ל-~wicked_ witch

ל-~wicked_ witch ../images/Emo70.gif

עם יש לך בעיות בקשר לזה שאני רוצה את הבובות האלו את יכולה ללכת לקבינימט, אני אקנה מה שבא לי לדעתי את פשוט מקנאה בכך שיהיה לי דבר קשה להשגה...ולך לא יהיה אותו. אני בת 15 בעוד פחות מחודש, למה יש לך בעיות...?!?!

אם אפשר להגיב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה שמישהו יקנא בילדונת בת 15 שקונה ברביות זכרים (ואני משערת שאת גם תנשקי אותם ללילה טוב ותשימי אותם בדרים האוס של ברבי) לא עברת את גיל הבובות?? ועוד לשלם כל כך הרבה לדבר שבכלל לא דומה לזה בחיאת זאת כבר טיפשות עוד השלמתי עם פופ ומעריציו אבל ברביות את בת 15!!! פור גדוד סייק טיטי (קרמיט הצפרדע כאן!) שחף

~WiCkEd_WiTcH~

New member
temper temper!! ../images/Emo11.gif

תרגיעי! מה כבר אמרתי לך בכלל? לא, אין לי שום בעיה עם זה שאת רוצה לקנות את הבובות...למה שתהיה לי? מקנאה??!!??? *נחנקת מרוב צחוק* מתוקה, תאמיני לי שאין לי במה לקנא בך! באמת שלא!! חיחי אוי באמת. "דבר קשה להשגה שלך לא יהיה אותו.." מי אמר שאני רוצה את זה בכלל? אגב, אני טסה ללונדון חודש הבא לבקר את הבנים (המקור, חהחה, לא הבובות) ואני קונה גם את הבובה של שיין בדרך בשביל אחותי הקטנה... שמעת? אחותי הקטנה! ושאלתי בת כמה את לא בגלל שיש לי בעיות (??) אלא בגלל שניסיתי להיות נחמדה (לשם שינוי). רואה נילי?? לא תמיד אני זאת שמתחילה!! חיחי

West-girl filan

New member
פחחחח לבקר את הבנים היא אמרה...שמעת

את מי את בדיוק טסה לבקר חודש הבא? כן בטח.....תני לי לנחח הם פוגשים אותך בשדה התעופה עם לימוזינה נכון? ואז אתם טסים לבית של שיין...ניחשתי נכון???? כן בטח היצחקת מותק זה שפעם אחת היצטלמת עם מארק זה לא אומר שנאמין לך שעכשיו את בקשר איתם.....ואת בת 18 לא? לא היגיע הזמן להיתבגר ולהפסיק לחיות באשליות? כיאילו אני בת 15 ואני חולה על ווסטלייף ועל שיין במיוחד אבל אני רק בת 15 את עוד מעט הולכת לצבא ואת מזבלת את המוח שאת הולכת לפגוש אותם בחודש הבא?????? GET A LIFE! או במילה אחת שתתאר אותך SPOOKY!!!!!!
מתאים לילדה בת 8 לכתוב שהיא הולכת לפגוש אותם אבל 18?? הגזמת....

את לא חושבת... ../images/Emo66.gif

את לא חושבת שאת גדולה בשביל לבלף????? אף אחד פה לא מאמין לך אז תתמודדי אם זה!!!!! ובקשר לבובות אני הייתי קונה את הבובת אפילו אם אני לא משחקת בברביות זה בכלל לא קשור!!!!!! ועוד משהו..... יש לך הוכחה שזאת את בתמונה???.!! אני רואה באתרים של ווסטליף תמונות של בנות איתם ואני גם יכולה לקחת אחת ולפרסם אותה ולהגיד שזאת אני!!

~WiCkEd_WiTcH~

New member
"What are you lokie??" ../images/Emo68.gif

אני חייבת לציין, שבחיים לא שלחו אלי הודעה נוטפת קנאה כלכך כמו ההודעה שהרגע שלחת! ומי בדיוק את חושבת שאת, שולחת מכתב נוטף ארס, קנאה גלויה וליכלוכים? הרי את רק ילדונת משועממת בכיתה ט´ (??), קטנטונת וטיפשונת שלא יודעת כלום על החיים האמיתיים. אני אכן טסה לראות את ווסטלייף. נו אז מה?? לא, לא הייתי אף פעם בבית של שיין, והוא גם ממש לא מעניין אותי. לא, הם לא יחכו לי מחוץ לשדה התעופה עם לימוזינה. וגם לא, אני ממש לא בקשר קבוע איתם. אבל.. כן-פגשתי אותם הרבה יותר פעמים ממה שאת אי פעם תפגשי (יותר מ-30 ליתר דיוק) ויש לי מלא תמונות מכל פעם ופעם, אותם אני מוכנה לשלוח לאימייל, אבל לא לפורום. זה פשוט לא מתאים. כן-יש לי ועוד איך דיבור איתם, את יכולה לשאול את כל הקראבנס הקטנות שהיו מחוץ למלון שלהם בישראל וראו (וצילמו) אותי וחברתי יושבות עם (כן, איתו, ולא מאחוריו או לידו) בריאן וקיאן בבריכה. וגם כן-זה באמת נורא עצוב שאני בכלל מנסה להוכיח דברים לך, שאני ממש לא מכירה אותך, אני ממש לא רוצה להכיר אותך, וגם לא לרמה שלי להכיר. מאחר ואת לא מכירה אותי, ובחיים לא תזכי להכיר, אני ממליצה לך להפסיק ללכלך. ואגב-אני לא מתגייסת לצבא, אני עוברת לגור בלונדון בדצמבר הקרוב. full stop. לילדונת שכתבה את ההודעה השנייה, בקשר לזה שאיך בכלל אפשר להאמין לי שאני באמת אותה אחת שמופיעה בתמונה עם מארק, את מוזמנת להיווכח בעצמך במפגש המעריצים שעורכת הרשימה שלי, WESTLIFE_ISRAEL, בסוכות.

Uptown_Girl

New member
היי

תוכלי אולי לשלוח לי תמונות?? ועוד משהו...זו שאלה טיפשית...גם אני פגשתי אותם בעבר והם נראו לי ממש נחמדים..אבל מלא אנשים אומרים שהם סנובים...פגשת אותם מלא פעמים...איך הם?? -ליאור-

~WiCkEd_WiTcH~

New member
../images/Emo41.gif

נראה לי שאני מכירה אותך... את לא ליאור אנקורי? נדמה לי שדיברנו פעם אבל אני לא ממש בטוחה. בקשר לתמונות את יכולה לכתוב לי אישית ל[email protected] או להצתרף לרשימה שלי ולראות את כל התמונות שם. ארמ... נכון פגשתי אותם הרבה ויש לי את דעותיי האישיות עליהם. איך "הם"? נורא קשה לומר! יש להם אישיויות כלכך שונות והם מתנהגים שונה בכל מצב. לכן אני לא חושבת שאפשר לקבוע מי הכי נחמד, כי באופן כללי כולם די נחמדים. כמו גם ההתנהגות שלהם נורא שונה כלפי מעריצות, יחסית להתנהגות כלפי בנות "רגילות", כלומר לא מעריצות שלא מגלות בהם עניין מיוחד. פינה חמה בליבי שמורה דווקא לניקי, שהוא היה הראשון מבינהם שבאמת פגשתי, במועדון לילה בלונדון במארס 2000. הוא היה פשוט מקסים. יש לציין שלפני שפגשתי אותם בפעם הראשונה בקושי ידעתי מיהם, והם לא עניינו לי את הקצה של הזרת. באותה תקופה בכלל אהבתי את אביב גפן פנתרה והיהודים. בריאן נורא נורא נחמד (בצורה מחשידה) לכל מה שלובש חצאית, רצוי עם שיער בלונדיני. את שיין אף פעם לא חיבבתי במיוחד, גם לא יצא לי לדבר איתו יותר מדי, אז אין לי דעה בקשר אליו. הוא פשוט לא מעניין אותי. מארק הוא אדם נורא נ-ו-ר-א מיוחד, הוא נורא ידידותי, ומסוגל לנהל שיחה במשך שעות. קיאן הוא האדם הכי לא נחמד בעולם. באמת!!! (חיחי) הוא פשוט מגעיל, מתנשא, מאוהב בעצמו איימים, וחושב שאם הוא בווסטלייף ויש לו מעריצות אז כנראה זאת סיבה מספיק טובה לבנות לשכב איתו. (לא!!) (אדיוט, חיחי) באופן כללי הם לא סנובים, אבל בין הפעם הראשונה שפגשתי אותם, שהם היו בתחילת הדרך, לבין הפעם האחרונה שהייתה במאי האחרון, האגו שלהם התנפח ביותר.

West-girl filan

New member
לשחורדינית עדיף שתשתקי

כן את...ליאת אני חושבת שקוראים לך נתחיל בזה שאני בכיתה י אני בת 15 יא חכמה (NOT) ויחסית לבת 18 כפי שאת טוענת רמת הכתיבה שלך דיי רדודה (להצטרף היתכוונת לא להיצתרף) קינאה אמרת? לא מותק אין לי סיבה לקנא במישהי שחייה באשליות. ומפי מישהי שבאמת פגשה את ווסטלייף ולא כמוך בכיאילו היא אמרה דברים הפוכים ממך לגמרי ואחד מהם היה שקיאן בן אדם מאוד חכם ולא טיפש כפי שאת טוענת ומארק נורא ביישן אז איך לעזעזל הוא אמור לפתח שיחה במשך שעות עם מישהי זרה שהוא אף פעם לא פגש (כמוך?!?!) ועוד משהו קטן...את בטוחה שאת בת 18 לי את ניראית כמו בת 30 אבל שיהיה.. ובקשר לזה שאני לא "אזכה" להכיר אותך מותק כמוך אפשר להכיר כל יום בנות בצומת אז תעשי טובה שחורדינית אה ועוד משהו.....הבלונד שלך ממש אבל ממש לא ניראה טיבעי

~WiCkEd_WiTcH~

New member
לכל חברי הפורום ../images/Emo98.gif

אני הבהרתי עצמי בכל הנוגע להתכתבות המטופשת עם הילדונת המכנה עצמה "West-girl filan" באמצעות מכתב קודם שלי בנושא הנדון. מאחר והיא לא יודעת לנהל דיון רציני, אלה בורחת במהירות להתקפות אישיות ומעליבות שכלל לא קשורות לנושא, כגון "...כמוך אפשר להכיר כל יום בנות בצומת", "שחורדינית" וכדומה, החלטתי להתעלם ממנה לחלוטין מעתה, ואם היא כלכך רוצה "לרדת" עליי ויש לה מטען נחיתות כל כך כבד כלפי היא מוזמנת לעשות זאת באופן אישי לתיבת הדואר האלקטרוני שלי ולא במסגרת הפורום. תודה על ההקשבה.

................

זאת דווקא היתה תגובה מצויינת לדעתי עינת (מזמזמת ´אשליות...אשליות מתוקות...´) נ.ב- דש לקיאן, ותמסרי לבריאן שממש אין לו מה לדבר איתי עד שהוא יטרח להחזיר טלפונים

eli_a

New member
To: west-girl filan ../images/Emo66.gif

אני,כאחת שמכירה את ליאת אישית ברצוני להגיב על הנאמר אולי לכמה אנשים כאן קשה לקבל זאת אך אין שום ואף לא טיפת שקר בדבריה של ליאת, ולבנות שלא יכולות להתמודד עם זה, ושלא יכולות לנהל שיחה בלי אימרות לא נחוצות שהן ממש לא במקום...אין לי מושג מה עשיתן שהלהקה ביקרה בארץ אך אני הייתי במלון ואולי לא תאהבי לשמוע זאת אך כן! ליאת הייתה בבריכה בחברת הבנים אם נראה לך או לא ובנוסף על כך כאחת שהייתה בביתה וראתה את כל התמונות אני יכולה להבטיח לך שזאת היא בתמונות ושהיא אכן פגשה אותם פעמים רבות. את יכולה להקבל את הדברים או להמשיך להתווכח עלדבר שאיתו לא נגיע לשום מקום. Eli

בקשר למפגש.... ../images/Emo66.gif

אני גם במועדון הזה ............ של הרשימת דואר.... ואיפה נפגשים ומתי??? לא העבירו לי כלום על זה אני רק יודעת שאמורים להפגש מתישהו.... ומצטערת אולי זה נכון... אזל תמיד תוכלי להוכיח לי את זה בבפגישה למשל....

~WiCkEd_WiTcH~

New member
מפגש ../images/Emo96.gif

את רוצה להגיש לי שאת נמצאת ברשימה שאני מריצה ועוד יש לך ספקות לגבי?? חהחה אני בהלם. אם את חברה ברשימה, כנסי ל: www.groups.yahoo.com/group/WESTLIFE_ISRAEL/files ומשם תכנסי ל"תמונות של מעריצות" ומשם ל"התמונות של ליאת wicked_witch" ואז נפתח עמוד שבו יש די הרבה תמונות שלי עם הבנים מכל מיני תקופות. בקשר למפגש - נכון לא כתבתי על זה עוד כלום ברשימה. מה שאני יודעת זה שהוא ייערך בסוכות ויהיה בתל-אביב. בקשר לתאריך המדוייק אין לי עוד מושג, אני צריכה לתאם את הכל עם רוני מ-WFU Israel. כשאני יידע יותר פרטים אני אעדכן את חברי הרשימה.

ADI BYRNE

New member
למה? אמא של חברה שלי אוהבת אותם!

כולם יכולים להנות מהמוזיקה של המלאכים בלי הבדל דת גזע או מין!

alonbart

New member
ליטל איגן...פחחחחחחחחחחחחח

חברה תשמעו..פחחח....אם חלק ממכם בגיל 15..חחח...עוד משחקים בברבי ובקני..חחחחחחחחח....זה עניינכם שלכם..חחח...אבל בחיית!!! "אני אקנה מה שבא לי לדעתי את פשוט מקנאה בכך שיהיה לי דבר קשה להשגה...ולך לא יהיה אותו" הרג אותי מצחוק!!!!! ועוד יותר : "אני בת 15 בעוד פחות מחודש" מותק אחותי בת 11 וכבר לא משחקת בברביות so get a life!!!!

למעלה