ל-saar ידיד היקר אני עיתונאי דתי

באיזי

New member
ל-saar ידיד היקר אני עיתונאי דתי

ואני ביכלל חושב שהחרדים מביטים אל התיקשורת הכללית באופן שגוי וזואת משום שכל עיתונאי (כולל כותב שורות אלו) חושב מה תהיה תגובת הקוראים ואני לא מצפה שעיתונאי חילוני ירצה להיראות דוס בעיני קוראיו בדיוק כמו שאני לא מעונין להיראות כופר!....

באיזי

New member
רק לא הבנתי...

מה זה באן אולי כונתך לפאן וא"כ זה גם אולי בהיסתיגות,...

באיזי

New member
אבל יש לאמר שאני שמח להיות חלק ...

מהפרום אתם ממש מענינים!

תגובתי בעניין-

לה לה לה....כאילו אני גם מביהנ על מה אתם מדברים.....

באיזי

New member
שלום לך

א"כ הבנתי את כונתך אגלה לך סוד עיתונות הכללית(ולא הדתית) בקיצור שחסר כותרות יוצרים אותם על סמך "ידיעות שאב" שהם מענינות אבל לא פוגעות באיש! אבל יש דבר אחר הניחשב " להנפחת העינין" וזה נעשה לדוגמה בהפגנות השבת בבר אילן...

saar7650

New member
ראשית- שמי עידן לא סער!

דבר נוסף- זה שגם עיתונאים דתיים "יורדים" על נציגי החילוניים אינו קשור לכאן. אני ציינתי כי התקשורת אמורה להיות אובייקטיבית ולהציג סיפורים אמיתיים ולא שקריים. כ-ל הכתבות שהצגתי מוצגות באופן שלילי במכוון למרות שלאמיתו של דבר אינן שליליות. (כלומר אין ניצול של החילוניים ע"י החרדים). אתן לך עוד דוגמא- לפני כשנה כמדומני יצא ידיעות אחרונות בכתבת ענק על כך שאשת כהן נאנסה בדרך למקווה ועקב כך הכהן צריך לגרשה (שכן אשת כהן שנבעלה אסורה לו). העיתון טען כי ידיעה זו מרעישה את כל העולם החרדי!!! ועקב כך גדולי הדור לא יודעים מה לעשות בעניין!!! ועכשיו את לך סקופ קטן... המקרה לא היה מ-ע-ו-ל-ם!!! אותה כתבה הייתה שקרית מיסודה!!! לא קרה כדבר הזה. ידיעות אחרונות התנצל על העניין ב3 שורות קטנטנות שאולי עם זכוכית מגדלת ניתן לראותן. וזאת לאחר שכבר יצאו נגד הכהן המדובר הפגנות של אנשי "מרצ" הארגון הפמיניסטי ועוד... כלומר- יכול מאוד להיות שאלפי אנשים עדיין חושבים כי העניין נכון! למרות ש-שוב כל העניין שקרי. ומה תאמר עכשיו?...

באיזי

New member
שלום לך עידן!

א"כ הבנתי את כונתך אגלה לך סוד עיתונות הכללית(ולא הדתית) בקיצור שחסר כותרות יוצרים אותם על סמך "ידיעות שאב" שהם מענינות אבל לא פוגעות באיש! אבל יש דבר אחר הניחשב " להנפחת העינין" וזה נעשה לדוגמה בהפגנות השבת בבר אילן...

מתנדב

New member
עידן, גם אני שמעתי מהסיפור הזה....

והבעיה היא כשזה מבתרר שזה שיקרי, הם כותבים 2 שורות קטנות שרואים את זה רק עם זכוכית מגדלת, אבל אילו טעות כזאת הייתה נעשית ע"י עיתון דתי, אז כבר מזמן היו דואגים שיסגרו את העיתון הזה, זה כל ההבדל בין עיתון דתי לעיתון חילוני...

אממ....קורבן זה ש...

הפורום מחליט שהוא אוהב אותך...ואז לפעמים פעם ב...הוא שולח לך הודעות פעמיים....עד שזה נהיה יותר קטלני....בחצי מהפורומים יש ת'זה......

למעלה