ל-X

mishakim

New member
ל-X

עברתי כבר 300, ולפי מה שהבנתי אני צריך לעשות הרצה רק 500 ק"מ, אז נשאר לי עוד 200. רק תגיד לי כמה בערך עולה טיפול ה-500 ק"מ?, מה עושים בו?, וכמה זמן הוא לוקח?, ולאיזה מהירויות אני יוכל להגיע אחרי הטיפול לבד ובהרכבה. נ.ב. כדאי להרכיב ארגז בספי פייט, כי לפי מה שקראתי בהוראות היצרן אסור, מהניסיון שלך אפשרי או לא, ומה זה יכול לגרום? תודה

אהוד א1

New member
לא x אבל בכל זאת...

אם אני לא טועה אתה עדיין לא בן 18.מכאן נובע ששאלת "מהירות בהרכבה" לא אמורה להיות רלוונטית.חומר למחשבה-במקרה של חס וחלילה תאונה אתה תמצא את עצמך ללא ביטוח על הפגיעות של המורכב.לא חכם! לגבי הארגז-הרבה יצרנים אוסרים על הרכבת ארגז.(הסופר דיוק 125 שלי ביניהם).הרכבה בכל זאת תגרום למעין רעידות בגלגל הקדמי ולחוסר יציבות.היבואן,לפחות במקרה שלי,לא רק שלא אוסר אלא אף מתקין את הסבלים בעצמו.

mishakim

New member
תודה, ותגיד ההרצה באמת רק 500 ק"מ ב

בפיג'ו ההרצה היא באמת רק 500?, זה מה שאמרו לי במוסך, ורק תגיד מה עושים בטיפול אחרי ההרצה? כמה עולה בערך?, וכמה זמן נמשך? תודה

yuvalfra

New member
הרצה + מחיר

ההרצה של פג'ו היא 500 ק"מ, 55 קמ"ש. מחיר טיפול לאחר ההרצה ע"פ nob (תודה אחי!) הוא 85 ש"ח.

nob

New member
זה המחיר ששילמתי ב"אופנועי הקריה"

כששאלתי על מחיר טיפול כזה ביפו-נוע, אמרו לי שזה עולה 109 לפני מע"מ, אבל אחרי "הנחה", יצא גם 109. אבל עדיין זה יעלה בערך בסביבות ה-100. לא משהו רציני

למעלה