יש לי שאלה ואל תתנפלו עליי ../images/Emo4.gif
אם עובדי העירייה לא מקבלים משכורת כבר שלושה חודשים אז למה נשארים לעבוד עבור מעסיק לא אמין שכזה? אני יודעת שהמצב במשק היום הוא ממש לא טוב ומי שיש לו עבודה צריך להחזיק בה וחזק אבל זה נכון כל עוד המעסיק משלם לך, לא ככה? אני עבדתי במשך חודשיים וחצי במקום עבודה מעולה. שעות נוחות, מיקום נוח (למרות שהיה בת"א, היה קרוב לתחנת רכבת השלום) ומשכורת שהובטחה לי ממש טובה. הבעיה התחילה כאשר את המשכורת הראשונה נתנו באיחור של 3 שבועות כאשר הבטיחו לנו שישלמו לנו ריבית והצמדה על כל יום איחור במשכורת, ובאמת גם שילמו אחר כך את הריבית. את משכורת החודש השני שעבדתי שם כבר קיבלתי כמעט חודש אחרי התאריך המיועד לקבלת המשכורת ואז הודעתי להם שאני לא יכולה להמשיך לעבוד ככה כי אין לי כסף לנסיעות ואין לי כסף לשלם לגן של הקטנה בגלל שהם לא משלמים בזמן. ביקשתי מהם לעבוד מהבית (עבודות קלדנות והדפסות שניתן לעשות גם באמצעות אינטרנט ומיילים) והם אמרו שכרגע אין להם לתת לי עבודה מהבית אבל שאני אחכה. עד היום אני מחכה שיגידו לי שיש להם עבודות הדפסה וקלדנות בשבילי ועזבתי שם לפני יותר מחצי שנה. את המשכורת השלישית שלי, על קצת פחות מחודש עבודה, קיבלתי אחרי שהייתי כבר חודש בבית. אז למה להמשיך לעבוד במקום שבאופן קבוע לא משלם לכם על העבודה שאתם משקיעים? מאיפה חיים? עדיף כבר לנקות מדרגות או לטפל בתינוקות זבי חוטם מאשר לעבוד בחינם ולסבול.