ל-lilushi ולכולם שלום

מצב
הנושא נעול.

ששי3

New member
ל-lilushi ולכולם שלום

ל-lilushi ולכולם שלום
האם אתן יודעות לאיזה עו"ד לפנות כדי לתבוע את קופת חולים (במקרה שלי כללית).במקרה שלי הרופא המחוזי כן מוכן לחתום על ה-ivf אך הוא קיבל חוזר מהמרכז של קופ"ח כללית שרק לנשים לא פוריות ניתנים האישורים.לנו יש מקרה שונה,ולכן אנו שוקלים פנייה משפטית. שאלותי הן: לאיזה בית משפט יש לפנות (כמובן עם העו"ד). האם ידוע לכן מחירים שלוקחים עו"ד,(וכל המחירים שבטח מתלווים לזה). האם ישנם עו"ד דין שמתמחים בתחום הזה ואם אתם יודעים על מישהו בצפון (נהריה קריות,חיפה) תודה מראש

מציעה לך לפנות לאחד הארגונים

ל-lilushi ולכולם שלום
האם אתן יודעות לאיזה עו"ד לפנות כדי לתבוע את קופת חולים (במקרה שלי כללית).במקרה שלי הרופא המחוזי כן מוכן לחתום על ה-ivf אך הוא קיבל חוזר מהמרכז של קופ"ח כללית שרק לנשים לא פוריות ניתנים האישורים.לנו יש מקרה שונה,ולכן אנו שוקלים פנייה משפטית. שאלותי הן: לאיזה בית משפט יש לפנות (כמובן עם העו"ד). האם ידוע לכן מחירים שלוקחים עו"ד,(וכל המחירים שבטח מתלווים לזה). האם ישנם עו"ד דין שמתמחים בתחום הזה ואם אתם יודעים על מישהו בצפון (נהריה קריות,חיפה) תודה מראש
מציעה לך לפנות לאחד הארגונים
כמו "משפחה חדשה", שלאחרונה עסקה בנושאים הקשורים לפוריות, או עמותת חן לפריון. אולי הם יוכלו לייעץ לך ואפילו גם לעזור. בהצלחה!

lilushli

New member
בתקווה שזה יעזור

לרוצה עוד 1
תודה על המידע,ננסה "לגלגל" את זה.
בתקווה שזה יעזור
אני לאחר שישה חודשי המתנה ועצבים לא הגיוניים על הרופא המחוזי ובהמלצת הרופא המטפל שלי דרך מכבי ולא דר' לב-רן שלו יש את האינטרס העיקרי שאהיה מטופלת החלטנו ללכת על מכתב מעורך שין שיפרט את כל חוקי הקופה והמדינה העורך דין שאגב איתו לא שוחחתי אלא לצד הזה דאג הרופא המופלא שלי ממכבי היה בקשר רציף עם הגב' רחל בכר שרוצה עוד 1 הפנתה אותי אליה והיא הייתה מאוד יעילה ונתנה לו לעורך דין נקודות שעליו להתייחס ויחד עם כל הפרוטוקול הרפואי שלי מאסותא ויחד ים כל הפרוטוקול הרפואי שלי של מהלך ההריון ויחד עם בוכתה של כסף משום מה העיניינים הסתדרו והאמת היא שברגע שהשגתי את מה שרציתי לא עיניין אותי ביכלל מי קיבל מה וכמה העיקר שזה כבר מאחורי אבל אני יכולה להבטיח לך שאנחנו נמצאים באחוזי הזוגות שאין להם סיבה מוגדרת למה הם לא מצליחים להכנס להריון ואחרינו 7 שנים והמוני טיפולים אז מי הוא הרופא המחוזי שימנע ממני את האושר הגדול מכולם והייתי מוכנה להגיע עד למדרגות העיתונות הרבנות וביה"ח בשביל שהוא יבין שאני לגמרי לא מתבדחת איתו באשר לרצוני. מאחלת לכם שתיהיו מסוג הזוגות שבוחרים בדרך העקשנות כמונו כי זה בסופו של דבר הוכיח את עצמו מלידתו של אורי בננו ועד לאישור לעבור טיפולי פוריות עכשיו. מחזקת את ידיכם ומאחלת לכם שבוע טוב

מצב
הנושא נעול.
למעלה