ל - salem

אורקה א

New member
ל - salem

תשמע, אני לא יודע אם אתה תומך של רישפי אבל זה די ברור שיהיה סיבוב שני בין אוריאלי לבין גרמן, כשם שזה ברור שרישפי תחבור לאוריאלי (תלוי במה שתקבל בסיבוב הראשון בין היתר) אני אומר לך - בכל הפרמטרים האפשריים החשובים לתפקודו של ראש עיר ראוי, אוריאלי אוכל את גרמן אחד לאחד. יכולת הניהול, היכולת ליצור תקשורת עם כלל רבדי האוכלוסיה, האמונה במעשה ולא בדיבורי הסרק, הידע הכלכלי הנדרש, היכולת "להבין במבינים", הקשר ההדוק להיסטוריה של הרצליה והפטריוטיות לעיר (אוריאלי מעולם לא התגורר בשום מקום אחר) רק אוריאלי וורדה מור כצוות יעשו פה נפלאות וחבל לבזבז את הקול שמא גרמן בטעות תגרד את ה - 40 אחוז... אז זה באמת יביא את העיר לעברי פי פחת.

Salem

New member
יש מסרים לפניה אישית

פורום לא נועד שתפנה לכל אחד מהאנשים פה בצורה אישית. אוריאלי עם כל הכבוד, הפסיד לגרמן בבחירות הקודמות. אני לא רואה אותו מנצח את גרמן הפעם. אוריאלי הפסיד, שיבין את הרמז - לא מעוניינים בו. ואם זה כל כך ברור שיהיה סיבוב שני בין אוריאלי לאורית, איך זה שאורית מובילה על אוריאלי בסקרים

EmperorMollari

New member
תפסיק כבר

אף-אחד לא מוביל על אף-אחד. כל המועמדים הקיקיוניים שמתמודדים נגד גרמן, החל באוריאלי וכלה ברשפי, מקבלים בסקרים האמיתיים פחות מחצי מהתמיכה שיעל מקבלת. תתמודדו עם זה: היא ראש עיר טובה ורוב מוחלט בעיר תומך בה.

Salem

New member
תפסיק אתה כבר

ותלמד להשלים עם הסקרים. אין לה רוב מוחלט, יש לה 29% - זה מעט בצורה מדהימה לראש עיר מכהן.

אורקה א

New member
../images/Emo35.gif לגבי הסקר באתר של רישפי

אני אגיד לך מה. הנתונים לגבי גרמן הם באמת די עלובים לראש עיר מכהן. הנתונים לגבי רישפי מפתיעים למדי הבעיה היא - שהסקר מפוברק ! מדוע ? ראשית, רישפי עשתה סקר היום (יום א') ועל כן קשה להאמין שאיזשהו מועמד עושה סקר מידי שבוע שהרי סקר עולה אלפי דולרים ! אם כן נערכו שני סקרים של רישפי בפחות משבוע, נשאלת השאלה מאין הכסף לכך ? שנית, קשה להאמין שרישפי הגיעה לכאלו אחוזי תמיכה בתוך פרק הזמן הקצר בו היא מתמודדת. למרבה הצער, לגרמן כנראה יש קצת יותר אבל היא במגמת ירידה. תגובות כלשהן ?

יש לך טעות

לא כתוב מה היה תאריך הסקר באתר של רשפי. הסקר נערך לפני שבוע והוא רץ באתר שבוע וקצת. על איזה סקר נוסף אתה מדבר, אנו לא יודעים? לידיעתך רשפי החלה את הקמפיין כבר בתחילת יולי ולכן זוכה לאחוזי תמיכה גבוהים.

Salem

New member
למיטב ידיעתי

הסקר נערך בכלל על ידי דני פלטי ולא זכה לפרסום בגלל הביצועים העלובים שלו בסקר.

הרוב בעיר רוצה...

שהיא לא תמשיך, אולי תצא מן המחשב ותראה את השנאה נג גרמן בעיר הזאת! גרמן לא תהיה רה"ע לקדנציה נוספת!

למעלה