היי אני ראיתי שאת יודעת מאיפה שמותר להוריד את הפרקים בלי איימיול אז את יכולה לשלוח גם לי ..! או שאם מישהו יודע\ת מאיפה אפשר להוריד ישר בלי איימיול שיגיד לי בבקשה..!
נימעס לי מכל הפרסומות האלה בערוץ 9 יש שם יותר מידי פרסומות..!!! והיום יהיה פרק 167 אני בודקת בטלוויזיה וזה הכי נכון שיכול להיות.!!! אתמול היה הפרק 166.!! טוב יאללה אני הולכת.!! ביי ביי לכולם.! ושום תודה..!
והיא ש... כשאני הורדתי כבר את הפרק ואז אני לוחצת על הקובץ שהוריד לי זה מבקש סיסמא אני סמתי את הסיסמא הכל בסדר זה עבד אבל זה לא מראה לי את הפרק הנגן סרטים נידלק אבל הוא לא מראה לי את הפרק..! אז אם את יודעת מה עושים תגידי לי טוב.!? אולי יש מישהו אחר שיודע\ת.!! אז תעזרו פליז.!! תודה מראש לכל מי שעוזר לי.!! ביי ביי
אני ניסיתי גם 169 ו170...... וגם זה לא עבד לי..! כן וזהו אני משתמשת בתוכנה שניראה ביגללה זה לא עובד אבל באיזה את משתמשת .?! נכון.. בתוכנה Windows Media Player נו... זה הרגיל פה אני צריכה להפעיל את זה נכון?! אז אני לא יודעת איך וזה ניפתח לי בתוכנה הזאת BSplayer Pro ופה אני לא הצלחתי לפתוח.!! ורציתי לשאול אותך עוד משהו .!! הפרקים האלה אלה פרקים מלאים?!