ל-ShineOn ולכל מי שרוצה...

ל-ShineOn ולכל מי שרוצה...

את תחילת דרכי באמנות החלימה עשיתי בתרגיל הראשון שקיבלתי מהמורה שלי: למצוא את כפות הידיים בחלום (כן, בדיוק כמו בספרי קסטנדה, שאותם קראתי בדיעבד). ואכן, מצאתי אותן בנסיון ראשון (היה זה אחרי שנים של הכשרה מקדימה, כך שהייתי כבר בשל לכך מאוד). זה היה מדהים!!! הכניסה לעולם החלומות הצלולים יכולה לבוא מכל מיני מקומות ודרכים. אני מאוד רוצה להרחיב על כך, אבל אצטרך לעשות זאת בפעם אחרת, כי ברגע זה ממש נפלה עלי עייפות אדירה והיות שאני צריך לקום בעוד פחות מ-3 שעות ועוד להעביר שיעור, אז אני אגיד לילה טוב ואמשיך בפעם אחרת... באהבה, בן

shkool

New member
ומה קרה שמצאת את כפות הידיים שלך?

אני למשל, קראתי באיזה אתר שמספיק להסתכל על הידיים ולגלות שאני נמצא בחלום צלול - זה לא נכון, הסתכלתי בידיים ואפילו עשיתי בדיקות מציאות ולא עליתי על כך שאני חולם... shkool

Variety

New member
שאלה.

היי, אני גם שמעתי על הקטע של כפות הידיים, ואני באמת בחלומות הצלולים שלי הסתכלתי על כפות ידיי וזה היה ממש מגניב, הן בחלום אחד היו חצי שקופות בצע כחול, או כהות... וזה חיזק לי את רמת הצלילות אם אני זוכר טוב. מה הקטע של הכפות ידיים? זה נשמע לי מעניין. תודה רבה, Variety-

ShineOn...

New member
שאלה לשקול

איך אתה זוכר להסתכל על הידיים שלך בחלום, אם אתה לא יודע שזה חלום? זה היה במקרה, או שבחלום היית מודע לכך שעכשיו, אתה צריך להסתכל על כפות הידיים? Shine

שחר.

New member
כפות ידיים

היו לי גם מספר חלומות בהם הסתכלתי על כפות הידיים (לא מתוך רצון להגביר את רמת הצלילות) הן נראו אותו דבר כמו במציאות (וכן כפות הרגליים)

shkool

New member
תשובה לשיינ און

בחלום אני זכרתי לעשות בדיקת מציאות עם השעון ולהסתכל על השניות - לראות עם הן זזות באופן סדיר או לא והן זזו באופן סדיר ועולה למרות שבחלומותיי הצלולים שהיו לי הם זזו באופן אקראי ומבולגן, נזכרתי שראיתי באיזה אתר שמספיק להסתכל על הידיים בשביל להבחין אם זה חלום או מציאות אז הסתכלתי וראיתי אותן כמו שאני רואה אותן במציאות - החלום המשיך כרגיל... :-( shkool

למעלה