ל maya

ל maya

תביני דבר פשוט אלה שכותבים הערות גזעניות לא ממש יודעים על מה הם מדברים הם מדברים מתוך עצבים, לכן אין לשפוט או לריב איתם על כך זה יעבור להם אבל את האמת גם אני כבר הופך לשונא ערבים, למה? השבועים האחרונים פשוט שכנעו אותי שעדיף להרוג אותם מאשר לדון איתם וזה לא גזענות זו מציאות כואבת

.maya.

New member
זו כן גזענות צדיק בסדום

להגיד שאתה שונא בן אדם זה משהו אחד . אבל שונא עם? ורוצה שימותו? זו ההגדרה לגזענות.

נמאס לי אבל אני אסביר שוב

אני לאאאאאאא שונא עם אני שונא את מעשיהם ולכן אני רוצה מה שאני רוצה מה קשה להבין?

אלוני.

New member
מיה

האם הדיון עכשיו הפך לסמנטיקה ? האם השאלה מהי גזענות היא השאלה הנשאלת ? הרי בשני הצדדים טוענים שהצד השני גזען , אז מה זה משנה ? חשוב למנוע מקרים כאלה, חשוב למנוע נפגעים .

.maya.

New member
לך נמאס?

אני כבר אמרתי מליון פעם שמפריעים לי גזענים ללא הבדל דת גזע או מין (גם בינהם אני לא מפלה...) אבל אתה מתעקש שרק ליהודים אני לא סולחת... בקרוב גם לי ימאס להסביר שוב ושוב את אותם הדברעם.

.maya.

New member
הצדק עמך

זו לא השאלה אלא תשובה למי שאמר שאינו גזען אבל רוצה שהערבים ימותו... הוא לא יודע מהי גזענות לדעתי, וזה מה שהעלה את השאלה. אני דברתי על גזענות כנימוק לרצח - היא לא לגיטימית. אתה דיברת על קריאות כלליות של שני עמים אחד כלפי השני - זה בלתי נשלט....

.maya.

New member
אתה לא חייב

חשבתי שהבנתי אבל אז פתאום אמרת שאתה חושב שיותר קל אם הם ימותו. אז כבר הבנתי משהו אחר. ואם נמאס, אפשר לא לענות ,אתה יודע...

.maya.

New member
הבנתי, תקרא שוב....

אני שמחה שאני מאתגרת , זה כבר חיובי קצת.

ym

New member
?????

נמאס לי אין לי כח יותר לכל זה המצב הזה שובר אותי לחתיכות קטנות שברירי רסיסים אני כבר לא יודעת אייך להתמודד עם המצב הזה יותר!!! אני לא מסוגלת לתקשר עם חבריי יותר, אני לא מתפקדת כיום שלשום, וכשהמצב בשטח מחריף כך גם מצבי האישי די עייפתי...

למעלה