ל- likush

karen01

New member
ל- likush

האם זה עבר ונגמר? איך היה (זה נשמע כמו שאלה טפשית אבל אני באמת מתכוונת לזה)? ויותר חשוב - איך את עכשיו? אני נזכרת בימים הראשונים שלי בבית אחרי זה ויש לי צמרמורת. אני מקוה שיעבור לך לא כואב מדי - אנחנו כאן לעזור... קרן.

likush

New member
עבר ונגמר

לקרן תודה רבה על ההתעניינות והאכפתיות (אין לכם מושג כמה שזה מעודד הפורום הזה). אני כבר שבוע וחצי אחרי ולקח לי הרבה זמן להכנס עוד פעם לפורום אבל נכנסתי שוב ושמחתי לראות שמחכות לי שתי הודעות ואת ההודעה שלך. אני חייבת לציין שייחסית עברתי את זה מהר אושפזתי ביום ג´ בערך בסביבות שלוש התחלתי את הטיפול בשש בערב שמו לי את החומר המזרז וזמן קצר לאחר מכן התחילו הצירים למחרת בסביבות חמש אחה"צ הייתי כבר אחרי הכל בהתאוששות למחרת יום ה´ בצהריים שחררו אותי הבייתה. וביום שישי כבר הסתובבתי ונסעתי לטייל. עכשיו אני בסדר מתכוננת לחתונה שלי שתערך בעוד חודש. התוכנית המקורית, לפני ההריון הלא מוצלח הזה, הייתה להתחתן באפריל ובמאי להכנס להריון. מאי זה בדיוק החודשיים שהרופאים אמרו לנו שצריך לחכות לפני שמנסים עוד הפעם אז אם הכל ילך בסדר אז אולי בכל זאת התוכנית המקורית תצא בסוף לפועל.

תמי ס

New member
LIKUSH

אני שמחה שאת כבר יכולה לצפות בשמחה ובתקווה אל העתיד. מזל טוב לחתונתך הקרבה ואני מאחלת לך שאכן תצליחי בתוכניתך המקורית. אך בכל זאת עצה ממישהי שהייתה שם! אל תדחיקי, אל תזיזי את הנושא הצידה למרות כל העיסוקים הרבים שקל כל כך לשקוע בהם. עבדי את האבדן שלך, כי הוא קשה ונורא. רק אם תעברי את המשוכה הזו, תוכלי להתפנות להמשך חדש נקי וטוב. מאחלת לך המון המון בהצלחה.

karen01

New member
ל- likush

טוב לשמוע ממך, וטוב לשמוע שעבר בסדר. המון הצלחה ב"תכנית" ומזל טוב גדול!! אבל אני מסכימה עם תמי לגבי העיכול... חשוב לחשוב על זה ולכאוב את זה, כדי שתוכלי להמשיך הלאה. בהצלחה בהכנות ומאחלת לך שתהיה חתונה מופלאה והריון מהיר וקל אח"כ!! סבלת כבר מספיק, עכשיו הזמן לדברים טובים יותר. קרן.

sivanori

New member
מצטרפת !

מעכשיו - רק דברים טובים.

למעלה