפורים. באינרנט והעולם הוירטואלי הכל נגיש והכל אפשרי. בכל מקרה תודה על ההפניה. נקודה אחרת מענינת היא שצבי פילצקי מהקומונה עם אריק כתב כאן לפני יום או יומיים על כך שהחוצנים עומדים לנחות כאן בעוד כשנה (+-) . הוא כתב זאת בבטחון ולא פירט מענין למה התכוון.

Xx UFO xX

New member
כל עוד יש חיבור בין הון לשלטון

אנרגיה חלופית לא תצא אל השוק. יותר מדי אינטרסנטים שמעוניינים לנפח את כיסם, ואילו מן העבר השני פוליטיקאים שתלויים בהם. ייתכן שקיימת אנרגיה חלופית וייתכן שלא, הכל בגדר ספקולציות. מה שבטוח, גם אם קיימת אחת כזאת, לא נזכה לחזות במימוש הפוטנציאל שלה, לפחות לא בזמן הקרוב.

franse

New member
levincor אתה מפספס את העניין.

אתה צריך להפעיל את שיקול דעתך. הנה שיקול דעתי: 1. טיסה מעל מהירות האור - איינשטיין לא מפריע אם מתנתקים מהזמן-מרחב. 2. אנרגיה חופשית - לא עניין גדול. מערכות שמבוססות על אלקטרומגנטיות כבר הוסברו כאפשריות. 3. פיתוחים סודיים - בסיס לוס אלמוס לא נסגר לאחר מלחמת העולם השנייה. מה הם עושים בו ובבסיסים אחרים במשך 66 שנה? ממשיכים לפתח פצצות אטום? לא קשור בכלל למצב הכלכלי בשנים האחרונות. אתה צריך להפעיל קצת מחשבה. האמת לא תנחת על שולחנך כך סתם. ולהצהרה מפי אישיות פוליטית כלשהי אין יותר תוקף מאשר לבלוג נידח באינטרנט. You should know better.

levincor

New member
זה הכל ענין של דעה אישית ואני חושב אחרת

אמת זה דבר מאד חמקמק. אמת שלך אולי שונה מאמת של מישהו אחר. אין לנו אמות מידה שוות למדידת האמת. כל אחד והאמת שלו. כך שמה שנוחת על שולחנך כאמת יכול להיות אצל מישהו אחר כשקר. להצהרה רשמית של מדינאי יש תוקף יותר מכל דבר אחר. הייתי אפילו אומר שבאבואבוע יותר מהכל. כי לאתר נידח באינטרנט מגיעים כמה עשרות גולשים...להצהרה רשמית מאזינים רק כמה מליוני אנשים. אתר נידח באינטרנט כשמו כן הוא נידח ועזוב פרט לכמה "משוטטים". הצהרה רשמית של פוליטיקאי או מדינאי מסוקרת בכל רשתות התקשורת בעולם במשך כמה ימים/שבועות ומיד משפיעה על חיינו. כל הסעיפים שכתבת 1-3 מאד נחמדים אבל לא יותר מאשר הבנה שלך אישית ושקול דעתך. לא ששקול דעתך אינו שווה ,הוא שווה בדיוק קול אחד מתוך כ- 5.5 מליארד קולות ע"ג הפלנטה. וחוץ ממך מכירים אותו אולי עוד כמה עשרות או מאות אנשים בלבד. אתה חושב כך ואני מאד מכבד זאת. אני חושב אחרת.

franse

New member
טוב, אז תמשיך לחכות לפוליטיקאי

בתפקיד הסוּפרטנקר הרוסי.

levincor

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif רק סבלנות והכל מגיע

hamamin

New member
האתר נסגר [?] לדעתי ויש תחליף.

אם משהו מעוניין אז זה המקור.

למעלה