ל MICO24

דור6

New member
ל MICO24

נשבע לך שאתה מזכיר אותי לפני 3שנים לפני הטיפול אצל ברברה היה לי גימגום קשה מאוד פשוט כמו שאמרת לא הצלחתי להוציא מילה מתוך הפה וכשהוצאתי זה היה בכוח והיה לוקח לי בשיעורים 5 דקות(מלא זמן ) להוציא מילה מתוך הפה.אחרי הטיפול שכפי שצויין פה היה קשה מאוד להבנה ויישום אני מדבר ממש טוב יחסית והכל זה יחסית זאת אומרת יש לי משפטים רצופים אנ י עדיין נתקע במילים ולפעמים נתקע הרבה אני לא אשקר זה תלוי בסיטואציה אם אני עם זרים יותר קשה לי לדבר אבל עם אנשים שאני מכיר ובטלפון שכה חששתי ממנו אני מדבר ממש טוב זאת אומרת התקיעות זה תקיעות של שנייה חצי שנייה שזה דיבור די טוב בכל אופן אני ממליץ על טיפול אצל ברברה אבל רק עם כמוני, תיתן תנשמה .היום כולם אומרים לי שאני מדבר פי אלף יותר טוב למעשה אני מתכנן ללכת לברברה לעוד פגישה או שניים ולשפר עוד אבל זה קשה כי עד היום יש תימים האלה שאני נישבר ובוכה כמו תינוק ואני בן 19 אבל זה ביגלל שאולי בהתחלה אתה אומר נשפר קצת אפילו 20 אחוז שזה מלא אבל כששיפרת אתה חושב על ה 80% האחרים וככה זה כשנותנים אצבע אתה רוצה את כל היד ואני כזה כולם מתפעלים מהנחישות שלי שלא באה רק במאבק בגימגום אלא זוכרים שסיפרתי לכם שאני מפעיל מחשב זה קורס שני שעשיתי אחרי אפסנאות חושבים שקיבלתי את הקורס בגלל העיניים היפות שלי לא רק מלחמות בצבא וכשחזרתי והוצבתי בחזרה באפסנאות שברתי תמפקד של היחידה על ידי כך שהבאתי חצי מחיל הקשר עליו והוא אפילו אמר כל הכבוד על הנחישות. קיצר,לדעתי כדי להצליח בכזה קורס אינטנסיבי של דיבור צריך אופי וכל פעם שתיפול ותאמין לי שתיפול ,כי המגמגמים הקשים הרבה יותר קשה להם לקלוט את השיטה כי כל מערכת הדיבור(השיטה של הדיבור)דפוקה אצלם,אתה חייב לקום אחרת סתם הלך לך 8 וחצי אלף שקל לחינם.אז בהצלחה כולנו מאחורייך!

למעלה