לatv boy ולכל המעוניינים! מחר בסביבות 10:00-10:30 נפגשים כולם במנטה מגשימים. כל מי שרוצה מוזמן לבוא
A ATV GIRL New member 30/5/08 #1 לatv boy ולכל המעוניינים! מחר בסביבות 10:00-10:30 נפגשים כולם במנטה מגשימים. כל מי שרוצה מוזמן לבוא
A atv boy New member 31/5/08 #2 ל atv girl תודה על ההזמנה אתם מתכננים טיול מסויים או רק מיפגש? אני מנסה לשכנע את אבא שלי שיתן לי את הרכב כדי שאוכל לבוא אבל אם אתם יוצאים למקום מיוחד כמו שיצאתם שבוע שעבר לירושלים אני ישכנע אותו אז אם את און ליין ספרי לי לאן המסלול מחר שבת שלום
ל atv girl תודה על ההזמנה אתם מתכננים טיול מסויים או רק מיפגש? אני מנסה לשכנע את אבא שלי שיתן לי את הרכב כדי שאוכל לבוא אבל אם אתם יוצאים למקום מיוחד כמו שיצאתם שבוע שעבר לירושלים אני ישכנע אותו אז אם את און ליין ספרי לי לאן המסלול מחר שבת שלום
A ATV GIRL New member 31/5/08 #3 האמת שמחר לא מתוכנן משהו מיוחד.. אבל אני ממליצה לך לבוא גם אם זה רק כדי לפגוש ולהכיר את כולם. וחוץ מזה, בטוח יהיה מצחיק..
האמת שמחר לא מתוכנן משהו מיוחד.. אבל אני ממליצה לך לבוא גם אם זה רק כדי לפגוש ולהכיר את כולם. וחוץ מזה, בטוח יהיה מצחיק..