ל4667... חח

4667

New member
מסתבר שכן../images/Emo13.gif

קודם כל מעריץ את אבריל לאבין (ויש לי חולצה שלה!! מקורית!! האהא תצחקו עלי כמה שאתם רוצים!! אבריל שולטת!!) ואני שומע את מישל ברנץ´, פאדל אוף מאד, גרין דיי, נו דאוט (האלבומים הקודמים), רד הוט (קצת), אייר (הצרפתים), קרזיפ, לאסגו, דה נוטוויסט, דיידו, בוקס קאר רייסר, לטרז טו קליאו ו...מיקה קרני... וזהו. ואת?

Sababush

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

מגניב! גם לי יש חולצה של איי1 (מודה!!) אבל היא תלויה במסגרת על הקיר עוד לא הגעתי למצב שאני אשכרה לובשת חולצות שלהם... חחח

4667

New member
לא לא, אני לבשתי... וגם

אמרו לי שאני מתלהב (אבל גם חלק אמרו שזה נייס), אבל לא אכפת לי אבריל שולטת! ייאי אבריל...

Sababush

New member
חחח ../images/Emo13.gif

אפרופו, יש לך שיר שלה שאתה ממליץ לי לשמוע? ואל תגיד לי כולם, אני רוצה שמות! חח

4667

New member
אני אישית נורא אוהב

סקייטר בוי... אבל מאחר שזה יוצא כקליפ עוד מעט וכולם יחרשו על זה אני ממליץ על I´m With You אולי זה נשמע פופי אבל המילים אומרות הרבה וזה פשוט יפה.

Sababush

New member
אוקי

אני אנסה להשיג את זה ולשמוע אולי אני אקנה את האלבום שלה בכל מקרה כי אני מאוד אוהבת את COMPLICATED ושמעתי כבר את סקייטר בוי וגם אותו אני מאוד אוהבת

4667

New member
יש! עוד מעריצה של אבריל!

אני שמייח לתרום... :) אולי תמליצי לי את גם על משהו ?

4667

New member
מסתבר שכן../images/Emo13.gif

קודם כל מעריץ את אבריל לאבין (ויש לי חולצה שלה!! מקורית!! האהא תצחקו עלי כמה שאתם רוצים!! אבריל שולטת!!) ואני שומע את מישל ברנץ´, פאדל אוף מאד, גרין דיי, נו דאוט (האלבומים הקודמים), רד הוט (קצת), אייר (הצרפתים), קרזיפ, לאסגו, דה נוטוויסט, דיידו, בוקס קאר רייסר, לטרז טו קליאו ו...מיקה קרני... וזהו. ואת?

למעלה