ל-sariteran

שירונה

New member
ל-sariteran

הי! לפי מה שזכור לי, בחתונה שלך היה בקבלת פנים ההרכב של אריאל מקיי. הייתי שמחה לקבל פידבק- אך הם היו, מה ניגנו, מחיר וכו´, כי אנחנו חושבים לקחת אותם לחתונה שלנו. תודה.

sariteran

New member
JAZZIZ

עניתי לך גם במייל, אבל שם לא ראיתי ששאלת מה ניגנו וגם מחיר... אז ככה - באופן כללי, אנחנו ממליצים בחום על JAZZIZ. הם היו סופר מקצועניים וסופר נחמדים (שזה לא פחות חשוב...). מבחינת סגנון, זה מאד תלוי במה שאתם רוצים. אנחנו העדפנו סגנון של ג´אז "רך" (בוסה נובה, אם את מכירה) בשילוב של כמה שירים יותר "קלאסיים" בעיבוד ג´אזי (לדוגמא: JUST THE TWO OF US וכד´). אבל כאמור, הם מנגנים כמעט כל דבר, ואפילו בסגנון "חסידי" אם תרצו. לגבי מחיר, אני מניחה שזה תלוי בתאריך החתונה. אנחנו סגרנו בינואר לגבי ספטמבר ושילמנו 500 דולר לפני מע"מ לשלושה נגנים,זה סדר הגודל. חשוב מאד - יש להם מערכת הגברה משלהם שהם מביאים איתם וזה עושה הבדל עצום. אל תתפתו להרכבים מוסיקליים שיציעו לכם לנגן בלי מערכת הגברה או להתחבר למערכת ההגברה של התקליטן. בכך נמדדת המקצוענות שלהם! זהו, שיהיה במזל טוב ובהצלחה! שרית.

שירונה

New member
לשרית- שוב תודה! וגם...

האמת היא שיצא לי לראות את אריאל מיקיי בהופעת ג´אז באחד הפאבים ברמת-החייל, והיה מעולה - למרות ששם הם "השתגעו" והרביצו קטעי סולו, וזה סגנון ממש אחר מאשר בקבלת הפנים... בקיצור, היינו אצל אריאל בפגישה, והוא באמת נחמד מאוד ומקצועי, אבל קצת יקר- רוצה 575$ לשלושה נגנים (כנראה העלה מחירים מאז ינואר שנה שעברה). ראינו כמה קטעי וידאו של חתונות בהם הם ניגנו, והתרשמנו מאוד. אנחנו רוצים ללכת לראות אותם ב-"Live"... ואז נחליט. דרך-אגב, ידעת שהוא הופיע בחתונה של אקי אבני וסנדי בר? הוא ניגן שם בסקסופון כמה שירים בשיתוף עם הדי.ג´י, וזה נראה ממש אחל´ה... ושוב תודה על העזרה!

למעלה