ל-MR. Wizard

Dragonite

New member
ל-MR. Wizard

הסנאבל לא של צוות רוקט, הוא פשוט עוקב אחריהם מאז אמצע העונה (כמו ג`יגליפאף)... אגב, ממש בסוף העונה יהיה פרק ``סנאבל נגד ג`יגליפאף``, והם ילחמו בו, אני חושב...

MR. Wizard

New member
לדרגונייט !

אם מה שאתה אומר זה נכון אז זה ממש נחמד, עוד משהו על הגב השבור של צוות רוקט.

Dragonite

New member
ועוד משהו...

אין כזה דבר פוקמון ברונזה, (לפי מה שאני יודע ולפי מה שכתוב ב-IGN), יש רק משחק אחד מתוכנן, וזה כריסטל... (וכמובן פוקמון סטאדיום 3, גולד, סילבר, וכריסטל...)

MR. Wizard

New member
משחקי הסמל !

אכן גם אני לא בטוח במשחק פוקימון ברונזה, אלו רק שמועות, אבל אני אבדוק אותם, מה שבטוח זה שפוקימון קריסטל יצא מאה אחוז.

Dragonite

New member
כל מה שיצא עד היום

שלא יהיו טעויות, זה רק מה שקשור לפוקימון: גיים בוי: אנגלית+יפאנית: פוקמימון אדום, כחול, צהוב, זהב, כסף (בעוד שבוע), קלפים, ופינבול יפאנית: פוקימון ירוק, וכריסטל (בעוד חדשיים וחצי). נינטנדו 64: יפאנית+אנגלית פוקימון סטדיום (ביפן מה שיש בארה``ב זה 2), נינטנדו סמאש ברודרס, משחק מכות עם גיבורים של נינטנדו וכמה פוקמונים (פיקצ`ו וג`יגליפאף), ופוקימון סנאפ, משחק שמשחקים בו את טום צלם הפוקימונים (ומכאן השם ``סנאפ``)... יפאנית בלבד: פוקימון סטדיום 1, עם רק 60-80 פוקמונים, ובקרוב פוקמון סטדיום 3... (זה מה שאני יודע עליו)

Dragonite

New member
אהה ושחכתי!

פוקימון ליגת הפאזל, משחק חדש שאני לא כל-כך יודע על מה הוא, שיש גם לנינטנדו וגם לגיים בוי... וכמובן משחק חדש ויפה, Hey You Pikachu! שבו אתה צופה בעולם של פיקצ`ו על מסך הטלוויזיה והוא מצייט להוראות ע``י מיקרופון שבא עם המשחק (אתה ממש מדבר איתו, זו טכנולוגיה מיוחדת)... מעניין מה טל הייתה אומרת לו :)

טל 16

New member
מן הסתם כלום!

אבל אני חושבת שאם היה לי את המשחק הזה אז אתם יכולים לנחש מה הייתי אומרת לו! חחחח... טל

למעלה