ל- Naja

1צחי

New member
ל- Naja

האם אפשר לפרסם קישור או מאמר על ריבוי בואות? אף על פי שהרבתי בעבר אין לי ידע מספק וישנן כמה שאלות: 1. עונה לריבוי (בארץ) 2.ביוץ-סימנים כמה זמן וכו' 3.גודל וגיל 4. בטח יש עוד דברים שלא עולים לי כרגע. הערה: אני יודע שחלק מהשאלות כבר נענו אך הכוונה שיהיה מרוכז.

1צחי

New member
אם יש למישהו זכר

באיזור הדרום המוכן לזיווג, אנה צרו קשר

naja

New member
קישור וכמה תשובות.

עונת הריבוי- מתי שתחליט. הכל תלוי בשינוי בתאורה ובטמפרטורה. בד"כ השינויים המתאימים מתרחשים בארץ בחורף ולכן הזמן המתאים לזיווג הוא נובמבר עד מרץ. ביוץ-לא מגיע בזמן קבוע אלה לאחר תקופה של חיזור והזדווגויות. בד"כ רואים התנפחות עצומה במרכז הגוף, כאילו הנחשה בלעה טרף גדול. בעיקרון לפני הביוץ באה התנפחות קטנה יותר, אבל מה שמאשר לנו שהיה באמת ביוץ זה הנשל שמגיע שבועיים שלושה אחריו. גודל וגיל-אצל הנקבה מומלץ לפחות 3-5 שנים ואורך של 1.8 מטר. בקישור שהבאתי הם מייחסים חשיבות גדולה יותר לגיל מאשר לגודל. אצל הזכר זה פחות משנה מאחר והריבוי לא משפיע עליו, אבל אני חושב שעדיף מגיל שנתיים ומעלה כדי להבטיח פוריות. יש לי בראש עוד מאמר, אני אנסה למצא אותו מאוחר יותר.

boa constrictor

New member
קישור ממש מעולה אני ממליץ

לכל מי שמגדל בואה ומנסה לרבות או אולי הרבה אבל רוצה עוד מידע, בקישור הזה יש הרבה מאוד והוא ממש טוב חוץ מזה יש שם גם תמונות מאוד יפות של בואות.

naja

New member
קישור לכתבה נוספת.

קצת קשה לקרא אבל מומלץ.

למעלה