ל-white angels ולכולם.!!

ויקוסקה

New member
ל-white angels ולכולם.!!

היי אני ראיתי שאת יודעת מאיפה שמותר להוריד את הפרקים בלי איימיול אז את יכולה לשלוח גם לי ..! או שאם מישהו יודע\ת מאיפה אפשר להוריד ישר בלי איימיול שיגיד לי בבקשה..!

ויקוסקה

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif..!!!!

נימעס לי מכל הפרסומות האלה בערוץ 9 יש שם יותר מידי פרסומות..!!! והיום יהיה פרק 167 אני בודקת בטלוויזיה וזה הכי נכון שיכול להיות.!!! אתמול היה הפרק 166.!! טוב יאללה אני הולכת.!! ביי ביי לכולם.! ושום תודה..!

ויקוסקה

New member
יש עוד בעיה קטנה שאני חושבת את לא תוכלי לפתור

והיא ש... כשאני הורדתי כבר את הפרק ואז אני לוחצת על הקובץ שהוריד לי זה מבקש סיסמא אני סמתי את הסיסמא הכל בסדר זה עבד אבל זה לא מראה לי את הפרק הנגן סרטים נידלק אבל הוא לא מראה לי את הפרק..! אז אם את יודעת מה עושים תגידי לי טוב.!? אולי יש מישהו אחר שיודע\ת.!! אז תעזרו פליז.!! תודה מראש לכל מי שעוזר לי.!! ביי ביי

white angels

New member
איזה פרק הורדת?

אם זה 167 אז אני הורדתי לא מזמן וזה עבד לי.. ועם איזה תוכנה את משתמשת? אולי זה לא עובד בתוכנה..

ויקוסקה

New member
כן אאני ניסיתי כל מיני פרקים..

אני ניסיתי גם 169 ו170...... וגם זה לא עבד לי..! כן וזהו אני משתמשת בתוכנה שניראה ביגללה זה לא עובד אבל באיזה את משתמשת .?! נכון.. בתוכנה Windows Media Player נו... זה הרגיל פה אני צריכה להפעיל את זה נכון?! אז אני לא יודעת איך וזה ניפתח לי בתוכנה הזאת BSplayer Pro ופה אני לא הצלחתי לפתוח.!! ורציתי לשאול אותך עוד משהו .!! הפרקים האלה אלה פרקים מלאים?!

white angels

New member
הממ לא יודעת..

הפרקים האלה מלאים בלי פרסומות ובלי השיר פתיחה..הפרק נטו בלי תוספות

../images/Emo214.gifחבל...

באמת חבל שאתם לא מכבדים דבר אחד ויחיד שכתוב בראש הפרק... ../images/Emo4.gif

white angels

New member
אי אפשר מלהימנע לדבר על זה..

אבל את תמיד יכולה להוריד את ההודעות../images/Emo8.gif

psycronic

New member
ערוץ 9 מפסיק לשדר את הסידרה,מאיפה אני יכול...

אהלן, מאיפה אני יכול להוריד את הפרקים של קטי המכוערת ללא האימיול. בערוץ 9 מפסיקים לשדר את הסידרה. תודה.

m2love

New member
???

מה מפסיקים לשדר את הסדרה בכלל בכלל בכלל ?!?! \=

white angels

New member
בואו לא נמהר להסיק מסקנות..

אולי נחכה עד יום ראשון או אפילו לפני בשבת ונראה במדריך השידורים אולי בכל מזיזים אותה יותר מאוחר אבל שיורידו? זה נראה לי מוגזםם לגמרי!

למעלה