"What are you lokie??" ../images/Emo68.gif
אני חייבת לציין, שבחיים לא שלחו אלי הודעה נוטפת קנאה כלכך כמו ההודעה שהרגע שלחת! ומי בדיוק את חושבת שאת, שולחת מכתב נוטף ארס, קנאה גלויה וליכלוכים? הרי את רק ילדונת משועממת בכיתה ט´ (??), קטנטונת וטיפשונת שלא יודעת כלום על החיים האמיתיים. אני אכן טסה לראות את ווסטלייף. נו אז מה?? לא, לא הייתי אף פעם בבית של שיין, והוא גם ממש לא מעניין אותי. לא, הם לא יחכו לי מחוץ לשדה התעופה עם לימוזינה. וגם לא, אני ממש לא בקשר קבוע איתם. אבל.. כן-פגשתי אותם הרבה יותר פעמים ממה שאת אי פעם תפגשי (יותר מ-30 ליתר דיוק) ויש לי מלא תמונות מכל פעם ופעם, אותם אני מוכנה לשלוח לאימייל, אבל לא לפורום. זה פשוט לא מתאים. כן-יש לי ועוד איך דיבור איתם, את יכולה לשאול את כל הקראבנס הקטנות שהיו מחוץ למלון שלהם בישראל וראו (וצילמו) אותי וחברתי יושבות עם (כן, איתו, ולא מאחוריו או לידו) בריאן וקיאן בבריכה. וגם כן-זה באמת נורא עצוב שאני בכלל מנסה להוכיח דברים לך, שאני ממש לא מכירה אותך, אני ממש לא רוצה להכיר אותך, וגם לא לרמה שלי להכיר. מאחר ואת לא מכירה אותי, ובחיים לא תזכי להכיר, אני ממליצה לך להפסיק ללכלך. ואגב-אני לא מתגייסת לצבא, אני עוברת לגור בלונדון בדצמבר הקרוב. full stop. לילדונת שכתבה את ההודעה השנייה, בקשר לזה שאיך בכלל אפשר להאמין לי שאני באמת אותה אחת שמופיעה בתמונה עם מארק, את מוזמנת להיווכח בעצמך במפגש המעריצים שעורכת הרשימה שלי, WESTLIFE_ISRAEL, בסוכות.